Opinie łącznie (1255) Opinie (519) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 22 lis 2022

textileclub.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często doceniają błyskawiczną realizację zamówień i ekspresową dostawę materiałów. Większość klientów chwali wysoką jakość, piękny wygląd oraz zgodność materiałów z opisem i zdjęciami przedstawionymi na stronie sklepu. Wiele opinii podkreśla uprzejmą, kompetentną oraz pomocną obsługę klienta i dobry kontakt ze sklepem. Dodatkowo pozytywnie oceniana jest łatwość procesu zwrotu lub wymiany materiałów oraz możliwość zwrotu. Klienci uważają ceny za atrakcyjne i adekwatne do jakości oferowanych materiałów.

OpinieTextileClub.pl - Tkaniny, Dzianiny, Pasmanteria

Kupiłam metr materiału i po złożeniu zamówienia i zapłacie, doszłam do wniosku, potrzebuje dwóch metrów. Zwróciłam się do sklepu z pytaniem jak to zrobić, żeby tkanina przyszła w jednym kawałku i jedna przesyłką. Otrzymałam szybką odpowiedź z czytelną instrukcją krok po kroku. Materiał był w paczkomacie już następnego dnia. Polecam sklep!
"Szybka realizacja. Materiały świetnej jakości w konkurencyjnych cenach. Zamawiam tkaniny z wielu różnych miejsc, ale ten sklep zdecydowanie wyróżnia się na plus. Kolory materiałów na stronie idealnie odpowiadają temu, co otrzymujemy w paczce. Dla mnie jeśli chodzi o zakup online tkanin najważniejszym jest, że na stronie internetowej sklepu zdjęcia odzwierciedlają rzeczywiste odcienie. Polecam zakup tkanin szczególnie osobom które mają dylemat czy rzeczywistość nie zaskoczy ich rozczarowaniem przy odbiorze zakupionego towaru. Polecam Joanna M.
„Zakupiłam aż 4 rodzaje tkanin i jestem zachwycona każdą z nich! Wszystkie materiały są świetnej jakości – starannie wykonane, przyjemne w dotyku i bardzo dobrze się układają. Każda tkanina spełniła moje oczekiwania zarówno pod względem wyglądu, jak i trwałości. Kolory są piękne i zgodne z opisem. Widać, że to produkty wysokiej klasy. Zdecydowanie polecam i z pewnością wrócę po kolejne zakupy!”

Moja opinia.

Dzień dobry. Zamówione tkaniny przyszły bardzo szybko. Są takie, jak w reklamie. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję bardzo.
Kontakt ze sklepem jest bardzo dobry. Musiałam wymienić materiał, nie było z tym najmniejszego problemu. Nowy dostałam praktycznie na drugi dzień a niewłaściwy kurier od razu odebrał.
Firma DPD i kurier Adam to super człowiek, odpowiedzialny,towar zawsze dociera na czas, pozdrawiam i dziękuję,

Ocena

Jestem zadowolona z bardzo szybkiej dostawy ☺️👍i tkaniny które u was zamawiam są bardzo dobrej jakości napewno do Was wrócę po kolejne zamówienia pozdrawiam 🤗
Super materiał,wszystko zgodnie z zamówieniem, bardzo szybka dostawa Pozdrawiam
Piękny materiał, szybka dostawa. Dodatkowy atut, że można zwrócić.
Zakupione materiały zgodne z opisem i fotografią dziękuję

Polecam sklep

Polecam ten sklep bardzo szybka obsługa zamówienia.
Materiał zgodny z opisem, bardzo szybka przesyłka, polecam w 100%
Jestem bardzo zadowolona z zakupu.Napewno jeszcze wrócę
Szybka wysyłka, tkaniny było ok 10 cm więcej co mnie miło zaskoczyło
Szybka dostawa, tkaniny piękniejsze niż na zdjęciach 😊
Materiał dobrej jakości, wzór i kolor jak w katalogu.
Szybką realizacja zamówienia Super tkanina.
Dziękuję za fajne materiały. Uszyłam z nich spódnice ludowe i krawaty. Bardzo dobrze się szyję. Polecam.
Profesjonalna obsługa, szybka wysyłka
Mozliwość zwrotu zakupionego kawałka tkaniny

• +48507939118
  • textileclub.pl
  • info@textileclub.pl
  • Warszawa, POL

TextileClub.pl - Tkaniny, Dzianiny, Pasmanteria

TextileClub.pl to Twój wymarzony sklep internetowy z szerokim wyborem wysokiej jakości tkanin na metry. Nasza pasja do tkanin odbija się w naszej bogatej ofercie, która obejmuje różnorodne materiały: ...

Wyświetl wszystkie profile