puzzleYOU PL

Opinie łącznie (8305) Opinie (3405) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo doceniają wysoką jakość wykonania puzzli oraz nadruku, chwaląc trwałość, intensywność kolorów i dbałość o szczegóły. Szybka realizacja zamówienia i ekspresowa dostawa spotykają się z entuzjastycznymi opiniami. Puzzle są często wybierane jako wyjątkowy prezent, który sprawia radość obdarowanym. Estetyczne, bezpieczne i solidne opakowanie zyskało uznanie, podobnie jak możliwość personalizacji puzzli, która zwiększa satysfakcję z zakupu. Obsługa klienta w większości przypadków oceniana jest pozytywnie. Pojawiły się jednak pojedyncze zastrzeżenia dotyczące kontaktu telefonicznego lub udzielania informacji przez obsługę klienta. W kilku opiniach zgłaszano także braki w elementach, trudności z dopasowaniem, nietypowe kształty lub zbyt luźne łączenia puzzli. Niektórzy klienci sugerują, by lepiej ukrywać zawartość przesyłek przy wysyłce prezentowej.

OpiniepuzzleYOU PL

Pomysł dobry ale....szkoda,że firma nie…

Pomysł dobry ale....szkoda,że firma nie doradza, wysłałam zdjęcie syna w jednej części jest czarne tło akurat wszystkie 4 pudełeczka z nr 1 poddaliśmy się, bo kształty puzzli są nietypowe,że wszystko czarne bardzo ciężko ułożyć, dopasować gdybym wiedziała dodała bym ramkę . Niestety puzzle leżą. Do tego jak źle dopasowaliśmy zaczęliśmy je rozłączać to zaczęły się rozdwajać i ta część zdjęcia odchodzi od postawy.
Świetna jakość materiałów, atrakcyjne opakowania, szybka realizacja

Zawsze jestem zadowolono, dlatego często wracam.
Świetne wykonanie, doskonały produkt i niezawodna dostawa na czas.

POLECAM!!!

Szybko, dobrze wykonane, solidnie zapakowana przesyłka - cóż więcej dodać - POLECAM!!!!

Bardzo szybka realizacja, dobrze odwzorowane zdjęcie, bez zniekształceń i niefortunnych podziałów. Bardzo ładnie wyszło i dało wiele radości :D

Gra memo

Zamówienie wykonane zgodnie z wysłanym projektem. Ekspresowa wysyłka.
Z puzzlami wszystko ok ale puzzle przeznaczone na prezent nie powinny być wysyłane w kartonie informującym co jest w środku prezent się udał ale przykrywką się spaliła
Super puzzle. Bardzo szybki czas realizacji zamówienia!
szybka dostawa, dobre wykonanie puzzle, wszystko bez żadnego problemu
Super artykul na prezent. Tylko warto zaznaczyć, że wstążka na opakowaniu jest nadrukowana, a nie prawdziwa :)
Puzzle według własnego wzoru. Super.
Puzzle są bardzo dobrej jakości – solidne elementy, ładne kolory i wyraźny nadruk zdjęć. Układa się je przyjemnie, a całość jest starannie wykonana. Dzięki personalizacji świetnie sprawdziły się jako prezent, który okazał się oryginalny i bardzo trafiony.
Transakcja przebiegła pomyślnie, szybko i z wielką precyzją. Serdecznie polecam usługi tej firmy.
Super naprawdę polecam, prezent na ślub bardzo udany. Państwi młodzi zadowoleni ;) Super!!!
Świetny pomysł na prezent 😊 żona się ucieszyła dostając go na Dzień Mamy od córki
Pięknie wykonane , szybka dostawa
Bardzo szybka, wręcz ekspresowa produkcja i wysyłka. Jestem bardzo zadowolony.
Tempo realizacji jakość wykonanego zamówienia
Na duży plus zasługuje jakość zabezpieczenia przesyłki, zwłaszcza że kawałek drogi miała do przejechania a kurierzy obchodzą się z tym nie najlepiej. Paczka dotarła bez najmniejszych uszkodzeń. Co do samej jakości wydruku nie mogę narazie nic powiedzieć ale raczej wydaje się ok