Opinie łącznie (8443) Opinie (3382) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 4 gru 2014

puzzleyou.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość puzzli, użytych materiałów oraz druku, wyrażając zadowolenie z efektu końcowego. Wielu z nich chwali ekspresową realizację zamówienia i szybką wysyłkę paczek. Puzzle są często kupowane jako prezent, a klienci doceniają ich oryginalność i trafność na różne okazje. Pozytywne opinie dotyczą także łatwości zamówienia, przejrzystości procesu oraz profesjonalnej obsługi. Wysoko oceniana jest estetyka i zabezpieczenie opakowania, a także możliwość personalizacji i niepowtarzalność produktów, które traktowane są jako wyjątkowa pamiątka. Klienci zwracają także uwagę na bardzo dobrą jakość, ostrość i odwzorowanie przesłanych zdjęć na puzzlach. Pojedyncze uwagi dotyczą kontaktu telefonicznego z obsługą klienta. Niektórzy sugerują również potrzebę doradztwa przy doborze zdjęcia oraz zgłaszają sugestie dotyczące dyskretnego pakowania prezentów.

OpiniepuzzleYOU PL

Szybki termin realizacji zamowienia. Dobrej jakosci puzzle.
Pomysł na prezent bardzo udany! Ekspresowa realizacja!
Świetny pomysł na prezent. Estetyczne, spersonalizowane pudełko. Dobrze zsbezpieczona przesyłka. Jestem bardzo zadowolona.
Świetna sprawa! Łatwe zamówienie, bezproblemowe, szybka realizacja, dobra jakość produktu, bezpiecznie zapakowana paczka. Warto wybrać ładne zdjęcie, bo to piękna pamiątka. Do wyboru dużo ramek /lub bez ramek/,możliwość wyboru grafiki opakowania, solidne, dokładnie wycięte. Warte swojej ceny. Bardzo dobra jakość. Ja wybrałam kalendarz adwentowy, ale nadaje się na prezent na każdą okazję.

Puzzle na Ślub

Puzzle cudo, trudne zdjęcie, ale uwielbiamy układać, więc daliśmy radę! Polecamy gorąco!
Szybka realizacja i dobra jakość puzzli. Prezent niepowtarzalny i wyjątkowy. Przy dużej ilości puzzli np. 1000 elementów należy dobierać dobre zdjęcia, bo człowiek zwiększa sobie poziom trudności, zwłaszcza jak zdjęcia sa jednolite kolorystyczne 🥰🥰 Daje to jednak niezłą zabawę przy składaniu ❤️
Szybka realizacja mojego zamówienia.Solidne opakowanie produktu.
Super produkt! Proponuję tylko pakować nieco ładniej, na prezent!
Super pomysł na prezent wszystko się zgadza.
Bardzo szybka realizacja. Super produkt. Polecam
Bardzo dobrej jakości puzzle. Polecam
szybko i sprawnie bardzo profesjonalnie
Bardzo dobrze wykonane, polecam wszystkim
Super sprzedawca , puzzle przepiękne
Sprawnie wszystko na bierząco informacje jasne czytelne bardzo dobry produkt gatunkowo polecam 5
Szybka realizacja i dobrej jakości produkt. Jedynie infolinia jest chyba źle poinformowana: koszt przesyłki ekspresowej był wyższy niż przekazała infolinia.
Łatwość zamówienia, i kompozycji puzli
Wzór zgodnie z zamówieniem.
A J
Aneta J.
Bardzo polecam puzzle YOU świetnie zrobione bardzo ładny wyglad naprawde rewelacyjne
Świetny prezent 🙂 Dziękujemy bardzo za profesjonalną i szybka usługę 🙂 Polecamy wszystkim z całego ❤️