arttor.pl [arttor.pl]- Logo - Opinie

: 681Bardzo dobry

znaku jakości

Obejmuje Ochronę Kupującego

Ważny od: 15 mar 2021
arttor.pl [arttor.pl] spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted ShopsUwzględnione

Firma ta oferuje Ochronę Kupującego Trusted Shops do 10 000 zł. Dowiedz się, w jaki sposób zapewnia to bezpieczeństwo transakcji.

Opinie nt. sklepu arttor.pl [arttor.pl]

Opinie zweryfikowana (545) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Opinie łącznie (681)

najbardziej pozytywna opinia

14 lis 2022
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Świetny kontakt, natychmiastowe reakcje, a przede wszystkim śliczne obrazy, w bardzo dobrej jakości i cenie. Zapakowane profesjonalnie, bardzo dobrze zabezpieczone. Polecam!

najbardziej krytyczna opinia

31 lip 2023
Kontakt z firmą i realizację zamówienia oceniam na 5 gwiazdek. Jestem natomiast rozczarowana obrazem tzn techniką, której -co przyznaję - nie znałam., i której efekt przypomina mi ceratę.

Opinie nt. sklepu arttor.pl [arttor.pl]

Resetuj
8 wrz 2023
Podoba mi się zakupiony obraz oraz staranny sposób opakowania i oznakowania przesyłki a także możliwość obserwowania poszczególnych etapów realizacji mojego zamówienia.Dziękuję
Klient arttor.pl [arttor.pl]
Wszystko zgodnie z moimi oczekiwaniami, ale niezgodne z reklamą firmy, obraz dotarł do mnie piątego dnia od zamówienia a nie jak w reklamie drugiego Jerzy
17 wrz 2023
Pięknie się prezentuje na ścianie w sypialni obraz na szkle. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana i zabezpieczona przed uszkodzeniem 👍
19 wrz 2023
Szybkie i starannie zabezpieczone przesyłki. Wysoka jakość produktu , znakomicie prezentują się na ścianie
Klient arttor.pl [arttor.pl]
Wszystko było bardzo dobrze załatwione i informacje o przesyłce i dostarczenie przez miłego kuriera
11 wrz 2023

obraz "dmuchawce"

Realizacja zamówienia bez zastrzeżeń. Obraz porządnie zapakowany. Obraz piękny. Firma godna polecenia.
15 wrz 2023
Bardzo starannie wykonany - śliczny. Bardzo starannie zapakowany. Bardzo szybko dostarczony. SUPER
Klient arttor.pl [arttor.pl]
Bardzo dobry kontakt, obrazy prezentują się znakomicie. Przesyłka dobrze zabezpieczona. Polecam !
Klient arttor.pl [arttor.pl]
Plakat świetnie wykonany,kolory bardzo wyraziste, doskonale się prezentuje,szybciutka wysyłka
10 wrz 2023
Poproszę więcej obrazów w jasnej kolorystyce i architektury miast Polskich np.warszawy
Klient arttor.pl [arttor.pl]
Obraz w pięknych kolorach, świetna iluzja farby olejnej.Estetyka na wysokim poziomie
IK
Irena K.
Głubczyce
18 wrz 2023

Ocena zakupu obrazu liliowe bańki.

Wszystko w jak najlepszym porządku. Ogromny wybór, szybka i bezpłatna wysyłka. Super.
Klient arttor.pl [arttor.pl]
Terminowo, dobrze zabezpieczony pod cza transportu, łatwość zamówienia i platnosci
Klient arttor.pl [arttor.pl]
Przesyłka profesjonalnie zapakowana,towar zgodny z zamówieniem szybka dostawa.
18 wrz 2023
Dziękuję, jest taki jak sobie życzyłam. Będę korzystać i polecać. 👏🥰
Klient arttor.pl [arttor.pl]
Bardzo szybko dostarczono zamawiany produkt, dobrze zapakowany.
18 wrz 2023
obraz na szkle bardzo ładny dobrze zapakowany i zabezpieczony
15 wrz 2023
Szybką przesyłka.bardzo ładny obraz dobrze zabezpieczony.
Klient arttor.pl [arttor.pl]
Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. obraz piękny
Klient arttor.pl [arttor.pl]
Wszystko wg opisu. Szybka dostawa, obrazy piękne