Opinie łącznie (868) Opinie (540) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 27 lip 2023

randi.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Wysoka jakość oferowanych produktów, szczególnie etykiet, spotyka się z uznaniem kupujących. Obsługa sklepu jest określana jako miła, pomocna, elastyczna i łatwo dostępna. Kontakt z firmą oceniany jest jako sprawny, szybki i profesjonalny. Proces składania zamówienia jest uznawany za łatwy i bezproblemowy. Pojawiły się pojedyncze sugestie dotyczące ulepszeń strony internetowej.

Opinierandi.pl

Na plus - szybka wysyłka, dobra cena Na minus - na stronie internetowej brak możliwości filtrowania etykiet termicznych po rozmiarze albo sensownego sortowania po nazwie, trzeba uważnie przejrzeć wszystkie strony ze wszystkimi etykietami we wszystkich możliwych rozmiarach i kolorach żeby wyszukać ten jeden rodzaj, który chce się zamówić.
Na plus, że można skontaktować się telefonicznie z pytaniem o konkretny produkt. Dzięki temu mogłam zamówić właśnie te etykiety, które były na stanie. W formularzu zamówieniowym poprosiłam o szybką wysyłkę i etykiety dotarły ekspresowo.
Jak zawsze ekspresowa realizacja zamówienia oraz pełna czujność załogi sklepu na każdym etapie jego realizacji :) Polecam!!!
Zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie. Cieszy fakt żer jest możliwość wyboru różnych metod płatności. Można by jeszcze poprawić działanie strony pod kątem wyboru różnych metod dostawy zamówienia (niektóre metody nie działają, nie ma możliwości wyboru ponieważ po ich wybranie strona się zawiesza).
Szybka i profesjonalna obsługa. Wcześnie bo o godz. 5.20 wysłałem wiadomość o potwierdzeniu zapłaty, nie dołączyłem załącznika, zaraz przyszła wiadomość o braku załącznika ( fajnie jak ktoś pracuję o tak wczesnej porze i może szybko odpowiedzieć)
Ekspresowo wykonana usługa, produkty przygotowane do wysłania w ciągu godziny od złożenia zamówienia, wysyłka przez paczkomat i dotarła na kolejny dzień. Polecam
Dobra jakość etykiet, dobry kontakt z działem sprzedaży, wygodne składanie zamówień i szybka wysyłka.
Szybka dostawa, etykiety dobrej jakości, udany zakup
Towar zgodny z opisem. Szybka wysyłka.
Sprawność realizacji zamówienia
To już kolejne zamówienie zrealizowane szybko i skutecznie. Polecam.
dostawa sprawna, towar bez zarzutu, pozdrawiam
Super dziękuję za szybką dostawę pozdrawiam serdecznie
Szybka i sprawna realizacja zamówienia. Produkt bardzo dobrej jakości w rozsądnej cenie.
Bezproblemowe zamówienie, super szybkie spakowanie i expressowe doręczenie. Czego chcieć więcej? :)

Szybka realizacja, zawsze przebiega bezproblemowo
Szybką wysyłka. Świetna komunikacja
zawsze można liczyć na dobry materiał i współpracę

• randi.pl
  • biuro@randi.pl