Klienci bardzo często podkreślają ekspresową realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Są bardzo zadowoleni z wysokiej jakości produktów, szczególnie etykiet. Obsługa klienta jest oceniana jako miła, profesjonalna i kompetentna. Klienci doceniają zgodność towaru z zamówieniem oraz kompletność przesyłek. Pozytywnie oceniają łatwość kontaktu i szybkie odpowiedzi ze strony firmy. Proces zamawiania, w tym obsługa sklepu internetowego i wybór produktów, jest oceniany jako prosty i wygodny. Firma jest postrzegana jako bardzo profesjonalna i fachowa na każdym etapie obsługi.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinierandi.pl
Zamówienie zostało zrealizowane szybko i sprawnie. Cieszy fakt żer jest możliwość wyboru różnych metod płatności. Można by jeszcze poprawić działanie strony pod kątem wyboru różnych metod dostawy zamówienia (niektóre metody nie działają, nie ma możliwości wyboru ponieważ po ich wybranie strona się zawiesza).
Szybka i profesjonalna obsługa. Wcześnie bo o godz. 5.20 wysłałem wiadomość o potwierdzeniu zapłaty, nie dołączyłem załącznika, zaraz przyszła wiadomość o braku załącznika ( fajnie jak ktoś pracuję o tak wczesnej porze i może szybko odpowiedzieć)
Podoba mi się, że otrzymuję informacje o statusie przesyłki na każdym jej kroku. Wiem gdzie jest moja przesyłka i kiedy mogę się jej spodziewać.
Dobry kontakt mail - telefon, łatwy proces wyboru produktów w sklepie, elastyczność obsługi.
Szybką wysyłka, miła obsługa i bardzo dobra jakość produktów.
Bardzo szybka obsługa zamówień. Etykiety bardzo dobrej jakości
Sprawna i bezproblemowa realizacja zamówienia.
Polecam, wszystko zawsze zgodne z opisem i na czas.
Dobra jakość produktów, łatwość zamówienia i szybka realizacja.
Szybka realizacja zamówień, uprzejma obsługa
Tomek
To już kolejne zamówienie kątowników. Jak zwykle przesyłka dotarła bardzo szybko.
Szybka sprawna realizacja zamówienia
Od lat obsługa na wysokim poziomie.
Etykiety dobrej jakości. Szybko i sprawnie
Szybka i profesjonalna obsługa
wszystko ok,polecam
wszystko szybko i sprawnie
SZYBKA SPRAWNA WYSYŁKA. TOWAR DOTARŁ BEZ PROBLEMOWO WSZYTSKO ZGODNE Z OPISEM. POLECAM JAK NAJBADZIEJ.