sklep.kz.com.pl

Opinie łącznie (4304) Opinie (2417) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, podkreślając solidne wykonanie, trwałość i zgodność z opisem. Większość osób pozytywnie ocenia szybkość i terminowość dostawy. Obsługa klienta jest określana jako miła, profesjonalna i pomocna, co buduje zaufanie i satysfakcję z zakupów. Doceniane są również staranne i estetyczne opakowanie produktów oraz zabezpieczenie przesyłek. Klienci są zadowoleni z szerokiego wyboru produktów i dostępności różnych rozmiarów oraz wzorów. Strona sklepu uznawana jest za czytelną i intuicyjną. Pojedyncze opinie wskazują na drobne opóźnienia w dostawie oraz uwagi dotyczące działania filtrów na stronie sklepu.

Opiniesklep.kz.com.pl

Rewelacyjna jakość i pełen profesjonalizm! Zakupiona pościel hotelowa w sklepie KZ spełniła moje oczekiwania w stu procentach. Materiał jest gruby, niezwykle przyjemny w dotyku i bardzo trwały – świetnie znosi wielokrotne pranie w wysokich temperaturach, nie tracąc przy tym swojego śnieżnobiałego koloru ani fasonu. Przemiła obsługa klienta sprawnie doradziła mi w wyborze odpowiedniej gramatury, a sama wysyłka była błyskawiczna. Z czystym sumieniem polecam ten sklep zarówno właścicielom obiektów noclegowych, jak i osobom prywatnym, które chcą poczuć luksusowy, hotelowy komfort we własnej sypialni. Na pewno wrócę po kolejne zakupy!

Moja opinia

Przejrzysty, intuicyjny proces zamówienia, możliwość płatności za pobraniem. Podobała mi się szybka wysyłka i opakowanie zarówno poszczególnych produktów jak i całego zamówienia. Jeden mały minus to nieco zaniżona rozmiarówka. Muszę schudnąć 🙃
Bardzo dobry sklep. Dobrej jakości pościel, prześcieradła, szybka obsługa. Jak dla mnie dodatkowym plusem jest to, że można płacić za pobraniem. Będę korzystać z tego sklepu. Polecam wszystkim którzy chcą dokonać zakupu szybko i dobrej jakości.
Wracam do zakupów w tym sklepie z radością. To już nie pierwsze moje zamówienie w tym sklepie. Zawsze wszystko było idealnie. Nigdy nie było żadnych problemów, a towar pierwsza klasa. Cała moja rodzina zaopatrza się w pościele z kory z tego sklepu. Bardzo bardzo polecam i napewno jeszcze nie raz złoże zamówienie :)

Pościel z polaru .

Pościel piękna ,żywe kolory miła w dotyku ,zgodna z tym co na zdjęciu .Nie jest za gruba ani za cienka ,nie prześwituje jak szpitalny fartuch ,bo raz udało mi się taką kupić wprawdzie niby bawełniana ale do pierwszego prania ,skusił mnie piękny wzór a w środku inie to ,że odbiegało od zdjęcia to cienka i do pierwszego prania ,oczywiście była kupiona na bazarze .Od tamtej pory wybieram sklepy sprawdzone ,gdzie pościel jest dobrej jakości i w przestępnych cenach .Bardzo szybko dostałam towar .Polecam sklep KZ
Polecam sklep .Szybka dostawa .Towar w bardzo dobrym gatunku. Dostałam to co zamówiłam .Kontakt ze sprzedawcą bardzo dobry .Wszystkie życzenia spełnione .Sklep na szóstkę. Dziękuję bardzo

Szybki kontakt z obsługa.

Dobra komunikacja z obsługa klienta.Klarownie zaprojektowana strona. Filtry nie do końca działają jak trzeba . Przy braku wyników dla określonych filtrów , strona przekierowuje/odświeża się do podstrony bez żadnych filtrów - wraca do stanu z przed wprowadzenia filtrów. Dla mnie wystarczający wybór produktów. Choć mógłby być większy.
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie 😊 Kupiłam dwie damskie piżamy oraz ręcznik – wszystko przyszło szybko i było bardzo dobrej jakości. Materiały są przyjemne w dotyku, starannie wykonane, dokładnie takie jak w opisie. Dostawa ekspresowa i bez żadnych problemów. Zdecydowanie polecam ten sklep i na pewno wrócę na kolejne zakupy!
Musiałam z mojej winy zrobić zwrot zakupionego towaru. Dwa dni miałam pieniądze na koncie. Dziękuję. Z zakupionym towarem przychodzi druk do wypełnienia na zwrot nie ma dodatkowego stresu przy zwrocie. Zakupiony towar przychodzi w w określonym terminie. Jestem bardzo zadowolona że trafiłam na tak dobrą n słowną firmę. Pozdrawiam
Duży wybór pościeli, świetne materiały i jakość wykonania. Ostatni zakup to poszewki muślinowe do pościeli, która kupiłam wcześniej. Fajnie, ze można kupić poszewki w nietypowych rozmiarach, np. 40c60, 50x60 czy 50x70 cm.
Piękna pościel , zgodna z opisem i kolory takie jak na zdjęciach, ja już zamawiam od dłuższego czasu , jestem bardzo zadowolona, obsługa szybka , ładnie zapakowana. Super 😘
Wszystko dotarło na czas, dobrze zapakowane, łatwość w dokonaniu zamówienia wszystko przejrzyście, zamówione ponowne rzeczy, polecam
Pościel jest wspaniała tak sobie ją wymarzyłam oglądając tylko zdjęcia w internecie.Napewno w bliskiej przyszłości zakupię coś nowego.
Siatka ma rewelacyjną jakość, jest stabilna i świetnie skręcona, po cięciu nie rozplata się., a po naciągnięciu ładnie się rozprostowuje. Zaczepy do siatki bardzo wygodne i proste w użyciu. Klej trzyma, że hej!
Paczka była kompletna, ale całkowicie otwarta, to mnie przeraziło ,towar taki jak chciałam, polecam
zakupy w sklepie KZ spełniły moje oczekiwania, jakość pościeli adekwatna do ceny, strona sklepu również bardzo czytelna jak również szybkość dostawy. Super, polecam wszystkim.
Zakupy przebiegły bez zakłóceń, to już drugi bawełniany podkład na materac zakupiony w tym sklepie. Polecam!
Towar zgodny z opisem, wzór pościeli zgodny ze zdjęciami, szybka wysyłka. Polecam
Super, towar dobry, szybko dostarczony mimo niesprzyjającej pogody. Tylko dlaczego nie jest zaznaczone na moim koncie, że towar został zapłacony gotówką u kuriera. Jeżeli tego nie naprawicie, więcej nie zrobię u was żadnych zakupów.
trudno ocenić bo zakup był kila dni temu. Najważniejsze że produkty są z Polski, jak się będą sprawować zobaczę po pierwszym praniu..