Ważny od: 30 lip 2024Ważny
Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybką dostawę. Większość klientów docenia wysoką jakość i zgodność towaru z opisem oraz oczekiwaniami. Obsługa sklepu jest oceniana przeważnie pozytywnie, a ceny produktów są uznawane za konkurencyjne i adekwatne do jakości. Pojedyncze zastrzeżenia pojawiły się w kwestii komunikacji ze strony obsługi.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniespecto.com.pl
Świetny kontakt z obsługą sklepu. Natychmiastowe rozwiązanie mojego problemu z utworzeniem i zgłoszeniem zwrotu. Błyskawiczny zwrot środków na konto po dokonaniu zwrotu. Po południu jednego dnia włożyłam zwrot do paczkomatu a na drugi dzień przed południem już miałam środki na koncie. Bardzo dobra jakość zamówionego towaru tzn. spodnie robocze i rękawice. Z czystym sumieniem polecam ten sklep i sama też do niego na pewno wrócę.
Expresowa wysylka! Kurtki sa fantastyczne- nie czuc ze wieje, czy pada. Pomimo polarka od srodka kurtki cienkie, ale trzymaja cieplo. Bardzo przyjemny material. Co jest fantastyczne, gdyz kupilam je w gory a nie do pracy 😁 mega polecam! Zwlaszcza za taka cene!
Szybkość reakcji i dostawy.
Ale nie zasypujcie klientow codziennie mailami i ams-ami reklamowymi. To przeszkadza w pracy i zniechęca... A szkoda by było nie wracać do Was.
Znalazłem Was sam o jak będę czegoś potrzebował to wiem gdzie szukać:)
Pozdrawiam,
DG
Dzień dobry
Jestem bardzo zadowolony z waszych usług nie spodziewałem się że tak szybko dostanę zamówione buty a był to priorytet na poniedziałek dzięki którym idę w zawód dziękuję !
Butki super lekko się wkłada i ściąga co dla mnie było bardzo ważne dostawa także super dostawa także super 👍
WSZYSTKO BYŁO OK TOWAR JEST ZGODNY Z MOIMI OCZEKIWANIAMI
Zamówienie zrealizowane szybko, strona wygodna w użytkowaniu, produkty dobrze zaprezentowane i opisane dokładnie.
Super. Eksta . Wrócę tu po kolejne zakupy
Polecam!!! Szybka przesylka .Zamowienie zgadne z oczekiwaniami.
Mega wygodne buty do pracy. Leciutkie ale z twardą podeszwą. Codziennie chodzę ok 30 tysięcy kroków i wogole nie czułam że coś mam na stopach. Jestem bardzo zadowolona i na pewno kupię je ponownie.
Szybka dostawa i fajny polar jest ok
Dobre jakościowo rzeczy. Kurtka 5xl, jest naprawdę 5 xl. Ponoć wygodne w noszeniu. Jak na razie dają radę.
Nie mniej wg. mnie na pewno musicie popracować nad pracownikami, komunikacją z klientem. Panie na infolnii uprzejme, ale z jedną się nie dogadałam co do wysyłki, nie zrozumiałyśmy się, z kolei za drugim razem Pani nie przekierowała przesyłki w inne miejsce pomimo wielu próśb z mojej strony. Wielka szkoda, bo wystarczyło skontaktować się z kurierem. Już dawno z taką niekompetencją się nie spotkałam. Wielka szkoda, w moich oczach straciliście. Może za dużo obowiązków mają Panie?
Wszystko przebiegło bez problemów
Sprawna dostawa, produkt zgodny z opisem, jak się sprawdzi w praktyce, jeszcze nie wiemy, lecz do tej pory wszystko ok
Odzież bez zarzutów
Odzież bez zarzutów. Szybka wysyłka
Szybka realizacja, wszystko jak należy. Mejle z potwierdzeniami przyjęcia, wykonania i wysłania, nie trzeba się zastanawiać. Polecam.
Szybka dostawa, towar zgodny z opisem
Buty są ładnie zrobione trochę się dziwnie w nich chodzi zobaczymy jak długo mi posłożą
Buty bardzo wygodne.Rozmiar idealny,zgodny z opisem.
Błyskawiczna i bezproblemowa dostawa
Odwiedź stronę internetowąO nas
Specto.com.pl to Twój zaufany partner w zakresie odzieży i obuwia roboczego oraz ochrony osobistej. Nasza oferta obejmuje wysokiej jakości odzież roboczą, obuwie ochronne oraz akcesoria BHP, które zap...