novella.pl

Opinie łącznie (1012) Opinie (776) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną, sprawną i terminową dostawę zamówionych produktów. Jakość materiałów i wykonania jest oceniana jako wysoka, a trwałość oraz staranność wykończenia zyskują wiele pochwał. Obsługa klienta uchodzi za bardzo profesjonalną, miłą i pomocną, a także otwartą na potrzeby kupujących. Wielu klientów docenia łatwość i szybkość wymiany czy zwrotu towaru, często bez dodatkowych opłat. Wygląd i estetyka strojów kąpielowych, w tym kolory, fasony i ogólna prezencja, spotykają się z bardzo pozytywnym odbiorem. Klienci chwalą również możliwość idealnego dopasowania rozmiaru, pomoc w doborze oraz zgodność rozmiarówki, a także indywidualny dobór rozmiaru góry i dołu czy przymiarki różnych wariantów, co jest dużym atutem sklepu. Sporadycznie pojawiły się pojedyncze uwagi o nietrafionym rozmiarze oraz negatywne przypadki związane z wymianą lub zwrotem towaru.

Opinienovella.pl

Bardzo profesjonalna, sprawna obsługa i błyskawiczna dostawa. Konsultacja telefoniczna z miłą panią podczas zamawiania stroju dwuczęściowego bardzo pomogła przy wyborze rozmiaru - jest idealnie dopasowany. Strój prezentuje się elegancko i całość wygląda lepiej niż na zdjęciu. Długo szukałam odpowiedniego bikini (fason, materiał,wykonanie i przede wszystkim możliwość indywidualnego doboru rozmiaru) - i to jest dla mnie najlepszy wybór. Polecam gorąco firmę Novella !
Bardzo profesjonalna obsługa. Zamówiłam strój kąpielowy, który okazał się za mały i skorzystałam z propozycji wymiany towaru. Ponadto uzyskałam pomoc w doborze odpowiedniego rozmiaru. Kontakt mailowy z Panią rewelacyjny, kolejny strój dotarł do mnie w ekspresowym tempie, bez dodatkowej opłaty. Dawno nie spotkałam się z tak profesjonalną, miłą obsługą i tak ogromnym zaufaniem do kupującego. Jestem pod wrażeniem 👍. Strój kąpielowy bardzo dobrze dopasowany, bardzo ładny. Bardzo serdecznie dziękuję, chętnie wrócę na ponowne zakupy 🥰. Pozdrawiam. Katarzyna

Stroje kąpielowe piękne!

Stroje kąpielowe piękne, super jakość, leżą idealnie. Mam duży biust i zawsze miałam problem z doborem stroju, a te są idealne. Uwielbiam stroje wiązane na szyję i taki też kupiłam, choć są też dodatkowo normalne ramiączka, ale w razie potrzeby można je odpiąć. Super jest to, że można dobrać sobie rozmiarówkę do swojej potrzeby(oddzielnie górę i oddzielnie dół). Szybka obsługa. Polecam bardzo serdecznie.
Bardzo ładny strój plażowy,starannie odszyty , w przepięknym kolorze. Wielkim atutem jest błyskawiczna dostawa oraz możliwość przymierzenia innego rozmiaru na koszt producenta. Ja na szczęście,dzięki tabeli idealnie dopasowałem rozmiar. Majtki są w pasie ciut za duże, ale za to w biodrach leżą idealnie. Biustonosz rewelacyjny, pięknie eksponuje piersi.
Zakupiony strój kąpielowy spełnił moje oczekiwania w każdym aspekcie. Jest starannie wykonany, z wysokiej jakości materiału, który doskonale dopasowuje się do sylwetki i zapewnia komfort noszenia. Kolory oraz fason prezentują się dokładnie tak jak na zdjęciach. Całość wygląda bardzo elegancko i estetycznie. Jestem niezwykle zadowolona z zakupu i z przyjemnością polecam ten produkt
Jestem bardzo zaskoczona tak dużym zaufaniem do klienta wysłanie dodatkowego produktu stroju bez konieczności dopłaty z informacją rozliczymy się jak pani przymierzy nie jest to spotykane takiej obsługi nie spotkałam odbiór połączenia od razu bardzo miła Pani po drugiej stronie bardzo pomocna doradziła i otwarcie uczciwie mówiła na co zwrócić uwagę bardzo za to dziękuję 💐
Bardzo podobało mi się podejście do klienta i obsługa zamówienia. Przesympatyczne Panie, które świetnie i w ekspresowym tempie rozwiązały problem z dopasowaniem kostiumu. Polecam Wasz sklep koleżanką z czystym sumieniem. Na pewno jeszcze wrócę po kolejny kostium.

Błyskawiczna przesyłka, bezproblemowy zwrot

Błyskawiczna przesyłka. Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Po raz pierwszy wraz z przesyłką otrzymałam konkretny algorytm zwrotu lub wymiany wraz z numerem kontaktowym w razie pytań - bardzo duże zaskoczenie. Na szczęście nie musiałam korzystać, bo zakupiony strój pasuje idealnie. Polecam. Na pewno wrócę do tego sklepu.
Kostium godny polecenia!.Miałam obawy przed przymiarką góry stroju ponieważ myslałam,że będzie za duży,ale rozczarowałam się miło,gdyż leży idealnie 😊.Jest to najlepszy strój jaki miałam dotychczas a noszę rozmiar G.Majtki też są super z wysokim stanem.Polecam gorąco!
Szybka dostawa,możliwość zwrotu i wymiany na inny model Chciałam spróbować dwu częściowy strój ale teraz juz wiem ,ze nie jest dla mnie. Chcę wymienić na jednoczęściowy.. Pod biustem mam 100 cm a zwykle staniki kupuje 95 C to jaki rozmiar stroju kąpielowego jednoczęściowe mam zamówić?
Bardzo miła obsługa. Część stroju która nie pasowała została wymieniona i przesłana bez żadnych dodatkowych kosztów. Ja odesłałam to co nie pasowało. I wszystko działo się bardzo szybko. Jakość stroju naprawdę bardzo dobra. Polecam.
Sprawna realizacja zamówienia, szybka wysyłka. Jeżeli chodzi o jakość: poprzedni kostium tej firmy jest ze mną już 3 lata, co bardzo dobrze świadczy o jego wykonaniu. Mam nadzieję, że nowozakupiony kostium będzie jego godnym następcą :-)
Strój kąpielowy piękny ,nie jest nadmuchany biust bo po komentarzach tego się obawiałam .Porządny wyrób i piękne kolory.Ogromnym plusem jest to że zamówiłam go w czwartek a otrzymałam w piątek na sobotę był mi bardzo potrzebny .Bardzo dziękuję i polecam całym sercem 👍👍👍👍👍
Najlepsze stroje kąpielowe na duży biust. Używam od dawna i zawsze jestem zadowolona z zakupu następnego stroju. Przydałby się większy wybór w największych rozmiarach miseczki.

Super zakupy.

Przesyłka dotarła bardzo szybko. Rozmiar idealny - zamówienie obejmowało górę stroju kąpielowego w rozmiarze 75G i dół stroju w rozmiarze 40. Strój bardzo ładny, starannie wykonany. Polecam.
Strój kąpielowy włożony do bąbelkowej koperty bez żadnego opakowania. Nawet woreczka zabezpieczającego. Nie podoba mi się taki sposób pakowania. Góra od bikini według mnie rozmiarówka jest zaniżona. Poza tym strój jest bardzo ładny i dobrze wykonany.

Produkt godny polecenia!

Stanik (Góra stroju) bardzo fajny, choc myślałam, ze jest sztywniejszy. Majtki takze fajne choć takze elwmwnt wysokiego stanu mógłby byc bardziej sciagający aby mocniej sie trzymać brzuszka. Ogólnie strój bardzo fajny i polecam!
Co mi sie podobalo- obsluga klienta, szybka wymiana czesci stroju, brak dodatkowej oplaty za wymiane, towar, pomoc w doborze rozmiaru. Sklep zrobil na mnie dobre wrazenie. Chetnie tu wroce🙂
Opinia jak najbardziej pozytywna , kostium kąpielowy ok. Z przykrością będę musiała odesłać z powodu rozmiaru. Pozdrawiam Szulc Teresa
Rozmiar idealny jeżeli ktoś zna swoje wymiary to nie ma problemu z zakupem. Rozmiarówka jest identyczna czyli nie zawyżona i nie zaniżona Polecam!!!