Klienci są zachwyceni wysoką jakością i estetyką wykonania produktów. Wielu klientów docenia szybką realizację zamówień i terminowe dostawy. Obsługa sklepu jest opisywana jako miła, pomocna i kontaktowa, zawsze dbająca o potrzeby klientów. Dodatkowo doceniane są dobre zabezpieczenie oraz estetyczne pakowanie produktów. Zamówione produkty spełniają lub nawet przewyższają oczekiwania klientów. Pojawia się pojedyncza sugestia dotycząca poprawy pakowania produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieStudnia Dobra
Obraz na płótnie
Obraz piękny. Dostawa bez opóźnień i żadnych usterek. Kontakt z firmą bardzo dobry. Dziękuję
Różaniec jest bardzo solidnie wykonany, pięknie wygląda i również bardzo dobrze na nim się modli. Jest teraz moim ulubionym na którym się modlę. Gdy nadeszła przesyłka początkowo myślałam, że perfumujecie te różańce bo wydobywał się z niego piękny zapach przez dłuższy czas. Polecam z całego serca, bo warto go zakupić.
Pięknie wykonany , jako zadowolony klient polecam każdemu
Dziękuję za przepiękny obraz "Duch", który zakupiłam jako pamiątkę bierzmowania. Świetnie zapakowany. Szybki czas wysyłki. Na pewno tutaj jeszcze wrócę. Serdecznie polecam.
Ładnie zapakowane ale długo trwa dłużej stawa
Piekny obraz Jezusa. Jak zywy:)