treenuts.pl

Opinie łącznie (229) Opinie (229) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci są zachwyceni wysoką jakością produktów, które są świeże, smaczne i wyróżniają się na tle konkurencji. Wyjątkowy smak produktów jest jednym z najczęściej chwalonych aspektów, a klienci opisują je jako pyszne, aromatyczne i uzależniające. Klienci bardzo często podkreślają szybką, sprawną i terminową realizację zamówień, co wzbudza ich zadowolenie. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, miła i pomocna, często wykraczająca poza standardy. Produkty są dobrze i estetycznie zapakowane, co gwarantuje ich świeżość i bezpieczeństwo w trakcie transportu.

Opinietreenuts.pl

Błyskawiczna dostawa !!! Prażone orzechy - przepyszne :) Polecam !!!
Smak i jakość produktów. Szybkość realizacji zamówienia. Obsługa klienta. Jednym słowem wszystko jest perfekcyjne.
Pyszne orzechy i smaczne pasty . Kupuję od dawna i niezmiennie są to dobre i zdrowe produkty. Polecam .

❤️

Czy istnieją lepsze orzechy? Nie sądzę 😎

Najlepsze

Bardzo szybka wysyłka. A pasta z orzechów laskowych i same orzechy najlepsze jakie kiedykolwiek miałam.

Polecajka

Od kilku lat korzystam z dostaw z Tree Nuts, głównie oleju z orzechów prażonych i nie tylko. Produkty zawsze są doskonałej jakości, a dostawa bardzo szybka.

Odpowiedź ze sklepu treenuts.pl

Dziękujemy za wsparcie dobrym słowem! Orzechowe dzięki lecą do Ciebie!
Wszystko jak zawsze ok a nawet bardziej 😁
Pyszne produkty, które wręcz znikają z kuchni! Zamówiłam 2 pasty i olej z orzechów laskowych. Przepyszne produkty bardzo wysokiej jakości. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu treenuts.pl

Orzechowe dzięki lecą do Ciebie :)
wszystko ok
Szybko, profesjonalnie, smaacznie
Produkty - pasty i orzechy - są pyszne i bardzo aromatyczne. Dostawa jest szybka, wszystko dokładnie zapakowane, bez niepotrzebnej folii.

Odpowiedź ze sklepu treenuts.pl

Dziękujemy za świetną ocenę!
Szybka przesyłka, smaczne i zdrowe produkty, zgodne z opisem.
Wszystko ok