Opinie łącznie (30) Opinie (25) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 29 lip 2025

lap-pol.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Opinielap-pol.pl

Firma godna polecenia - super

Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą , terminowa dostawa mimo że towar był importowany na zamówienie . Wszystko profesjonalnie , liczę na dalszą owocną współpracę .
realizacja i produkt doskonałe.
Jest super, tak trzymać dalej. Uważam ze informacja o konieczności przeliczenia należności w zależności od masy towaru powinna sie pojawiać znacznie wcześniej, bo proces moze byc mylący dla kogoś kto kupuje pierwszy raz.

Odpowiedź ze sklepu lap-pol.pl

Dziękujemy za dobre słowo i cenną uwagę. Bardzo się cieszymy, że wszystko jest na plus Jeśli chodzi o informację o przeliczeniu wagi - staraliśmy się ją umieścić w kilku miejscach, ale widzimy, że przy pierwszym zamówieniu może to być jeszcze mało czytelne. Na pewno przyjrzymy się temu i postaramy się to jeszcze bardziej uprościć i uwidocznić. Dziękujemy za czujność i wskazówkę - takie uwagi naprawdę pomagają nam się rozwijać.

Wszystko przebiegło sprawnie.Towary odpowiednio zapakowane z długim terminem ważności.

Wszystko przebiegło sprawnie.Kielbasa markowska pyszna tak jak ostatnio.
Dostawa zgodnie z zamówieniem.Towar przywieziony w warunkach chłodniczych.

Odpowiedź ze sklepu lap-pol.pl

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że wszystko dotarło zgodnie z zamówieniem i w odpowiednich warunkach. Dbamy o to, aby transport zawsze odbywał się w właściwej temperaturze - to dla nas priorytet.
zgodnie z zamówieniem w terminie i oczywiście bardzo smaczne zachęca do sprawdzenia innych produktów

Odpowiedź ze sklepu lap-pol.pl

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że wszystko dotarło na czas i smakowało Zachęcamy do spróbowania kolejnych wyrobów i stworzenia własnej deski wędlin - to dobry sposób, żeby odkryć swoje ulubione smaki.

Kiełbasa sucha z markowej zawsze najlepsza

To już kolejne zrealizowane zamówienie. Kiełbasa sucha z markowej to dla mnie mistrzostwo świata już od ładnych parunastu lat. Tak trzymać. Leszek

Odpowiedź ze sklepu lap-pol.pl

Panie Leszku, bardzo dziękujemy za kolejne zamówienie i te słowa :) Ogromnie nas cieszy, że w Pana opinii kiełbasa sucha markowska od tylu lat trzyma poziom i nadal smakuje tak samo dobrze. Dziękujemy za zaufanie i że jest Pan z nami przez tyle czasu.

Odpowiedź ze sklepu lap-pol.pl

Dziękujemy za zaufanie i opinię. Bardzo to doceniamy.
Czy to wieprzowina, czy to wołowina, czy to udziec jagnięcy, wszystko przepyszne. Serdecznie polecam.

Odpowiedź ze sklepu lap-pol.pl

Panie Macieju, bardzo dziękujemy za tak miłe słowa :) Widzę, że miał Pan okazję spróbować już naprawdę sporej części naszej oficjalnej oferty , jak również tej jeszcze nie wprowadzonej do sklepu.. Aż jesteśmy ciekawi - który z produktów zaskoczył Pana najbardziej?
Zamówienie zostało zrealizowane bez opóźnień. Wszystko OK, oby tak dalej

Odpowiedź ze sklepu lap-pol.pl

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że zamówienie dotarło na czas i wszystko było w porządku . Robimy wszystko, żeby tak było za każdym razem.
Doskonałe wyroby, nawet wegetarianin sie skusi na kiełbaskę, doskonała obsluga i niezawodny bezpieczny transport. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu lap-pol.pl

Dziękujemy za tak miłe słowa , Cieszymy się, że nasze wyroby i obsługa spełniły oczekiwania - a jeśli nawet wegetarianin się skusił, to tym bardziej nas to cieszy
Szybka wysyłka z możliwością śledzenia przesyłki oraz zapewnienie kontaktu z kurierem.

Odpowiedź ze sklepu lap-pol.pl

Dziękujemy za opinię. Cieszymy się, że wszystko przebiegło sprawnie. Zawsze staramy się doprowadzić zamówienie do końca i nie zostawiać odbiorcy bez wsparcia - dobrze wiedzieć, że się to sprawdza.
Wszystko super!

Dziękujemy :)
Przepyszna wołowina pod każdą postacią. Nie tanie, ale warto.

Odpowiedź ze sklepu lap-pol.pl

Dziękujemy za opinię . Cieszymy się, że wołowina tak smakowała. Dokładamy wszelkich starań, żeby jakość zawsze była warta swojej ceny.
Szybko i sprawnie

Odpowiedź ze sklepu lap-pol.pl

Dziękujemy i zapraszamy ponownie.
Wołowina pyszna, dostawa niemal natychmiastowa samochodem chłodnią. Serdecznie polecam.

Odpowiedź ze sklepu lap-pol.pl

Dziękujemy za opinię . Cieszymy się, że wołowina smakowała, a dostawa przebiegła sprawnie. Dbamy o to, aby wszystko docierało szybko i w odpowiednich warunkach.

Bardzo szybka dostawa i dobry kontakt.

Odpowiedź ze sklepu lap-pol.pl

Dziękujemy i zapraszamy ponownie.

Dziękujemy
Wołowina pod każdą postacią pyszna.

Odpowiedź ze sklepu lap-pol.pl

Dziękujemy za opinię 🙂 Cieszymy się, że wołowina w każdej odsłonie trafiła w gust.

lap-pol.pl

Wyrusz w podróż z Łap-Pol pod szyldem „Przygód ze smakiem...” Wyruszyliśmy w podróż ze smakiem już w 1992 roku – i do dziś nie przestajemy odkrywać kulinarnych historii, które łączą ludzi. Od tamtej p...