praska.shop

Opinie łącznie (1248) Opinie (381) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci niezwykle często chwalą wysoką jakość wykonania produktów, solidność materiałów oraz dbałość o detale. Wielu klientów podkreśla estetyczne, staranne i przemyślane wykonanie, zwracając uwagę na wygląd i funkcjonalność produktów. Opinie o obsłudze klienta są w przeważającej większości bardzo pozytywne – klienci chwalą zaangażowanie, komunikację, doradztwo i troskę. Wielu klientów podkreśla, że ich koty bardzo chętnie korzystają z produktów i są z nich wyraźnie zadowolone. Klienci doceniają oryginalny, estetyczny i przemyślany design, który świetnie komponuje się z wnętrzem. Możliwość personalizacji produktów i dopasowania ich do indywidualnych potrzeb jest bardzo ceniona przez klientów. Produkty są oceniane jako bardzo praktyczne i funkcjonalne, często z dodatkowymi rozwiązaniami ułatwiającymi życie opiekunom kotów.

Opiniepraska.shop

Super drapak

Super wykonanie, piękne materiały. Jedynie co bym mogła poprawić to ten dizajnerski łuk podtrzymujący najwyższą półeczkę. Ma ładny kształt, ale moja Maine coonica wskakując z najniższej półki na środkową zahacza o ten łuk na górze grzbietem. Wysokość między drewnianym łukiem a środkową półeczkę jest dla niej parę cm za mała. Radzi sobie i oczywiście chętnie korzyta, tylko jak słyszę, że kolejny raz zaryła grzbietem o górę to, az mam ciarki. Ale ogólnie super drapak, drugi mniejszy kot nie zahacza, wiec jestem zadowolona z zakupu.
Jestem absolutnie zachwycona produktami PRASKA. Moje kotki praktycznie od pierwszego dnia zaczęły korzystać z półek i legowisk.Uwielbiają je. W końcu mają swoją własną przestrzeń. Ogromny plus za jakość wykonania. Meble są bardzo stabilne, wszystko wygląda pięknie i estetycznie. W koncu nie widzimy śrub i innych metalowych podpór jakie były w innych pókach od innego producenta. Bardzo doceniam też możliwość dopasowania kolorystycznie legowisk do naszego salonu. Zostałam potraktowana jak specjalny Klient, zaopiekowana, warto czekać na produkty tak dobrze wykonane. Dziękujemy!

Każdy aspekt zakupu 10/10.

Świetna obsługa. Cały czas byliśmy informowani o statusie zamówienia. Półka przyszła ładnie zapakowana. Nie była jakoś szczególnie skomplikowana do złożenia, choć zajęło to chwilkę. Jakość tkaniny naprawdę dobra. Półka naprawdę ładnie wpasowuje się w przestrzeń. To jedne z ładniejszych kocich mebli na rynku. Kotek chętnie ucieka na półkę, gdy ma dość zabawy z psem. Powiesiliśmy drzewko blisko okna i choć chwilkę to zajęło, to staje się ono ulubioną miejscówką kota. Cena dość wysoka, ale jakość nie rozczarowuje.
Obsługa Klienta, której nigdy wcześniej nie znałam. Opieka nad Klienterm na medal. Pięknie wykonane produkty i świetna jakość. Koty zainteresowały się drzewkiem od pierwszego dnia, a legowiska szybko stały się ich ulubionymi miejscami do odpoczynku. Zakup zdecydowanie spełnił moje oczekiwania. Wrócę niebawem. Dziękuję!

Koty zachwycone

Jak dotąd wszystkie produkty spełniają oczekiwania moje i oczywiście najważniejszych odbiorców kotów.Jestem zadowolona z jakości materiałów.Wieczorem piorę rano wszystko suche.Przy 3 sfinksach często bo zamawiam jasne materiały,które nie niszczą się Wszystko oczywiście mozna dopasować do wnętrza i jest pięknie😊❤️ Polecam

Odpowiedź ze sklepu praska.shop

Bardzo dziękujemy za opinię i zaufanie 💛 Cieszymy, że produkty spełniają Twoje oczekiwania i sprawdzają się przy codziennym użytkowaniu, zwłaszcza przy trzech sfinksach to naprawdę najlepszy test jakości 😊 Dokładnie o to nam chodziło przy projektowaniu: trwałość, łatwa pielęgnacja i komfort dla kotów, bez kompromisów dla wnętrza. Dziękujemy za polecenie i ciepłe słowa. Pozdrawiamy serdecznie Zespół PRASKA

Wszystko idealnke

Rewelacyjna obsługa! Dokonałam pierwszego zakupu podczas akcji promocyjnej i bardzo miłym akcentem był mail przypominający o tym że czas realizacji zamówienia może się wydłużyć. Samo wykonanie produktu na najwyższym pozmiomie. Zapewne nie będzie to mój ostatni zakup! Polecam!

Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Półki i elementy ścienne są solidnie wykonane, stabilne i estetyczne. Drewno wygląda bardzo naturalnie, a całość świetnie komponuje się z wnętrzem. Montaż był prosty, a konstrukcja sprawia wrażenie naprawdę bezpiecznej nawet dla aktywnego kota. Kot od razu zainteresował się półkami i chętnie z nich korzysta – widać, że są wygodne i dobrze przemyślane. Dodatkowym plusem są miękkie poduszki oraz możliwość stworzenia ciekawej trasy po ścianie. Zdecydowanie polecam – piękne, funkcjonalne i wysokiej jakości rozwiązanie dla kocich opiekunów.

Porodówka świetnie sie spisuje używa ją obecnie kotka która ciągle wynosiła kocięta i przenosiła po innych miejscach a ta porodówka jej bardzo przypasowała kocięta z obecnego jej miotu mają 2 tygodnie, a ani razu ich nie wyniosła 💪😍 do tego piękne kolory. Polecam
Pięknie i solidnie wykonane drzewko. Montaż musiałam trochę odwlec w czasie z uwagi na potrzebę wielokrotnego wiercenia w ścianie, ale na efekt warto było czekać. Kotki nie zainteresowały się nim od razu - możliwe że z powodu zapachu świeżej sklejki, poduchy też trafiły do prania. Natomiast kocyki dołączone w gratisie szybko podbiły ich serca. W mieszkaniu będą jeszcze zachodzić zmiany w umeblowaniu, ale te elementy zdecydowanie zostaną na wyposażeniu.

Wysoka jakość i dbałość o detale

Budka jest przepiękna – bardzo estetyczna i świetnie wykonana. Widać dbałość o każdy detal i to, że ktoś naprawdę włożył w nią serce. Materiały są solidne, całość wygląda dokładnie tak jak na zdjęciach, a nawet lepiej – bardzo elegancko i przytulnie. Świetnie prezentuje się we wnętrzu i nie jest tylko kocim legowiskiem, ale też ładnym elementem wystroju. Na razie koty są na etapie „badania terenu”, dokładnie ją obwąchują i oswajają się z nowym miejscem, ale już widać zainteresowanie. Jestem bardzo zadowolona z zakupu.

super wykonanie ,świetne drzewko

Drzewko dla kota do montażu na ścianę które zamówiłem jest naprawdę super ,świetna robota ,profesjonalne wykonanie ,w zestawie były wszystkie kołki i śruby niezbędne do zamontowania co ważne były to dobrej jakości kołki i porządnej firmy a nie jakieś lipne, oby to się nie zmieniło, z pewnością zrobię kolejne zakupy .Produkt jest naprawdę ładnie i estetycznie wykonany z wielką dbałością o szczegóły i dodam jeszcze jak już ktoś inny napisał "drzewko jest piękną ozdobą pokoju" Koteczka mega zadowolona :)

Gute Qualität, durchdachtes Design

Gute Qualität, schönes Design, einfacher Aufbau und tolles Zubehör (Schrauben, Dübel von guter Qualität). Einfach ein durchdachtes Design. Wir sind sehr zufrieden. Und Praska hat uns gut informiert, wie lange unsere Bestellung bearbeitet wird.
Przepiękne legowiska i budki dla kotów — widać jakość oraz ogromną troskę o komfort kotków . 🐾 Wszystko jest dopracowane, estetyczne i stworzone z pomysłem. Kot od pierwszej chwili pokochał swoje nowe miejsce do spania.
Od razu widać, że te produkty powstają z doświadczenia, miłości do kotów. Wszystko jest perfekcyjnie wykonane, solidne i przemyślane. Nie znam drugiej takiej marki. Moje koty zakochały się od pierwszej chwili, a ja wreszcie mogłam dobrać kolory tak, by wszystko pasowało do wnętrza. Obsługa Klienta na najwyższym poziomie! Będę wracać. Dziękuję.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu małego drapaka dla kociaka. Nie jest to mój pierwszy zakup i zapewne nie ostatni. Wszystko wykonane z największą starannoscia. Gorąco polecam wszystkim kociarzom, którzy chcą dla swoich pupili wszystko co najlepsze.

Odpowiedź ze sklepu praska.shop

Dziękujemy serdecznie za poświęcony czas i wystawienie opinii. Miziamy wszystkie kociaki :-) Pozdrawiamy serdecznie
Bardzo dobry kontakt z obsługą klienta, szybki, konkretny i pomocny. Produkty naprawdę wyróżniają się na tle innych, trudno znaleźć coś podobnego na rynku. Wszystko dopracowane, widać jakość i pomysł. Mój kot od razu zaakceptował nowe miejsce. Dziękuję i na pewno wrócę!

Odpowiedź ze sklepu praska.shop

Dziękujemy za tę opinię i poświęcony czas. Bardzo się cieszymy, że wszystko było dla Pani czytelne i że kotek od razu zaakceptował nowe miejsce. Pozdrawiamy!
Cudowna właścicielka z ogromną pasją do tworzenia pięknych rzeczy dla naszych małych przyjaciół kociaków :) ..zakupiony towar najwyższej jakości - moja kotka zachwycona :) polecam :)
Ich liebe die Produkte von PRASKA 🫠🫶💝 und meine Katzen,natürlich auch ☝🏼😻❣️ Auch Kundenservice 👌👌👌👌🔝,mehr geht nicht ❣️ Vielen lieben Dank,Izabela 🙏🏻❣️
Zdecydowanie najlepsza jakość. Materiał jest bardzo solidny, miękki i przyjemny w dotyku, a jednocześnie trwały. Posłanie świetnie trzyma kształt i wygląda elegancko. Koty od razu je pokochały – widać, że czują się w nim bezpiecznie i komfortowo. Produkt wart swojej ceny, polecam z czystym sumieniem.
Jestem bardzo zadowolona produktami firmy Praska . Zamowilam kilka produktów i jestem bardzo zadowolona . Super jakość, warta swojej ceny