HuggyMoon - Ręcznie szyte kołdry obciążeniowe i inne produkty do spania

Opinie łącznie (322) Opinie (157) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wyjątkową, życzliwą, kompetentną i pomocną obsługę klienta, podkreślając indywidualne podejście oraz łatwy kontakt. Recenzenci wielokrotnie podkreślają bardzo wysoką jakość wykonania kołder, solidność materiałów oraz dbałość o detale. Wielu klientów zauważa wyraźną poprawę jakości snu, głębszy odpoczynek i poczucie relaksu po użyciu kołdry. Klienci doceniają profesjonalne i indywidualne doradztwo przy wyborze odpowiedniej kołdry oraz wsparcie w dopasowaniu produktu do potrzeb. Wiele opinii pozytywnie ocenia szybką realizację zamówień oraz sprawną dostawę kołder do klientów. Klienci doceniają możliwość indywidualnego dopasowania kołdry do swoich potrzeb i preferencji, zarówno pod względem parametrów, jak i obsługi.

OpinieHuggyMoon - Ręcznie szyte kołdry obciążeniowe i inne produkty do spania

Kołdra na prezent

Kołdrę obciążeniową kupiłam na prezent dla syna. Zanim zdecydowałam się na zakup potrzebowałam pomocy w wyborze i taką profesjonalną, szybką otrzymałam. Syn rano następnego dnia po otrzymaniu kołdry wysłał krótki sms "Jeszcze bym pospał, było super". Używa kołdry już kilkanaście dni, zdania nie zmienił, jest bardzo zadowolony.

Odpowiedź ze sklepu HuggyMoon - Ręcznie szyte kołdry obciążeniowe i inne produkty do spania

Bardzo dziękujemy za tak piękną opinię. Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w wyborze kołdry i że prezent okazał się trafiony. Życzymy, aby kołdra służyła jak najlepiej przez długi czas. Zespół HuggyMoon
Świetny customer service! Po złożonym zamówieniu otrzymałam wiadomość sms w celu weryfikacji zamówienia. Okazało się, że nie do końca trafiłam z wymiarami. Po wymianie kilku informacji zmodyfikowalismy zamowienie na właściwy produkt. Kołdra starannie wykonana, ciężka, ale świetnie pełni swoją rolę. Jednocześnie fajnie, że jest produkowana w Polsce, z bawełny. Bardzo polecam

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię. Cieszymy się, że udało się wspólnie dopracować zamówienie. Na tym najbardziej nam zależy, żeby każda kołdra była dobrze dobrana, a nie przypadkowa. :) Życzymy spokojnych, komfortowych nocy. Zespół HuggyMoon
Kołdra "działa":) To co jednak zrobiło na mnie ogromne wrażenie, to komunikacja, obsługa, doradztwo. Po złożeniu zamówienia dostałam smsa, w którym dopytywano o osobę, która będzie korzystała z kołdry by dobrać ostatecznie jej parametry. Po wymianie wiadomości zaproponowano bezpłatnie inny ciężar (zwiększony). Bardzo polecam!

Dziękujemy Pani Karolino za tak miłe słowa i podzielenie się swoim doświadczeniem. Bardzo się cieszymy, że kołdra spełnia swoje zadanie, a kontakt i doradztwo zrobiły dobre wrażenie. Zawsze staramy się upewnić, że parametry kołdry są jak najlepiej dopasowane do osoby, która będzie z niej korzystać, dlatego zawsze dopytujemy po złożeniu zamówienia. Dziękujemy za zaufanie i polecenie! 😊 Zespół HuggyMoon
Sklep godny polecenia. Zakupiłam kołdrę obciążeniową Premium z poszewką Minky Kołdra wykonana solidnie, a poszewka typu Minky -cieplutka. Duży plus dla firmy, za kontakt z kupującym przez rozpoczęciem realizacji zamówienia. Niestety musiałam oddać kołdrę , ponieważ okazało się , iż mam przeciwskazania co do jej użytkowania. Kontakt z firmą w sprawie zwrotu bezproblemowy, wszystko poszło szybko i sprawnie. Polecam jak najbardziej. Joanna

Serdecznie dziękujemy za tak szczegółową i życzliwą opinię oraz za polecenie naszego sklepu. Cieszymy się, że jakość wykonania kołdry Premium oraz poszewki Minky spełniły Pani oczekiwania, a kontakt przed realizacją zamówienia został pozytywnie odebrany. Choć bardzo nam przykro, że z uwagi na przeciwwskazania zdrowotne kołdra nie mogła zostać u Pani na dłużej, tym bardziej dziękujemy za docenienie sprawnego i bezproblemowego procesu zwrotu. Zawsze zależy nam na tym, aby klienci czuli się bezpiecznie i komfortowo na każdym etapie współpracy. Życzymy wszystkiego dobrego i zapraszamy ponownie, jeśli w przyszłości będziemy mogli w czymkolwiek pomóc. Zespół HuggyMoon
Polecam kołdrę obciążeniową z Huggy Moon. Produkt jest profesjonalnie wykonany, estetyczny i spełnia swoje zadania. Wcześniejsza konsultacja umożliwiła wybór właściwej wagi kołdry, dostosowanej do wagi osoby korzystającej. Dodatkowy plus, to szybka dostawa.

Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię 🤍 Zawsze staramy się skonsultować wybór, aby na podstawie naszej wiedzy pomóc dobrać kołdrę jak najlepiej dopasowaną do użytkownika. Zależy nam, aby każda osoba trafiająca do HuggyMoon czuła się zaopiekowana i mogła spokojnie wybrać produkt odpowiedni dla siebie. Cieszymy się, że kołdra spełnia Pani oczekiwania i dziękujemy za zaufanie. Pozdrawiamy serdecznie HuggyMoon 🌙
Bardzo fajnie się używa Waszego produktu - kupilismy kołdrę obciążeniową. Jets naprawdę świetnie. Czego brakuje to możliwość zamówienia razem z kołdrą poszewki, może w formie jakiejś przypominajki. Pospimy jeszcze chwilkę popróbujemy i na pewno wrócimy po nową kołdrę, może odrobinę cięższą, może wypełnioną żwirkiem. Dziekujemy za obsługę i troskę !

Dziękujemy za opinię i miłe słowa. Bardzo się cieszymy, że kołdra spełnia Państwa oczekiwania i dobrze się sprawdza na co dzień. Dziękujemy także za sugestię dotyczącą poszewek, to cenna uwaga, nad którą już pracujemy. Prosimy spokojnie testować kołdrę, a jeśli w przyszłości pojawi się potrzeba zmiany wagi lub wypełnienia, chętnie pomożemy w doborze. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie. Zespół HuggyMoon
To moje pierwsze osobiste doświadczenie z tego typu kołdrą. Jej działanie znałam, jednak tylko w teorii. Jestem wniebowzięta. :) nie odczuwam jej jako ciężkiej, ale rano budzę się w tym samym miejscu, w którym zasnęłam - wcześniej łóżko wyglądało jak pole walki. :) po przebudzeniu mam wrażenie wyciszenia i spokoju. Aż trudno mi w to uwierzyć, ale tak jest. Bałam się, że przez to wypełnienie z kulek szklanych będzie pod nią zimno, ale tak nie jest. Kołdra jest cieplutka. Polecam wszystkim neurotycznym typom:)

Dziękujemy za tak barwny i szczery opis doświadczeń! 😊 Cieszymy się, że przejście od teorii do praktyki okazało się tak pozytywnym zaskoczeniem i że kołdra realnie wpływa na komfort snu i poranne samopoczucie. To dla nas ogromna satysfakcja, gdy produkt działa dokładnie tak, jak powinien. Bardzo dziękujemy za zaufanie i polecenie 😉 Zespół HuggyMoon
Dziękuję za dobry kontakt i uwzględnienie potrzeb, jestem pod wrażeniem. Produkt jakościowo dobry, według oczekiwań :) jeszcze do Państwa wrócę :) Pozdrawiam

Dziękujemy za tak miłe słowa 💙 Bardzo się cieszymy, że zarówno kontakt, jak i sam produkt spełniły Pani oczekiwania — to dla nas ogromnie ważne. Będzie nam bardzo miło gościć Panią ponownie 🌙 Serdecznie pozdrawiamy! HuggyMoon
Kołdra bardzo dobrej jakości, wszystko zgodne z opisem. Sklep szybko reaguje na prośby i pytania, a kontakt ze sklepem jest bardzo dobry i bezproblemowy. Wszystko załatwione sprawnie i profesjonalnie. Polecam.

Panie Maksymie, bardzo dziękujemy za opinię i docenienie jakości kołdry oraz naszego kontaktu 🤍 Tym bardziej cieszy nas, że mimo wymagającej sytuacji udało się sprawnie wszystko wyjaśnić i doprowadzić do satysfakcjonującego rozwiązania. Dziękujemy za zaufanie i polecenie to dla nas naprawdę dużo znaczy. Pozdrawiamy serdecznie HuggyMoon
Córka mówi że czuje się bardziej wypoczęta spiąć pod kołdrą obciążeniowa. Córka się często stresowała w szkole ale odkąd śpi pod kołdrą stres jest mniejszy. Polecam serdecznie. Warto kupić taką kołdrę.

Bardzo dziękujemy za tę opinię 🤍 Ogromnie cieszy nas, że kołdra realnie wspiera komfort snu Pani córki i pomaga jej lepiej radzić sobie ze stresem. To dla nas szczególnie ważne, ponieważ właśnie taki efekt - poprawa wyciszenia i regeneracji - jest celem stosowania kołder obciążeniowych. Dziękujemy za zaufanie i polecenie. Jeśli w przyszłości pojawią się jakiekolwiek pytania lub potrzeba dopasowania produktu, pozostajemy do dyspozycji. Pozdrawiamy serdecznie, HuggyMoon

Jak sobie pościelisz, tak się wyśpisz

Myślę, że Wasze motto dobrze pasuje też do podejścia biznesowego. Dbałość o klienta powinna zawsze wyjść w wynikach, zasłużenie. Tego Wam życzę, bo poczułem się obsłużony wyjątkowo. Podobał mi się kontakt, doradztwo, prosty proces zwrotu i wymiany. Czy można lepiej? Z mojej perspektywy, nie, dostałem więcej niż się spodziewałem. Najlepszego! Będę polecał!

Bardzo dziękujemy za tak przemyślaną opinię i piękne życzenia. To ogromna motywacja czytać, że nasze podejście było odczuwalne na każdym etapie od rozmowy, przez doradztwo, aż po wymianę. Jeśli klient mówi, że dostał więcej niż oczekiwał, to my czujemy, że idziemy dobrą drogą. Dziękujemy za zaufanie i każde polecenie to dla nas naprawdę wiele znaczy. Zespół HuggyMoon
Szybka realizacja, dobry kontakt. Kołdra dobrze uszyta, bardzo mi odpowiada. Polecam

Bardzo dziękujemy za opinię i polecenie naszego sklepu. Cieszy nas, że zarówno realizacja zamówienia, jak i kontakt spełniły Pani oczekiwania. Tym bardziej miło nam słyszeć, że kołdra okazała się trafionym wyborem. Życzymy wielu komfortowych chwil z HuggyMoon i serdecznie dziękujemy za zaufanie. 💙

Polecam zarówno kołdrę obciążeniową, jak i same poszewki, rewelacja!

Zaangażowana Obsługa Klienta, a produkty najwyższej jakości, serdecznie polecam!

Dziękujemy za tak miłą opinię! 💙 Bardzo się cieszymy, że zarówno kołdra obciążeniowa, jak i poszewki spełniły Pani oczekiwania. Świadomość, że nasze produkty trafiają w gust i potrzeby klientów, daje nam ogromną satysfakcję. Życzymy wielu komfortowych chwil z HuggyMoon! ✨🤗

Waited. Received. Loved it.

I’m genuinely impressed. According to my smart ring data, it noticeably extends both REM and deep sleep phases. It took a little time to get used to, but the results speak for themselves — I wake up fewer times during the night and feel more rested in the morning. Highly recommend for anyone looking to enhance their sleep quality.

Thank you for such a thoughtful review. We love hearing that you gave the blanket time to settle in and that it’s now showing real results in your nights and mornings. The fact that you see it reflected even in your sleep data is just the cherry on top. Wishing you many more calm, deep and uninterrupted nights. Thank you for trusting us with such an important part of your day. HuggyMoon Team

Super produkt i kontakt

Macie najlepszy kontakt z klientem na świecie! Jesteście super pomocni, uprzejmi i kontakt z Wami sprawia przyjemność. Sama kołdra też mega, dobrze wykonana, super się sprawdza. Dzięki! :)

Panie Adamie, ogromnie dziękujemy za tak ciepłą i szczegółową opinię 💙 Bardzo nas cieszy, że zarówno kontakt, jak i sama kołdra spełniły oczekiwania dokładnie o takie doświadczenie chcemy dbać na każdym etapie. To dla nas duża motywacja i potwierdzenie, że to, co robimy, ma sens. Dziękujemy za zaufanie i życzymy wielu spokojnych, komfortowych nocy. Zespół HuggyMoon
1. Obsługa klienta wspaniała! Szybka miła i zaangażowana 2. Szybka dostawa 3. Bardzo dobra jakość produktów

Dziękujemy za tak miłe słowa! 😊 Bardzo się cieszymy, że zarówno obsługa, jak i jakość produktów oraz szybkość dostawy spełniły oczekiwania. Dokładnie na tym nam zależy żeby cały proces był przyjemny od początku do końca. Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie 💛 Zespół HuggyMoon

Lepiej niż u konkurencji

Po korzystaniu przez lata z produktów konkurencji, po kolejnej nie uznanej z ich strony reklamacji, postanowiłem sprawdzić produkty HuggyMoon i się nie zawiodłem :) kołdra premium 10kg spełnia moje wymagania, a sposób wykonania gwarantuje brak tych samych problemów :-)

Bardzo dziękujemy za podzielenie się opinią. Cieszy nas, że kołdra HuggyMoon spełniła Pańskie oczekiwania i zapewnia komfort zgodny z założeniami. Jakość wykonania i dopracowane detale to dla nas absolutny priorytet, dlatego tym bardziej doceniamy takie słowa. Dziękujemy za zaufanie i życzymy wielu spokojnych, regenerujących nocy. Zespół HuggyMoon :)

Kołdra obciążeniowa

Po zamowieniu koldry skontaktowal sie ze mna Pan Filip który doradził mi zmiane kołdry na troche inna i tańszą która będzie lepiej pasować w porównaniu z moim pierwotnym wyborem. Jak widać firma nie jest nastawiona na wyciąganie kasy od klientów tylko doradzają to co faktycznie będzie dobre. Dlatego z całego serca polecam :) Oczywiscie kołdra spisuje sie idealnie. Znaczy tak mi sie wydaje bo przestałem się unosić nad łóżkiem :P

Bardzo dziękujemy za tak serdeczną wiadomość! 😊 Cieszymy się, że udało się wspólnie dopasować kołdrę i że od razu widać różnicę w codziennym śnie. A brak unoszenia się nad łóżkiem to dla nas najlepszy dowód, że działa tak, jak powinna 😄. Zespół HuggyMoon

Polecam każdemu

Bardzo dobry produkt wykonany wg osobistych preferencji. Doskonale wykonany. Rewelacyjny kontakt. I co najistotniejsze - jakość snu uległa poprawie, szczególnie długość fazy głębokiego snu. Polecam

Bardzo dziękujemy za tak szczegółową opinię. Cieszymy się, że indywidualne dopasowanie przełożyło się na realną poprawę snu , gdyż jest to dla nas najważniejsze 💙 Zespół HuggyMoon
Dobra obsługa i komunikacja ze sklepem

Bardzo dziękujemy za opinię i miłe słowa. Cieszymy się, że dobrze ocenia Pani zarówno obsługę, jak i kontakt z naszym sklepem. Dokładamy wszelkich starań, aby zakupy w HuggyMoon były proste, komfortowe i przebiegały w przyjaznej atmosferze. Pozdrawiamy serdecznie, Zespół HuggyMoon 💙