Opinie łącznie (257) Opinie (257) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 14 lip 2026

emel.com.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Buty i kapcie są oceniane jako solidnie i starannie wykonane, z wysokiej jakości materiałów. Klienci wielokrotnie podkreślają wygodę butów i kapci, które dobrze dopasowują się do dziecięcej stopy. Wygląd butów i kapci jest często komplementowany, zwłaszcza ich estetyka i atrakcyjność. Obsługa klienta oceniana jest bardzo pozytywnie jako pomocna, sprawna i miła. Kilku klientów wskazuje na problemy z rozmiarówką, zwłaszcza wąskim otworem lub zawyżonym rozmiarem.

Opinieemel.com.pl

Wszystkie buty, które zamówiłam dla dzieci były pięknie wykonane, porządne, dzieci uwielbiają je nosić. Wymiana rozmiaru/zwrot do firmy bez zarzutu. Wysyłka jest często tego samego dnia lub następnego. Nie mogę powiedzieć złego słowa o tych produktach i polecam innym rodzicom. A właścicieli proszę o rozważenie produkcji butów dla dorosłych.

Odpowiedź ze sklepu emel.com.pl

Ogromnie dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię! ❤️ Cieszymy się, że buciki służą dzieciom, a zakupy i wymiana przebiegają sprawnie. Choć raczej pozostaniemy przy tworzeniu obuwia dla najmłodszych, propozycję kolekcji dla dorosłych traktujemy jako wyjątkowy komplement 😊
Marka Emel nigdy mnie nie zawiodła . Jakość jest najlepsza jaką widziałam na rynku . Buciki zrobione z dbałością o każdy szczegół . Tym razem z powodu choroby zamówiłam buty do paczkomatu, które jeszcze tego samego dnia były już nadane a kolejnego przyszły do mnie . Bardzo polecam każdemu, jestem zawsze zadowolona .

Odpowiedź ze sklepu emel.com.pl

Zaufanie osoby, która wraca do nas po kolejne pary, jest dla całego zespołu Emel najpiękniejszym wyróżnieniem ❤️ Dziękujemy za dostrzeżenie pracy i serca wkładanych w każdy szczegół. To ogromna radość mieć Panią w gronie naszych stałych Klientek!

Buty do przedszkola

Piękny zapach butów mnie zaskoczył. Bardzo elastyczne, super buciki. Jedyny minus, to pomimo, że buty są na rzepy i wydawałoby się łatwe do wkładania, to tak nie jest. Dziecko potrzebuje pomocy, bo otwór jest dość wąski, ale może się wyrobi

Odpowiedź ze sklepu emel.com.pl

Dziękujemy za tak konkretną opinię 😊 Cieszymy się, że buciki zachwyciły elastycznością i jakością.
Polecam! Ekspresowa wysyłka a buciki jak zawsze cudowne! Kupuje Emelki od trzech lat dla dwójki dzieci i nigdy się nie zawiodłam. Zamawiał pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni!

Odpowiedź ze sklepu emel.com.pl

Trzy lata z Emelkami - ogromnie nas to cieszy! ❤️ Dziękujemy za zaufanie, które obejmuje już dwie pary małych stópek. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach 😊

Piękne i wygodne kapcie dla dziewczynek

Kupiłam "kapcie dla dzieci różowe serduszka z wycięciami" dla dwóch dziewczynek: dwu i czteroletniej. Są wygodne i ładnie wyglądają na małych stópkach. Dziewczynki są bardzo zadowolone!

Odpowiedź ze sklepu emel.com.pl

Podwójna para to podwójna radość! 💕 Ogromnie nas cieszy, że kapcie spodobały się dziewczynkom i dobrze leżą na stópkach. Dziękujemy za piękną opinię!

KAPCIE EMEL NR 1

Jesteśmy fanami kapci emel , to już kolejny nasz zakup i nadal jesteśmy zadowoleni. Kapcie są miękkie , wygodne, przewiewne, idealne do przedszkola.

Odpowiedź ze sklepu emel.com.pl

Ogromnie się cieszymy, że mamy w Państwu prawdziwych fanów kapci Emel! ❤️ Dziękujemy za kolejny zakup i zaufanie. Niech kapciuszki zapewniają dziecku wygodę podczas wszystkich przedszkolnych przygód 😊
Szybka dostawa, kapcie piękne ale niestety są za wąskie, dziecko nie mogło wsunąć nogi, na siłę założyłyśmy (na długość są ok) ale do przedszkola się nie nadają bo dziecko samo na siłę nie wciśnie stopy dlatego odesłane.

Odpowiedź ze sklepu emel.com.pl

Dziękujemy za opinię i docenienie szybkiej dostawy oraz wyglądu kapci. Przykro nam, że model okazał się zbyt wąski i dziecko nie jest w stanie samodzielnie go założyć. W takiej sytuacji prosimy o kontakt z naszą obsługą - postaramy się pomóc w wyborze fasonu odpowiedniego dla szerszej stopy 😊
Szybka realizacja zamówienia, od lat korzystam z oferty firmy emel, polecam każdemu rodzicowi przedszkolnych maluchów 😀

Odpowiedź ze sklepu emel.com.pl

Ogromnie dziękujemy za wieloletnie zaufanie i polecanie Emel innym rodzicom! Takie słowa znaczą dla nas naprawdę wiele ❤️
Bardzo szybka dostawa, przemiła i pomocna obsługa. Buty jakością wykonania, wygodą i pięknem bronią się same.

Odpowiedź ze sklepu emel.com.pl

„Buciki bronią się same” to dla nas wyjątkowo piękny komplement ❤️ Bardzo dziękujemy za docenienie ich jakości, wygody i wyglądu. Cieszymy się również, że dostawa była szybka, a nasza obsługa pomocna!
Buciki mają mocno zawyżoną rozmiarówkę Natomiast ogólnie jakość jest dobra , materiał w niektórych przypadkach tak jak np w kapciach mógłby się trochę rozciągać .

Odpowiedź ze sklepu emel.com.pl

Dziękujemy za opinię i docenienie jakości bucików. Poszczególne modele mogą różnić się dopasowaniem, dlatego przed wyborem rozmiaru zawsze zachęcamy do zmierzenia stopy i porównania wyniku z tabelą danego modelu. Uwagę dotyczącą materiału kapci również przekażemy naszemu zespołowi - takie informacje pomagają nam ulepszać kolejne kolekcje. 😊
buciki dla dzieci są wykonane z naturalnych materiałów, są odpowiednio dopasowane do stóp.
Kapcie do przedszkola super. Miękkie, elastyczne i wygodne.Córka zachwycona i ja równie. Polecam

Odpowiedź ze sklepu emel.com.pl

Ale miło to czytać! ❤️ Super, że kapcie sprawdziły się w przedszkolu i że córeczka jest z nich zadowolona. Miękkość, elastyczność i wygoda to dokładnie to, na czym nam zależy. Dziękujemy za polecenie! 😊
Bardzo fajne kapcie. Miękkie, łatwo się zapinają. Rozmiar 24 idealny dla córki o stópce 15.2 cm.

Odpowiedź ze sklepu emel.com.pl

Dziękujemy za opinię! Miękkość i łatwe zapinanie są szczególnie ważne w kapciach dla najmłodszych. Cieszymy się, że rozmiar pasuje idealnie ❤️
Buciki są wygodne i łatwe w zakładaniu dla 3 letniej córeczki, jest samodzielna w przedszkolu.

Odpowiedź ze sklepu emel.com.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię! ❤️ Ogromnie się cieszymy, że buciki są wygodne, łatwe do założenia i wspierają córeczkę w samodzielności w przedszkolu. 😊 Niech służą jak najdłużej!
Szybka dostawa. Produkt zgodny z opisem na stronie. Buty barefoot. Lekkie.
Zawsze jestem bardzo zadowolona co sezon kupuje nowe pantofle, zmieniam tylko rozmiar i fason :)

Odpowiedź ze sklepu emel.com.pl

Rosną stópki, zmieniają się rozmiary i fasony, a Pani wciąż jest z nami ❤️ To najpiękniejszy dowód zaufania - dziękujemy i do zobaczenia w kolejnym sezonie! 😊
Bardzo szybka dostawa, obuwie zgodnie z zamówieniem. Buty bardzo dobrej jakości

Odpowiedź ze sklepu emel.com.pl

Bardzo dziękujemy za pięć gwiazdek! Cieszymy się, że dostawa była szybka, zamówienie się zgadzało, a jakość bucików spełniła oczekiwania 😊

Najlepsze pantofelki do przedszkola

Bardzo szybka wysyłka. Buty idealne jak na zdjęciu, numeracja adekwatna. Polecam

Odpowiedź ze sklepu emel.com.pl

Miło nam to czytać! 😊 Dziękujemy za polecenie. Cieszymy się, że zarówno buciki, rozmiar, jak i szybka dostawa spełniły oczekiwania.
Najlepsze papcie do przedszkola! To już kolejny rozmiar w tym modelu i nie wyobrażam sobie już innych dla dziecka.

Odpowiedź ze sklepu emel.com.pl

Kolejny rozmiar tego samego modelu to dla nas najpiękniejsza rekomendacja! ❤️ Dziękujemy za zaufanie i życzymy wielu radosnych dni w przedszkolu 😊

Dłuższy czas realizacji

Podczas zamówienia widnieje informacja, iż produkt trafi do odbiorcy w ciągu 1-2 dni roboczych. Po dwóch dniach dopiero został nadany.

Odpowiedź ze sklepu emel.com.pl

Dziękujemy za opinię. Przepraszamy, że termin realizacji nie odpowiadał informacji widocznej podczas składania zamówienia. Rozumiemy, że komunikat o doręczeniu w ciągu 1-2 dni roboczych mógł stworzyć inne oczekiwania, był to dla nas szczyt zamówień w tym okresie i mimo wszystkich rąk na pokładzie nie podołaliśmy ilości zamówień.

emel.com.pl

Emel to polska, rodzinna marka obuwia dziecięcego z ponad 30-letnim doświadczeniem. Tworzymy buty dla najmłodszych z dbałością o komfort, prawidłowe dopasowanie i każdy detal. W naszej ofercie znajduj...