Opinie łącznie (150) Opinie (65) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów. Obsługa klienta oceniana jest bardzo pozytywnie, klienci podkreślają sprawność, kompetencje i miłe podejście. Szybkość realizacji oraz wysyłki jest szeroko doceniana i często podkreślana jako duży atut. Wygląd i estetyka produktów, w tym kolory, wzory i fason, są bardzo wysoko oceniane przez klientów. Wiele osób chwali wygodę ubrań i obuwia, wskazując na komfort noszenia. Zdecydowana większość klientów otwarcie poleca zakupy w tej firmie. Pojawia się jedna krytyczna uwaga dotycząca niezgodności produktów z opisem.

Opiniehttp://louislanier.com

To było nie tylko zamowienie ale prośba o wymianę za małej bluzy z poprzedniego zamówienia.( siłownia robi swoje) Po rozmowie z pracownikiem działu sprzedaży uzyskałem podpowiedź co i jak zrobić. Skończyło się jedną przesyłką z nowym zamówieniem i wymienioną bluzą. Szybko i skutecznie🙂
Bardzo dobra jakość zamawianej przeze mnie odzieży, bardzo korzystne warunki promocji te dwa fakty składają się na moją wysoką ocenę Państwa usług. Bardzo polecam.
Pierwszy raz zamówilam designerskie ubranie do pracy w gabinecie. Bardzo dobrze czuję sie w nowym uniformie. Jest lekki , idealny na lato.
Odzież przepiękna, gatunkowo super.Ja kupiłam synowi, obdarowany bardzo zadowolony.Goraco polecam !!!
Dziękuję za kompetentne zrealizowanie mojego zamówienia. Pantofle b. wygodne
Super bluza, piękny krój, polecam
Wszystko dobrze, zgodnie z opisem. Szybka wysyłka.
Fajny materiał i krój, dodatkowo bardzo miła obsługa!

Bardzo szybka wysyłka

Bardzo sprawny czas realizacji zamówienia.
Wygodne i eleganckie
Szybka wysyłka, super krój spodni z szeroką nogawką

Odpowiedź ze sklepu http://louislanier.com

Długo pracowaliśmy nad tymi spodniami, więc cieszymy się, że spotkały się z tak miłym odbiorem.
Wszystko super polecam