przeciwzylakowe.pl

Opinie łącznie (1418) Opinie (930) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybką realizację zamówień i sprawną wysyłkę. Jakość produktów jest najczęściej oceniana bardzo wysoko przez klientów. Większość klientów pozytywnie ocenia kontakt oraz obsługę klienta. Klienci doceniają szeroką ofertę i dostępność różnych modeli oraz rozmiarów. Opinie dotyczące dopasowania produktów są w większości pozytywne, choć pojawiają się drobne uwagi. Klienci chwalą funkcjonalność i skuteczność produktów w codziennym użytkowaniu. Część klientów zgłasza opóźnienia w realizacji zamówień lub niedostateczną komunikację w tym zakresie.

Opinieprzeciwzylakowe.pl

Oceniam na 5*

Szybka przesyłka, dobry kontakt oraz gratis do przesyłki - same plusy!
Jestem zadowolona z noszenia oraz z ceny

pończochy jobst ultra sheer

Wszystko w porządku, produkt spełnia oczekiwania, sklep na 5+
Super pończochy, kolor bardzo ładny,wszystkich co idą na zabiegi namawiać na jasne pończochy 🌼bo widać w razie czego przecieki i wówczas jest potrzebny szybki kontakt z lekarzem.pozdrawiam Zofia
Przyjemny materiał. Rękaw nie zsuwa się.
Korzystam z usług sklepu od 2023 roku i jestem zadowolona, zakupy dotyczą głównie pończoch ,których jest szeroki wybór, niestety jeżeli w parze idą obrzęk limfatyczny i tłuszczowy to z dobraniem rozmiaru może być problem i wtedy Panie służą pomocą-Maria
Polecam serdecznie - pięknie się sprawdziły na 10 godzinnym locie. Są bardzo przyjemne w dotyku
Produkt spełnia wymagane oczekiwania. Polecam w 100%
Gorąco polecam.. Jestem klientką od wielu lat i nigdy nie było żadnych problemów. Kontakt ze sklepem bardzo dobry. Wysylko za granicę więc jak dla mnie perfect.

Bardzo dobry sklep

Konretna obsługa, dobry kontakt.

Świetne doradztwo w wyborze produktów,szybka wysyłka
Polecam, produkt idealny
Jak do tej pory zakupiony produkt sprawdza się na piątkę.
Produkty wysokiej jakości. Szybka realizacja, kontakt z obsługą zamówienia - maile informują mnie na bieżąco, jaki jest status zamówionych produktów. To już kolejne zakupy z Waszym sklepem i na pewno nie ostatnie.
Super podkolanka, kolejne zakupione i trzymają extra.
Wszystko sprawnie i szybko.
Jak zawsze wszystko OK!!
Doskonale spełniają swoją funkcję. Po 8 godzinach pracy siedzącej nogi nie są opuchniete
W O
Wojtek O.
Już pisałem, pończochy są bardzo dobre jakościowo, wytrzymują długo. Polecam
Szybka dostawa, ładnie zapakowane, bardzo dobry produkt.