Klienci bardzo często podkreślają ekspresową, sprawną i terminową realizację wysyłek oraz dostaw. Jakość materiałów i produktów jest niezwykle wysoko oceniana przez klientów, którzy opisują je jako solidne, naturalne i zgodne z opisem. Obsługa klienta jest bardzo pozytywnie oceniana, często opisywana jako profesjonalna, pomocna, życzliwa i elastyczna. Kontakt ze sklepem oceniany jest jako bardzo dobry, szybki, rzeczowy i kompetentny. Klienci doceniają szeroki wybór tkanin, rodzajów i kolorów. Często pojawia się pochwała za estetyczne i staranne pakowanie przesyłek. Choć oferta tkanin jest szeroka, pojawiają się pojedyncze sugestie o jeszcze większą gamę produktów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniealternativetextiles.pl
Śliczny len
jakość top
Atrakcyjna oferta i szybka realizacja zamówień.
Piękne lny!
Piękne tkaniny - mięciutkie i idealne na ubrania
Len
Odwiedź stronę internetowąO nas
Zapraszamy do naszego świata tkanin. Dominują w nim materiały naturalne, takie jak len i konopie oraz te mniej znane, jak tkanina korkowa, Washpapa®, czy Tyvek®. Stworzyliśmy platformę Deadstocków w r...