ewa bien - luksusowa bielizna damska

Opinie łącznie (2024) Opinie (1288) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania bielizny, materiały oraz dbałość o detale. Wygląd, wzornictwo i kolorystyka biustonoszy są często opisywane jako piękne i wyjątkowe. Dopasowanie rozmiaru i wygoda są bardzo ważne dla klientów, którzy zazwyczaj są zadowoleni z komfortu noszenia. Opinie o obsłudze klienta są w większości bardzo pozytywne, podkreślając profesjonalizm, szybkość i uprzejmość. Klienci często doceniają sposób pakowania produktów, uznając go za elegancki, staranny i sprawiający radość. Czas realizacji zamówień i dostawy jest zwykle określany jako szybki i sprawny. Kilku klientów zwraca uwagę na niewygodny lub przestarzały proces zwrotu towaru.

Opinieewa bien - luksusowa bielizna damska

Wspaniałe zakupy! Przesyłka doszła bardzo szybko. Bielizna pięknie zapakowana, dzięki czemu poczułam się obdarowana prezentem, choć sama za wszystko zapłaciłam;). To co szyjecie jest rzeczywiście dziełem sztuki. Rozmiarówka świetnie opisana w tabeli rozmiarów, dzięki czemu uniknęłam rozczarowania. Zakupy robiłam pierwszy raz i na pewno nie ostatni. Jestem bardzo zadowolona:)
Zakupiony biustonosz jest piękny. Sądzę, że będzie idealny w użytkowaniu, jak wszystkie z tej firmy zakupione przeze mnie wcześniej. Niestety - ponieważ nie było mojego rozmiaru kupiłam mniejszy rozmiar. Okazało się że za mały i muszę niestety zwrócić. Korzystając z mojego doświadczenia z bielizny zakupionej w sklepie EWA BIEN serdecznie i odpowiedzialnie polecam.
Bardzo ładna bielizna, wygodna, rozmiar i fason mi odpowiadają.Dostałam zniżki na mój rozmiar, jestem zadowolona z zakupu i polecam go znajomym. Kupiłem już wcześniej na innej stronie internetowej, ale na Twojej stronie było taniej i większy wybór.
Jestem bardzo zadowolona z designu,z jakości bielizny oraz z tego jak pięknie leżą Wasze biustonosze👍Wysyłka zawsze szybciutka,produkty starannie zapakowane-nie mam zastrzeżeń,kupuję już od długiego czasu i na pewno zakupię jeszcze nie raz!
Wszystko w najlepszym porządku. Biustonosz piękny, kupiony na wyprzedaży, a więc jeszcze taki bonus. To kolejny i na pewno nie ostatni. Marzy mi się jeszcze biały... Ten bordowy jest elegancki i pasuje w sam raz. Dziękuję.
Piękny towar , dobrze uszyty z bardzo dobrych materiałów . To co mnie zachęca do kupowania to szerokie ramiączka które się nie wżynają tylko pięknie podtrzymują biust . Polecam …która z pań jeszcze nie kupiła to zachęcam bo warto . Mnie przekonała koleżanka która kupuje tylko te biustonosze i teraz kupuje ja.
Piekna elastyczna koronka i zbalosc o detal ❤️ Co moznaby poprawic? Nie ma w ofercie biustonoszy z odpinanymi ramiaczkami, a przy sukienkach/koszulkach typu bokserka taka opcja umozliwilaby skrzyziwanie z tylu ramiaczek.

Piękna i komfortowa bielizna

Piękna bielizna, idealnie dopasowane rozmiary :) wygodne a biust jest uniesiony, zebrany i wygląda dużo lepiej niż w popularnych biustonoszu minimizer :) mam swój typ :)
Bielizna od Ewa Bien jest jedyną jaką noszę od ponad 10 lat. Jest piękna, bardzo wygodna, niezniszczalna. Wybór fasonów i kolorów jest luksusem, za który płacę.
Od lat kupuje te biustonosze. Sa piekne, delikatne a zarazem mocno trzymaja biust. Mozna swobodnie sie poruszac,biegac I nie sorawia to klopotu ,,skaczacegi,, biustu. Polecam i sama trzymam sie tej polskiej Markiewicz.
Dzień dobry Od dawna jestem klientką pięknej bielizny Pani Ewy Bień. Bielizna ma bardzo dobry fason, biustonosze są niezwykle wygodne i ładnie układają biust. Szczególnie lubię te haftowane Bardzo Państwa pozdrawiam i życzę wielu sukcesów Aleksandra Wyroba Cięciwa

Piękna jakość i wykonanie

Piękna jakość , wymiary zgodne z rozmiarem, rozmiarówka standardowo wypada choć faktycznie obwody są nieco luźniejsze ale i tak radzę zostać przy swoim rozmiarze bo wzięłam mniejszy obwód i już było za ciasno :)
Biustonosze jak zawsze piekne I wytrzymale mimo swojej delikatnosci produktu wizualnego. To juz chyba 12 lat jestem z ewabien. Posiadam biustonosze tylko od niej. Ostatnie trzy lata nie kupowalam nowych i wciaz mam trzy ,,stare,, w mojej szafie. To produkt na lata
Piękny biustonosz. Kolor, detale, koronka, sposób szycia. Niezwykle wygodny i spełniający obietnicę - zbiera wspaniale piersi. Nawet te mocno wymagające. Polecam.

Zadowolona klientka

Jak zawsze wszystko na najwyższym poziomie, bielizna miła i miękka w dotyku, idealnie leży, pięknie zapakowana! A że kupiona na promocji tym bardziej cieszy :)
Bardzo ładny biustonosz- Sofia, niestety zamówiłam Za duża miseczkę- odesłałam zamówiłam inny rozmiar i jest petarda!

Super bielizna

Bardzo dobrej jakości bielizna. Wygodna na duży biust. Rozmiar zgodny. Nie jest to pierwszy mój zakup i z pewnością nie ostatni.
Najlepszą rzeczą jaką mozecie zrobić to przywrócic sklep stacjonarny. Wtedy zakupy będę nadal robić regularnie . Zamawianie bielizny on- line jest dla mnie zdecydowanie niekomfortowe
Obsługa jak zwykle perfekcyjna, ale tęsknię za tymi pięknymi pudełeczkami w ktore kiedyś była zapakowana bielizna 😉
Wspaniała bielizna. Subtelna i piękna, a jednocześnie wygodna. Polecam dla Pań z większym rozmiarem. Będziecie zachwycone jak jest komfortowa w noszeniu i super sexy wygląda.