ewa bien - luksusowa bielizna damska

Opinie łącznie  (1901)Opinie (1192) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają wysoką jakość wykonania bielizny oraz użytych materiałów. Wygląd bielizny – jej piękno, wzornictwo oraz detale – jest jednym z najczęściej chwalonych elementów. Wiele opinii podkreśla komfort i wygodę noszenia bielizny, szczególnie dla większych rozmiarów. Klienci bardzo doceniają szybką realizację i dostawę swoich zamówień. Estetyczne, eleganckie pakowanie zamówień jest często chwalone przez klientów. Klienci często chwalą sprawną, profesjonalną i pomocną obsługę klienta. Opinie często dotyczą dopasowania rozmiaru – głównie pozytywnie, choć pojawiają się też uwagi o rozmiarówce.

Opinieewa bien - luksusowa bielizna damska

Wspaniałe zakupy! Przesyłka doszła bardzo szybko. Bielizna pięknie zapakowana, dzięki czemu poczułam się obdarowana prezentem, choć sama za wszystko zapłaciłam;). To co szyjecie jest rzeczywiście dziełem sztuki. Rozmiarówka świetnie opisana w tabeli rozmiarów, dzięki czemu uniknęłam rozczarowania. Zakupy robiłam pierwszy raz i na pewno nie ostatni. Jestem bardzo zadowolona:)
Zakupiony biustonosz jest piękny. Sądzę, że będzie idealny w użytkowaniu, jak wszystkie z tej firmy zakupione przeze mnie wcześniej. Niestety - ponieważ nie było mojego rozmiaru kupiłam mniejszy rozmiar. Okazało się że za mały i muszę niestety zwrócić. Korzystając z mojego doświadczenia z bielizny zakupionej w sklepie EWA BIEN serdecznie i odpowiedzialnie polecam.
Piękny towar , dobrze uszyty z bardzo dobrych materiałów . To co mnie zachęca do kupowania to szerokie ramiączka które się nie wżynają tylko pięknie podtrzymują biust . Polecam …która z pań jeszcze nie kupiła to zachęcam bo warto . Mnie przekonała koleżanka która kupuje tylko te biustonosze i teraz kupuje ja.
Od lat kupuje te biustonosze. Sa piekne, delikatne a zarazem mocno trzymaja biust. Mozna swobodnie sie poruszac,biegac I nie sorawia to klopotu ,,skaczacegi,, biustu. Polecam i sama trzymam sie tej polskiej Markiewicz.
Dzień dobry Od dawna jestem klientką pięknej bielizny Pani Ewy Bień. Bielizna ma bardzo dobry fason, biustonosze są niezwykle wygodne i ładnie układają biust. Szczególnie lubię te haftowane Bardzo Państwa pozdrawiam i życzę wielu sukcesów Aleksandra Wyroba Cięciwa

Piękna jakość i wykonanie

Piękna jakość , wymiary zgodne z rozmiarem, rozmiarówka standardowo wypada choć faktycznie obwody są nieco luźniejsze ale i tak radzę zostać przy swoim rozmiarze bo wzięłam mniejszy obwód i już było za ciasno :)
Biustonosze jak zawsze piekne I wytrzymale mimo swojej delikatnosci produktu wizualnego. To juz chyba 12 lat jestem z ewabien. Posiadam biustonosze tylko od niej. Ostatnie trzy lata nie kupowalam nowych i wciaz mam trzy ,,stare,, w mojej szafie. To produkt na lata
Najlepszą rzeczą jaką mozecie zrobić to przywrócic sklep stacjonarny. Wtedy zakupy będę nadal robić regularnie . Zamawianie bielizny on- line jest dla mnie zdecydowanie niekomfortowe
Wspaniała bielizna. Subtelna i piękna, a jednocześnie wygodna. Polecam dla Pań z większym rozmiarem. Będziecie zachwycone jak jest komfortowa w noszeniu i super sexy wygląda.
Biustonosz jest przepięknie wykonany, materiały najwyższej jakości. Niesamowicie unosi piersi, a przy tym jest ledwo wyczuwalny na ciele. Polecam!
Bielizna jest niezmiennie piękna. Jestem klientem od wielu lat jednakże z przykrością stwierdzam, że ostatnio popsuła się jakość szczególnie jeżeli chodzi o krój a dokładniej rozmiar i wykończenie. Kiedyś w ciemno zamawiałam rozmiar i fason a wszystko było idealne, a teraz co zamówienie to inaczej i do tego materiał jakiś sztywny, odstające końcówki które uwierają.
Bielizna jest niesamowita. W rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach. To już kolejny udany zakup od Ewy Bien i zapewne nie ostatni!
Polecam! Szybka wysyłka, a przede wszystkim produkt wysokiej jakości. Proponuję poprawić sposób pakowania, tzn. tak ekskluzywny produkt powinien być "podany" w odpowiednim pudełku.
Piękny biustonosz , dobrze dopasowany i to zasługa tylko Pani firmy , że tak dobrze został uszyty i zaprojektowany . Jestem pod wrażeniem . I nie będzie to tylko ta jedna sztuka którą kupiłam , już kupiłam następne dwa ….
Fantastyczny sklep. Biustonoszowe dzieło sztuki. Piękny kolor i porządnie uszyty biustonosz, rozmiar idealny. Dostawa ekspresowa. Dziękuję i polecam wszystkim.

Bielizna bardzo starannie wykonana i nipowtarzalna.

Bielizna bardzo starannie wykonana, rozmiarówka zgodna a przede wszystkim bardzo ładna. Nie dałem 5 gwiazdek za śledzenie paczki w mało popularnej i nisko ocenianej aplikacji ,,Shop'' oraz ,,ręczną'' politykę zwrotów (konieczność wypełniania formularza zwrotu pisemnie z nr konta włącznie). Duży plus za ułatwnienie zwrotnej przesyłki oraz usługę pakowania jako prezent. Czy zrobię tuj jeszcze zapupy - z pewnością.
Bardzo profesjonalny serwis, szybko sprawnie, z uwzględnieniem oczekiwań już po złożeniu zamówienia. (W pędzie wybrałam nie tego spedytora którego chciałam- wystarczył mail i zanim sama zabrałam się za telefon otrzymałam potwierdzenie nadania przesyłki przez sprawdzonego dostawcę )Siła firmy jak widać tkwi w ludziach. Pozdrawiam całą ekipę cieplutko
65c na drobny biust jest super. Poproszę o wiecej modelu z szerszym pasem. Lepiej wyglada i mniejsze odczucie odcięcia.
Jestem bardzo zadowolona z zakupionej bielizny. Biustonosze pięknie zbierają biust do środka, pięknie go kształtują, przepiękna koronka.
Kupuję bieliznę Ewy Bień już od kilku lat. W każdej kolekcji są nowe piękne modele i bez problemu mogę kupić wybrany fason. A że jestem fanką kolorów, to tu mogę poszaleć 😘 Jakość bielizny na najwyższym poziomie. Realizacja zamówienia natychmiastowa. Czekam z niecierpliwością na kolekcję wiosna- lato 2026.