30 lis 2023
Od kilku lat kupuję kawę w tym sklepie, robię to ze względu na dobrą jakość kawy i może z przyzwyczajenia. Coraz częściej zastanawiam się czy jednak nie poszukać nowego dostawcy. Odnoszę wrażenie, iż obsługa klienta mocno kuleje.
Dodzwonienie się do działu handlowego zakrawa o cud. Często towar przychodzi wiele dni po deklarowanym terminie dostawy. A ostatnią kroplą goryczy jest pakowanie towaru do wysyłki. Kiedy kupuję kawę również z myślą o prezencie dla znajomych a dostaję zmasakrowaną i wymiętoloną paczkę to raczej na prezent już się nie nada. A wystarczyło by użyć do pakowania kartonu lub foli bąbelkowej.
Zamówienie zostało wysłane i opłacone 27 maja 2024r. Do dzisiaj czyli do 10 czerwca nie otrzymałam towaru.
Nikt też nie odbiera telefonów!!!!!
Zaczynam się martwić czy w ogóle ktoś zwróci mi pieniądze a nie jest to tani towar.
Opinie nt. sklepu blueberryroasters.pl
Od lat kupuję kawę z tej palarni i jedyny minus jest taki, że za szybko się kończy;)
Czasem trzeba chwilkę poczekać na realizację zam,owienia, ale wart
Sprzedawca sprzedaje towar, którego nie ma na stanie. Po dwóch tygodniach (!) od zakupu informuje, że oczekują na dostawę. Z przykrością nie polecam, a wręcz odradzam zakupy.
Sprzedają kawy, których obecnie nie mają na stanie...
Kolejne zamówienie, które zamiast trwać 1-3 dni trwa ponad 2 tygodnie...
10 sie 2024
Blyskawiczna realizacja zamowienia, kawa prima sort