Klienci są zachwyceni wysoką jakością produktów, które są świeże, smaczne i wyróżniają się na tle konkurencji. Wyjątkowy smak produktów jest jednym z najczęściej chwalonych aspektów, a klienci opisują je jako pyszne, aromatyczne i uzależniające. Klienci bardzo często podkreślają szybką, sprawną i terminową realizację zamówień, co wzbudza ich zadowolenie. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, miła i pomocna, często wykraczająca poza standardy. Produkty są dobrze i estetycznie zapakowane, co gwarantuje ich świeżość i bezpieczeństwo w trakcie transportu.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinietreenuts.pl
Produkt oczywiście
Szkoda, że nie macie rejestracji użytkowników, trochę uprościłoby to zakupy, z drugiej strony nie ma potrzeby zostawiania gdzieś swoich danych, ale jest ich wówczas mniej do pisania przy kolejnych zamówieniach, a nie ukrywam robię je często
Podobała mi się przede wszystkim szybka przesyłka. Produkt w 100% zgodny z opisem. Zamawiam orzechy systematycznie w tym sklepie.
Doskonała jakość orzechów !!!
U innych sprzedawców zdarza się,że orzechy są zjełczałe , nawet te prażone.
Natomiast w sklepie Tree Nuts nigdy się to nie zdarzyło.
Olej z orzechów jest pachnący orzechami :) i świeży !!! Zamówienie realizowane jest błyskawicznie. Polecam !!!
Odpowiedź ze sklepu treenuts.pl
Dziękujemy za wsparcie dobrym słowem! Orzechowe dzięki lecą do Ciebie!
Wszystkie artykuły były bardzo profesjonalnie zapakowane do przewozu.
Zamówienie zrealizowano ekspresowo, bez zbędnego oczekiwania.
Pozdrawiam cały zespół Tree Nuts i życzę sukcesów oraz świetnych pomysłów na zwiększenie asortymentu.
Odpowiedź ze sklepu treenuts.pl
Dziękujemy za wsparcie dobrym słowem! Orzechowe dzięki lecą do Ciebie!
To nasze kolejne zamówienie w TreeNuts. Szybkość dostawy, a przede wszystkim jakość produktów decyduje, że nasza rodzina wcina aż uszy się trzęsą krem orzechowy zamiast innych podobnych produktów - smak i zdrowie w jednym. Polecamy.
Dziękujemy za polecenie dalej 🙂
Najsmaczniejsze orzeszki i pasty z orzechów:) super kontakt i szybka dostawa
Dbałość o klienta , zapomniałam o wpłacie więc państwo oddzwonili, przesłali dane i czekali na przelew a paczka wyszła co też świadczy o zaufaniu do nas kupujących
Pycha!
Pyszne! Szczególnie orzechy laskowe prażone - gdy pierwszy raz spróbowałam, pomyślałam, że dawno nie jadłam tak pysznych, aromatycznych orzechów - są uzależniające. A w kartoniku super do prezentu. :)
Odpowiedź ze sklepu treenuts.pl
Dzięki za dobre słowo i pozytywną opinię 🙂
Pasta z orzechów laskowych - b.dobra, smaczna, dobra konsystencja. Przesyłka doskonale zabezpieczona. ZA DROGA! Prawie 60 zł za 300 g to już poziom czerwonej linii. Kupowałem od kilku lat 6-9 słoików, teraz nie jestem pewien, czy nie jest to ostatni raz..
Dla mnie kremy sa spoko , więc nie ma co zmieniać. Zamawiam ostatnio systematycznie.
Bardzo dobre produkty - wszystkie. Gorąco polecam wszystkim orzechożercom. Dla mnie pasta z orzecha laskowego odtłuszczona wymiata
Bardzo dobra jakość produktów zamawianych przeze mnie już kilkakrotnie.
Ekspresowa dostawa
produkty są świetnej jakości, orzechy wybitne, pasty cudowne. świetna obsługa, terminowe dostawa. wszystko w najlepszym porządku, serdecznie polecam.
jakość produktów jak zwykle świetna, ale na stronie można byłoby mieć konto jako stały użytkownik, chociaż może z czegoś wynika Państwa niechęć do rejestrowanych użytkowników?
Odpowiedź ze sklepu treenuts.pl
Orzechowa radość po naszej stronie 🙂
Rewelacyjne świeże orzechy, szkoda, że nie są dostępne przez cały rok, ale na szczęście, przez cały rok można kupić, rewelacyjną pastę z prażonych orzechow laskowych.
Orzechowe dzięki! 🙂
Pyszne!
Nic do dodania, pyszne orzechy i pasty!
Świetny produkt, dobrze zapakowany.Błyskawiczna dostawa.
Przyjazny sklep. Smakołyk na zachętę.
Zostaję z Wami.
Prażone orzechy laskowe od Tree Nuts są wybitne, wręcz uzależniające. Granola również jest z najwyższej półki.
A dostawa szybka i sprawna.
Wzór po każdym względem!
Orzechowa satysfakcja gwarantowana 🙂
Moge polecić masła orzechowe naprawdę sa dobrze zrobione. Mysle ze bede kupować częściej.
Najlepsze prażone orzechy laskowe - mniam