Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybką dostawę. Obsługa sklepu ceniona jest za profesjonalizm, życzliwość i łatwość kontaktu. Klienci doceniają szeroki wybór produktów, w tym trudno dostępne i oryginalne artykuły. Produkty odpowiadają opisom na stronie, co buduje zaufanie klientów. Klienci bardzo wysoko oceniają jakość oferowanych produktów, zwłaszcza oliwy i kosmetyków. Dodatkowo zwracają uwagę na staranne pakowanie przesyłek i dobre zabezpieczenie produktów na czas transportu.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniezdrowysklep24.pl
Kolejny zakup i właściwie udany. Miałem małe zamieszanie, bo gdzieś umknęła mi korespondencja dot. wysyłki, ale to mogła być moja wina. Tyle, ze później musiałem ponawiać próby kontaktu, by wyjaśnić sytuację, bo nie było odpowiedzi. Nieco irytujący jest późniejszy zalew maili reklamowych. Zapewne nie był to ostatni zakup.
Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl
Dziękujemy za szczerą i wyważoną opinię oraz za kolejne zakupy w naszym sklepie. 💚
Bardzo się cieszymy, że mimo opisanych niedogodności zakupy uznaje Pan za udane i że planuje do nas wrócić – to dla nas naprawdę wiele znaczy. 😊
Przepraszamy za trudności z kontaktem i brak szybkiej odpowiedzi. Z pewnością przeanalizujemy tę sytuację, ponieważ zależy nam, aby każdy klient otrzymał pomoc możliwie najszybciej. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą wiadomości marketingowych – takie sugestie są dla nas bardzo cenne i pomagają nam stale poprawiać jakość naszych usług.
Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i konstruktywną opinię. Mamy nadzieję, że kolejne zakupy będą już w pełni bezproblemowe. Do zobaczenia w ZdrowySklep24.pl! 🌿🛍️😊
Najbardziej podoba mi się szeroki i dobrze dobrany asortyment – łatwo znaleźć produkty wysokiej jakości, także te mniej dostępne w zwykłych sklepach. Doceniam też przejrzystość strony oraz dokładne opisy, które pomagają w świadomym wyborze. Dużym plusem jest szybka realizacja zamówień i solidne pakowanie – wszystko dociera w idealnym stanie.
Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że wszystko spełniło oczekiwania. Zapraszamy ponownie!
Oliwa w puszkach
Oliwa była dobrze zapakowana, ale karton w środku od oliwy oraz zabezpieczające powietrzne otulinki puszek też od oliwy. Oliwa nie pochodziła z zamówionych puszek bo były szczelne wiec towar dotarł cało.
Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl
Dziękujemy za szczegółową opinię i przekazanie swoich spostrzeżeń. 💚
Bardzo się cieszymy, że oliwa dotarła bezpiecznie i że mimo zabrudzenia opakowania zawartość puszek pozostała nienaruszona. Dokładamy wszelkich starań, aby przesyłki były odpowiednio zabezpieczone, dlatego każda taka uwaga jest dla nas cenna i pomaga nam jeszcze lepiej zadbać o proces pakowania. 📦😊
Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że sama oliwa spełni Państwa oczekiwania. Serdecznie zapraszamy ponownie do ZdrowySklep24.pl! 🫒🌿
Dobrze zabezpieczona przesyłka. Produkt znakomity - przywiozłem go sobie kiedyś osobiście z Zakynthos. Atrakcyjna cena towaru.
Dziękujemy za tak wspaniałą opinię! ⭐⭐⭐⭐⭐ 💚
Bardzo się cieszymy, że docenił(a) Pan/Pani zarówno staranne zabezpieczenie przesyłki, jak i jakość produktu. Tym bardziej miło nam słyszeć, że oliwa przywołuje wspomnienia z Zakynthos – to najlepsza rekomendacja jej autentyczności i smaku. 🫒🇬🇷😊
Cieszymy się również, że atrakcyjna cena okazała się dodatkowym atutem. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie do ZdrowySklep24.pl! 🌿🛍️
Bardzo zadowolona! :)
Bardzo sprawna wysyłka i dostarczenie paczki zagranicę (Grecja). W ciągu tygodnia od momentu złożenia zamówienia, paczka była już u mnie, gotowa do odbioru. Produkty zgodne z opisem. Bardzo miło jest dostać bezpłatne próbki produktów :) Za wszystko bardzo, bardzo dziękuję!
Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl
Bardzo szybka dostawa .Zamówienie zgodne z opisem na stronie .Bardzo dobry produkt.Polecam serdecznie.
Dziękujemy za tak wspaniałą opinię i serdeczne polecenie! ⭐⭐⭐⭐⭐ 💚
Bardzo się cieszymy, że docenił(a) Pan/Pani szybką dostawę, zgodność zamówienia z opisem oraz jakość produktu. Dokładamy wszelkich starań, aby każde zamówienie spełniało oczekiwania naszych klientów od początku do końca. 📦😊
Dziękujemy za zaufanie i życzliwe słowa. Serdecznie zapraszamy ponownie do ZdrowySklep24.pl – będzie nam bardzo miło ponownie Panią/Pana gościć! 🌿🛍️✨
Polecam sklep !!!👍
Szybkość realizacji 👍
Produkty są bardzo dobrej jakości 💪
Jest możliwość zakupu Greckiej oliwy w bardzo dobrych cenach!!!
Polecam !!!
Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl
Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! 💛 Cieszymy się, że doceniasz szybkość realizacji oraz jakość naszych produktów 💪🫒 To dla nas ogromna radość, że grecka oliwa i reszta asortymentu spełniają oczekiwania, a ceny są dla Ciebie satysfakcjonujące 😊
Dziękujemy za polecenie i zapraszamy ponownie! 🛍️🌿
Super oliwa
od wielu lat zaopatruje sie u Was w oliwę , jest bardzo dobra i bede nadal Waszą klientką
Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl
Z całego serca dziękujemy za te piękne słowa! 🥹💛 Ogromnie się cieszymy, że od tylu lat wybierasz właśnie naszą oliwę. Takie zaufanie to dla nas największe wyróżnienie i motywacja do dalszego działania. 🫒 Dziękujemy, że jesteś z nami – mamy nadzieję, że jeszcze przez wiele lat będziemy mogli gościć na Twoim stole. Ściskamy serdecznie i do zobaczenia przy kolejnych zakupach! 😊✨
Bardzo szybka realizacja zamówienia, Produkty wysokiej jakości, dobrze zabezpieczone do transportu. Dziękuję!
Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl
Bardzo dziękujemy za tak miłe słowa! 🥰 Cieszymy się, że zamówienie dotarło do Ciebie tak szybko, a produkty spełniły Twoje oczekiwania. Dbamy o to, aby każda paczka była starannie zapakowana i bezpiecznie dotarła do swojego nowego domu. 📦💛 Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy mogli gościć Cię w naszym sklepie! ✨
Polecam sklep, towar dobrze zapakowany oraz zakupiony towar zgodny z opisem.
Dziękujemy za miłą opinię i polecenie naszego sklepu! ⭐⭐⭐⭐⭐ 💚
Bardzo się cieszymy, że docenił(a) Pan/Pani staranne zabezpieczenie przesyłki oraz zgodność produktu z opisem. Dokładamy wszelkich starań, aby każde zamówienie bezpiecznie dotarło do naszych klientów i w pełni spełniało ich oczekiwania. 📦😊
Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie do ZdrowySklep24.pl! 🌿🛍️✨
Pozytywne rozstrzygnięcie reklamacji z dodatkowym gratisem,to bardzo miłe dla klienta
Dziękujemy za tak miłą opinię! ⭐⭐⭐⭐⭐ 💚
Bardzo się cieszymy, że sposób rozpatrzenia reklamacji spełnił Twoje oczekiwania. Zależy nam na tym, aby każda sprawa zakończyła się jak najlepiej, a drobny gratis był wyrazem naszej wdzięczności za cierpliwość i zaufanie. 😊🎁
Dziękujemy, że podzieliłeś(-aś) się swoją opinią. Mamy nadzieję, że kolejne zakupy będą już przebiegały bez żadnych problemów. Serdecznie zapraszamy ponownie do ZdrowySklep24.pl! 🌿🛍️
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Świetne produkty,zgodne z opisem,super jakości !
Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl
Bardzo dziękujemy za taką opinię! 🥰 Ogromnie się cieszymy, że zamówienie dotarło do Ciebie tak szybko, a produkty spełniły Twoje oczekiwania i zachwyciły jakością. 💛 Dziękujemy również za polecenie – to dla nas naprawdę wiele znaczy! Mamy nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy mogli sprawić Ci radość naszymi produktami. Do zobaczenia! ✨😊
Zamawiam od lat. Oliwa idzie jak woda. Gorąco polecam. Najwyższa jakość
Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl
Z całego serca dziękujemy za tak wspaniałą opinię! 🥰💛 Ogromnie się cieszymy, że jesteś z nami od lat i że nasza oliwa na stałe zagościła w Twojej kuchni. 🫒 To dla nas największy komplement! Dziękujemy również za gorące polecenie i zaufanie. Obiecujemy nadal dbać o najwyższą jakość. Do zobaczenia przy kolejnych zamówieniach! 😊✨
Szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem, wysoka jakość.
Dziękujemy za tak pozytywną opinię! ⭐⭐⭐⭐⭐ 💚
Bardzo się cieszymy, że docenił(a) Pan/Pani szybką dostawę oraz wysoką jakość produktów. Dokładamy wszelkich starań, aby każde zamówienie było zgodne z oczekiwaniami i jak najszybciej trafiało do naszych klientów. 📦😊
Polecam, szybko sprawnie, jak zawsze nie zawodnie
Dziękujemy za tak miłą opinię i zaufanie! ⭐⭐⭐⭐⭐ 💚
Bardzo się cieszymy, że kolejny raz mogliśmy spełnić Twoje oczekiwania. To dla nas ogromna satysfakcja, że doceniasz sprawną realizację zamówień i niezawodną obsługę. 😊📦
Dziękujemy, że jesteś z nami. Serdecznie zapraszamy na kolejne zakupy do ZdrowySklep24.pl! 🌿🛍️✨
Zdecydowanie polecam
Szybkość realizacji zamówienia, przesyłka super zabezpieczona, oliwy przepyszne.
Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl
Dziękujemy za tak serdeczną opinię! 💚
Bardzo cieszy nas, że realizacja zamówienia przebiegła szybko, przesyłka dotarła odpowiednio zabezpieczona, a oliwy okazały się przepyszne. 😊🫒
Dziękujemy za polecenie i zaufanie — takie słowa dają nam ogromną motywację do dalszej pracy! 💚
Olej z oliwek Produkt sprawdzony z Zakynthos
Olej z oliwek - Produkt sprawdzony z Zakynthos, dobry skład, smaczny. Już kilka litrów tego oleju zużyłam i dałam najbliższym. Polecam
Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl
Dziękujemy za wspaniałą opinię! 🌱 Cieszymy się, że nasza oliwa Pani smakuje! Dziękujemy za polecenie!
Przypadkowo trafiłam na ten sklep. Bardzo dobry asortyment i szybka obsługa. Będę tu kupować potrzebne mi produkty.
Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl
Dziękujemy bardzo za opinię! 💚 Czujemy się docenieni, dlatego chcemy też docenić Ciebie - mamy dla Ciebie kod rabatowy dający zniżkę 5 zł na wszystkie kosmetyki Greckie, które dostępne są tutaj https://zdrowysklep24.pl/126-kosmetyki-naturalne-z-grecji
Treść kodu: SUPERKLIENT5
Udanych zakupów i dużo zdrowia! :)
Zakup i dostawa przebiegły szybko, towar zgodny z opisem . Polecam sprzedawcę
Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl
Bardzo dziękujemy za opinię! 💛 Cieszymy się, że zakup i dostawa przebiegły sprawnie, a produkt spełnił oczekiwania 😊 To dla nas ogromna radość, że nas polecasz – dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! 🛍️✨
Świetna jakość zarówno kosmetyków jak i oliwy!
Dziękujemy za tak wspaniałą opinię! ⭐⭐⭐⭐⭐ 💚
Ogromnie cieszy nas, że zarówno nasze kosmetyki, jak i oliwa spełniły Twoje oczekiwania. Starannie dobieramy produkty do naszej oferty, dlatego takie słowa są dla nas największą nagrodą. 😊🌿🫒
Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie do ZdrowySklep24.pl – będzie nam bardzo miło gościć Cię przy kolejnych zakupach! 🛍️✨