Opinie łącznie (1180) Opinie (471) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 5 kwi 2023

zdrowysklep24.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień i dostawy. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, często przewyższające oczekiwania klientów. Klienci doceniają solidne i bezpieczne pakowanie towarów, szczególnie tych delikatnych. Opinie wskazują na profesjonalną, pomocną i przyjazną obsługę klienta. Klienci podkreślają szeroki wybór i dostępność wyjątkowych produktów. Ceny produktów są postrzegane jako atrakcyjne i korzystne, zwłaszcza przy wysokiej jakości.

Opiniezdrowysklep24.pl

Kolejny zakup i właściwie udany. Miałem małe zamieszanie, bo gdzieś umknęła mi korespondencja dot. wysyłki, ale to mogła być moja wina. Tyle, ze później musiałem ponawiać próby kontaktu, by wyjaśnić sytuację, bo nie było odpowiedzi. Nieco irytujący jest późniejszy zalew maili reklamowych. Zapewne nie był to ostatni zakup.

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Dziękujemy za szczerą i wyważoną opinię oraz za kolejne zakupy w naszym sklepie. 💚 Bardzo się cieszymy, że mimo opisanych niedogodności zakupy uznaje Pan za udane i że planuje do nas wrócić – to dla nas naprawdę wiele znaczy. 😊 Przepraszamy za trudności z kontaktem i brak szybkiej odpowiedzi. Z pewnością przeanalizujemy tę sytuację, ponieważ zależy nam, aby każdy klient otrzymał pomoc możliwie najszybciej. Dziękujemy również za uwagę dotyczącą wiadomości marketingowych – takie sugestie są dla nas bardzo cenne i pomagają nam stale poprawiać jakość naszych usług. Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i konstruktywną opinię. Mamy nadzieję, że kolejne zakupy będą już w pełni bezproblemowe. Do zobaczenia w ZdrowySklep24.pl! 🌿🛍️😊
Moje ostatnie zamówienie otrzymałam bardzo szybko. Jakość pakowania bardzo dobra. Szklane opakowania dodatkowo zabezpieczone. W Zdrowym sklepie asortyment jest bardzo duży i ceny są przystępne. Dodatkowo zawsze można liczyć na pomoc i wsparcie obsługi. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię! ⭐⭐⭐⭐⭐ 💚 Ogromnie cieszy nas, że kolejne zamówienie dotarło do Pani tak szybko, a sposób zapakowania – zwłaszcza dodatkowe zabezpieczenie szklanych produktów – spełnił Pani oczekiwania. To dla nas bardzo ważne, aby każda przesyłka docierała bezpiecznie i w idealnym stanie. 📦😊 Jest nam również niezwykle miło, że docenia Pani szeroki asortyment, przystępne ceny oraz pomoc naszego zespołu. Takie słowa są dla nas największą motywacją do dalszego działania. Dziękujemy za zaufanie i serdeczne polecenie – z przyjemnością zapraszamy ponownie do ZdrowySklep24.pl! 🌿🛍️✨
P B
Paweł B.
Nowy Sącz

Najlepszy sklep EKO

Perfekcyjna obsługa zamówienia, błyskawiczna wysyłka towaru. Produkty z najwyższej półki. Przede wszystkim oliwy ARISTEON z Zakynthos, moim zdaniem najlepsze i najsmaczniejsze oliwy jakie dotąd używałem. Pełne zadowolenie z zakupu. POLECAM !!!!

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Dziękujemy za tak piękną i szczegółową opinię! ⭐⭐⭐⭐⭐💚 Ogromnie cieszymy się, że docenił(a) Pan/Pani zarówno perfekcyjną obsługę i błyskawiczną wysyłkę, jak i jakość naszych produktów. Szczególnie miło nam czytać tak wspaniałą rekomendację oliw ARISTEON z Zakynthos – to naprawdę wyjątkowe produkty, z których jesteśmy bardzo dumni. 🫒😊 „Najlepszy sklep EKO” – taki tytuł to dla nas ogromny komplement! 💚 Dziękujemy za zaufanie, pełne zadowolenie i tak serdeczne polecenie. Zapraszamy ponownie – będzie nam bardzo miło! 🌿🛍️✨
Najbardziej podoba mi się szeroki i dobrze dobrany asortyment – łatwo znaleźć produkty wysokiej jakości, także te mniej dostępne w zwykłych sklepach. Doceniam też przejrzystość strony oraz dokładne opisy, które pomagają w świadomym wyborze. Dużym plusem jest szybka realizacja zamówień i solidne pakowanie – wszystko dociera w idealnym stanie.

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że wszystko spełniło oczekiwania. Zapraszamy ponownie!

Zdrowy i godny polecenia!!!

Zdrowy i godny polecenia.!!!! Produkty zawsze dobrze i solidnie spakowane, szybka wysyłka, super kontakt! Od kilku lat korzystam i szczerze polecam

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Dziękujemy za tak piękną opinię i przede wszystkim za kilka lat zaufania! 💚 Ogromnie cieszy nas, że jakość produktów, solidne pakowanie, szybka wysyłka i kontakt niezmiennie spełniają oczekiwania. 😊📦 Takie słowa od stałych klientów znaczą dla nas naprawdę wiele. Dziękujemy za serdeczne polecenie! 💚
Zamówienie zostało w całości zrealizowane w krótkim okresie czasu.Polecam wszystkim usługi sklepu 24.pl
Szybka wysyłka, produkty bardzo wysokiej jakości. Potrzebowałem zmiany punktu wysyłki, nie było problemu. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię! 💚 Bardzo cieszy nas szybka wysyłka, wysoka ocena jakości produktów oraz to, że udało się sprawnie pomóc ze zmianą punktu odbioru. 😊📦 Zawsze staramy się być elastyczni i pomagać, gdy tylko jest taka możliwość. Dziękujemy za polecenie! 💚
Było mi bardzo miło, że dostałam cudowne prezenty w zamian za opóźnienie w realizacji zamówienia.

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Dziękujemy za tak ciepłą opinię! 💚 Jeszcze raz przepraszamy za opóźnienie, ale ogromnie cieszy nas, że przygotowane upominki sprawiły tyle radości. 🎁😊 Staramy się dbać o naszych klientów również wtedy, gdy coś nie idzie zgodnie z planem. Dziękujemy za wyrozumiałość i zaufanie! 💚
Wspaniały smak, bez goryczy. Pyszna oliwa zwłaszcza z chlebkiem focacia.

Oliwa w puszkach

Oliwa była dobrze zapakowana, ale karton w środku od oliwy oraz zabezpieczające powietrzne otulinki puszek też od oliwy. Oliwa nie pochodziła z zamówionych puszek bo były szczelne wiec towar dotarł cało.

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Dziękujemy za szczegółową opinię i przekazanie swoich spostrzeżeń. 💚 Bardzo się cieszymy, że oliwa dotarła bezpiecznie i że mimo zabrudzenia opakowania zawartość puszek pozostała nienaruszona. Dokładamy wszelkich starań, aby przesyłki były odpowiednio zabezpieczone, dlatego każda taka uwaga jest dla nas cenna i pomaga nam jeszcze lepiej zadbać o proces pakowania. 📦😊 Dziękujemy za zaufanie i mamy nadzieję, że sama oliwa spełni Państwa oczekiwania. Serdecznie zapraszamy ponownie do ZdrowySklep24.pl! 🫒🌿
Dobrze zabezpieczona przesyłka. Produkt znakomity - przywiozłem go sobie kiedyś osobiście z Zakynthos. Atrakcyjna cena towaru.

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Dziękujemy za tak wspaniałą opinię! ⭐⭐⭐⭐⭐ 💚 Bardzo się cieszymy, że docenił(a) Pan/Pani zarówno staranne zabezpieczenie przesyłki, jak i jakość produktu. Tym bardziej miło nam słyszeć, że oliwa przywołuje wspomnienia z Zakynthos – to najlepsza rekomendacja jej autentyczności i smaku. 🫒🇬🇷😊 Cieszymy się również, że atrakcyjna cena okazała się dodatkowym atutem. Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie do ZdrowySklep24.pl! 🌿🛍️
Błyskawiczna wysyłka, dobrze zabezpieczone zamówienie, produkty dobrej jakości.

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię! 💚 Bardzo cieszy nas błyskawiczna wysyłka, staranne zabezpieczenie zamówienia oraz zadowolenie z jakości produktów. 📦 Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! 😊💚

Sprzedawca rzetelny, dobry kontakt i super szybka wysyłka 😊
Bardzo polecam zdrowy sklep . Świetna obsluga , bardzo dobry kontak . Bardzo szybka dostawa .

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Dziękujemy za tak serdeczną opinię i polecenie naszego sklepu! ⭐⭐⭐⭐⭐💚 Bardzo nam miło, że docenił(a) Pan/Pani naszą obsługę, dobry kontakt i szybką dostawę. 😊 Staramy się, aby zakupy w ZdrowySklep24.pl były sprawne, przyjemne i bezproblemowe. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie – będzie nam bardzo miło! 🌿📦🛍️
Bardzo szybka przesyłka, odpowiednio zabezpieczona. Towar wysokiej jakości. Polecam.

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię! 💚 Bardzo cieszy nas szybka dostawa, staranne zabezpieczenie przesyłki oraz wysoka ocena jakości produktów. 📦 Dziękujemy za zaufanie i serdeczne polecenie! 😊💚
Zamówienie doszło szybko i sprawnie Dziękuję i pozdrawiam Marzanna

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Dziękujemy za opinię! 💚 Bardzo cieszy nas, że zamówienie dotarło szybko i bez żadnych problemów. 📦😊 Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!

Bardzo zadowolona! :)

Bardzo sprawna wysyłka i dostarczenie paczki zagranicę (Grecja). W ciągu tygodnia od momentu złożenia zamówienia, paczka była już u mnie, gotowa do odbioru. Produkty zgodne z opisem. Bardzo miło jest dostać bezpłatne próbki produktów :) Za wszystko bardzo, bardzo dziękuję!

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Szybka dostawa, wszystko dobrze zapakowane, super produkty
Produkt dotarł od razu. Zapakowany bardzo dokładnie.

Będę zamawiać jeszcze

Estetyczne opakowania no i liczę ,że produkty bez chemii. Teraz na tapecie przyprawy do przetworów.

Odpowiedź ze sklepu zdrowysklep24.pl

Dziękujemy za tak miłą opinię! ⭐⭐⭐⭐⭐ 💚 Bardzo się cieszymy, że estetyka naszych opakowań przypadła Pani do gustu, a jeszcze bardziej, że planuje Pani kolejne zakupy. 😊 Cieszy nas, że tym razem wybór padł na przyprawy do przetworów – mamy nadzieję, że doskonale sprawdzą się w domowych przysmakach. 🌿🍅 Dziękujemy za zaufanie i serdecznie zapraszamy ponownie do ZdrowySklep24.pl. Życzymy udanych i pysznych przetworów! 🛍️✨

zdrowysklep24.pl

Żyjesz zdrowo? My też, i dzielimy się z Tobą zdrowymi produktami, które stosujemy. W ofercie sklepu znajdziesz zdrową, ekologiczną żywność, naturalne kosmetyki i naturalne suplementy diety najwyższej ...