Informacje o firmie
Serdecznie zapraszam na stronę internetową palarni kawy www.gorillacoffee.pl (marka INGAGI COFFEE, Ingagi oznacza goryla w języku rwandyjskim), która jest Twoim miejscem docelowym w podróży przez świat kawy. Nasza kolekcja oferuje wyjątkowe ziarna pochodzące z różnych zakątków świata, wypalane ręcznie w piecach bębnowych. Rozpoczynamy od autentycznych ziaren, wyselekcjonowanych z najlepszych plantacji, poprzez interesujące blendy, aż po unikalne mikroloty i kawy specjalne. Nasze prawdziwe perełki to kawy 90+ SCA (znane jako „Outstanding Coffee”) oraz cascara.
Sklep internetowy gorillacoffee.pl jest także doskonałym przewodnikiem dla prawdziwych pasjonatów kawy. Artykuły na blogu pomogą Ci zgłębić tajniki doboru i parzenia kawy, inspirowane pracą wybitnych baristów. Dzięki nim zaskoczysz swoich bliskich unikatowymi naparami serwowanymi w zaciszu własnego domu lub klientów w swojej kawiarni.
Projekt sklepu internetowego został stworzony tak, by ułatwić Ci poszukiwania idealnej kawy. W prosty sposób znajdziesz produkty polecane do parzenia z mlekiem oraz opcje, które stworzyliśmy specjalnie dla Ciebie, jak lista bestsellerów i nowości.
Na stronie www.gorillacoffee.pl odkryjesz:
• doskonałe kawy z renomowanych plantacji,
• kawy bio,
• kawy bezkofeinowe Swiss Water,
• akcesoria dla miłośników kawy,
• ekspresy do kawy automatyczne,
• ekspresy do kawy ciśnieniowe kolbowe,
• młynki do kawy
• książki o kawie.
Zapraszamy serdecznie do naszego świata kawy na www.gorillacoffee.pl
Odwiedź stronę internetowąKontakt
EG Paweł Czerski