Ważny od: 8 lut 2022
- Zweryfikowana tożsamość
- Szyfrowana transmisja danych
- Przejrzysty proces składania zamówienia
Klienci bardzo wysoko oceniają jakość wydruków, podkreślając staranność wykonania, zgodność z projektem oraz trwałość produktów. Szybkość realizacji zamówień jest często chwalona. Obsługa klienta uznawana jest za bardzo profesjonalną, pomocną i uprzejmą, co buduje zaufanie i lojalność. Proces zamawiania przez stronę jest oceniany jako prosty i intuicyjny przez większość użytkowników. Dodatkowo, doceniane są elastyczne i indywidualne podejście do nietypowych próśb oraz szybka reakcja na potrzebę przyspieszenia realizacji i wsparcie w trudnościach. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień w realizacji zamówień. Niektórzy klienci zwracają uwagę na niezrozumienie ich potrzeb przez obsługę. Pakowanie i sposób dostawy budzi mieszane uczucia: część klientów wskazuje na uszkodzenia produktów i niestaranne zabezpieczenie przesyłek. Dostawa, szczególnie obsługa kurierska, jest źródłem frustracji, zwłaszcza przez opóźnienia, złe praktyki kurierów i brak możliwości wyboru firmy przewozowej. Pojedyncze głosy sugerują też, że niektóre etapy zamawiania na stronie mogłyby być bardziej przejrzyste pod kątem UX.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieChroma.pl - Drukarnia Online
Zamówienie - wizytówka
Odpowiedź ze sklepu Chroma.pl - Drukarnia Online
Pełen profesjonalizm i pomoc w krytycznym momencie!
Zdecydowanie na TAK!
NAJLEPSZA DRUKARNIA
Krzysiek
Intuicyjna aplikacja i super jakość
Chroma.pl - Drukarnia Online
Odwiedź stronę internetowąO nas
Chroma.pl - Drukarnia Online
CHROMA to drukarnia internetowa, w której stawiamy na nowoczesność, szybkość i jakość. Dokładamy wszelkich starań, by współpraca i realizacja projektów były skuteczne i profesjonalne. Wierzymy, że da ...