Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniecolvia.pl
Udany zakup
Sprawna wysyłka, ciekawa oferta produktów, w trakcie testowania
Szybka dostawa, fajnie zapakowane.
znakomity produkt łatwo rozprowadza się na ciele ,bardzo wydajny i łatwy w dozowaniu
absolutny TOP
nie mam słów, kosmetyki i suplementy są doskonałe, używam od dawna; dostawa ekspresowa
Odpowiedź ze sklepu colvia.pl
Bardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię i zaufanie! Cieszymy się ogromnie, że nasze kosmetyki i suplementy spełniają Pani oczekiwania oraz że jest Pani z nami już od dłuższego czasu.
Miło nam również słyszeć, że dostawa spełniła Pani oczekiwania. Takie opinie są dla nas ogromną motywacją do dalszej pracy.
Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!:)
Stosuję kapsułki z czystym colostrum od kilku tygodni i jestem bardzo zadowolona z efektów. Zauważyłem, że mam więcej energii i rzadziej łapię infekcje. U mnie działa, więc polecam.
Odpowiedź ze sklepu colvia.pl
Bardzo dziękujemy za podzielenie się wrażeniami! Cieszymy się, że kapsułki przynoszą efekty i wspierają Twoją energię oraz odporność. To dla nas ogromna radość słyszeć takie opinie! 😊
znakomity produkt
Bardzo dobry produkt. Stosuje przy chemioterapii.
Odpowiedź ze sklepu colvia.pl
Dziękujemy za pozytywną opinię.
Cieszymy się, że nasz produkt jest dla Pani wsparciem.
Życzymy dużo siły i wszystkiego dobrego!
Zapach bym trochę zmieniła , ale to moja sugestia ..
konsystencja serum jest bardzo rzadką ale jest za to bardzo wydajne .
Skóra po tym wydaje się być dobrze zadbana i nawilżona . Patrząc na etykietę na skład fajnie że jest tak dużo natury a mało “e”
Odpowiedź ze sklepu colvia.pl
Dziękujemy za cenną opinię! 🌿 Cieszymy się, że serum dobrze nawilża i że doceniasz naturalny skład. Twoja sugestia dotycząca zapachu jest dla nas bardzo wartościowa – zawsze chętnie słuchamy uwag naszych klientów, żeby nasze produkty były jeszcze lepsze. 😊
Postarać sie o szybszą dostawę.
Produkt bardzo ladnie zadzialał na oparzenia pieluszkowe u niemowlaka.
Odpowiedź ze sklepu colvia.pl
Dziękujemy za opinię! Cieszymy się, że produkt tak dobrze pomógł przy oparzeniach pieluszkowych. Doceniamy również sugestię dotyczącą szybszej dostawy i będziemy nad tym pracować! 😊
Dostawa dotarła bardzo szybko. Krem ma bardzo przyjemny zapach. Odnośnie do suplementu jestem w fazie testowania. Tabletki są w łatwiej formie do połknięcia.
Odpowiedź ze sklepu colvia.pl
Bardzo dziękujemy za opinię! 😊 Cieszymy się, że przesyłka dotarła szybko i że krem przypadł Ci do gustu. Trzymamy kciuki, aby suplement również spełnił Twoje oczekiwania podczas testowania!