Klienci bardzo często chwalą ekspresową realizację zamówień i błyskawiczną wysyłkę. Jakość tatuaży i produktów oceniana jest przez klientów jako bardzo dobra i zgodna z opisem. Doceniają również szeroki wybór wzorów oraz możliwość personalizacji tatuaży. Proces nakładania tatuażu jest oceniany jako łatwy i bezproblemowy. Obsługa klienta oceniana jest jako szybka, pomocna i konkretna. Dodatkowo pozytywnie odbierane są drobne gratisy do zamówień, które klienci uznają za miły gest. Choć opinie o trwałości tatuaży są w większości pozytywne, pojawiają się pojedyncze głosy niezadowolenia oraz sporadyczne drobne uwagi dotyczące procesu nakładania tatuażu.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieTatuno.pl
Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony. Miałem chwilę wątpliwości przy aplikacji tatuażu, ale instrukcja okazała się jasna, a sam proces poszedł łatwo i bez problemu. Efekt wygląda bardzo naturalnie, wzór dobrze się odbił i trzymał się dłużej, niż się spodziewałem. Duży plus też za generator własnych wzorów fajna opcja, prosta w użyciu i daje dużo możliwości. Obsługa klienta szybko odpowiedziała na moje pytanie i konkretnie pomogła, więc cały zakup oceniam naprawdę dobrze.
Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko, a przesyłka dotarła bez żadnych problemów. Tatuaże są świetnej jakości, wyglądają naturalnie na skórze i naprawdę długo się utrzymują. Aplikacja była prosta i bezproblemowa, nawet przy większym wzorze,nie miałam problemów. Duży plus za szeroki wybór tatuaży i możliwość stworzenia własnego projektu. Kontakt z obsługą również oceniam bardzo dobrze odpowiedzi były szybkie i konkretne. Zdecydowanie polecam Tatuno
Mega spoko zakupy, serio. Paczka przyszła bardzo szybko, wszystko było dobrze zapakowane, a tatuaże wyglądają lepiej niż się spodziewałem. Łatwo się je nakłada, nie trzeba się z tym długo męczyć, a efekt na skórze wygląda kozacko. Fajnie,że można zrobić swój wzór. Obsługa też na plus, bo szybko odpisują i konkretnie pomagają. Na pewno jeszcze coś zamówię.
Wyszło super. Paczka dotarła szybko, bardzo ładnie zapakowane. Sam tatuaż nakłada się łatwo,wygląda jak prawdziwy. Efekt robi robotę, szczególnie jak ktoś chce sprawdzić wzór przed prawdziwym tatuażem albo po prostu zmienić coś w swoim stylu na kilka dni. Fajny wybór wzorów, szybka obsługa i cały zakup bez żadnych problemów,będę kupować na Tatuno
Świetny produkt i obsługa.
Tatuaże przyszły w ciągu ok.2 dni. Wraz z nimi dostałam cukierka co było bardzo miłym bonusem. Ogólnie ta firma ma duży wachlarz różnorodnych tatuaży.
Po nałożeniu tatuażu nie wystąpiły żadne alarmujące reakcje, a wzór pokazał się mocno dopiero po 48h.
Błyskawiczna dostawa
Zamówienie doszło błyskawicznie, w czwartek zamówiłam a w piątek już była przesyłka i jeszcze w gratisie dostałam cukierka bardzo to było miłe, a zamówienie dokładnie takie jak chciałam i jeszcze dostałam taki ładny pilniczek i patyczek z brokatem tego się nie spodziewałam, bardzo jestem zadowolona 🙂
Jak dla mnie super.
Przez pewien czas grafika której szukałem była niedostępna, po zapytaniu - jakie szanse, że będzie? - po kilku dniach pojawiła się. Podoba mi sie to, że dbacie o klienta i że można na Was liczyć.
To moje kolejne zamówienie w Tattooland i za każdym razem wszystko działa jak trzeba. Zamówienie na drugi dzień było w paczkomacie. Tatuaże były bardzo solidnie zapakowane. Dobra jakość, po aplikacji tatuaż wygląda jak prawdziwy. Wszystko zgodne z opisem na stronie, łącznie z czasem utrzymywania się na skórze. Polecam zakupy w tym sklepie.
brak kontaktu
"Tatuaż" trzymał się ładnie 6 dni, następne 6 dni był coraz bladszy. Co do tego nie mam zastrzeżeń, kąpałam się codziennie, a miejsce tatuażu było pod spodniami, więc też było ścieranie.
Chciałam zamówić kilka nowych z własnymi wzorami, ale generator nie działa, formularz kontaktowy nie działa, na maila brak odpowiedzi, a telefonu nikt nie odbiera. Szkoda, ale nie będę ryzykować, bo to wszystko podejrzane.
Tatuaże bardzo fajne, łatwo się robi i naprawdę wyglądają jak prawdziwe. Mój mąż się nabrał bo wyjechał na tydzień i go wykręciłam :) więc zamówię jeszcze.
Jestem 100 % zadowolona z szybkiej wysyłki a z obsługi jeszcze bardziej ponieważ przez moją nie uwagę paczka nie została odebrana z paczkomatu 🫣 i jak tylko zorientowałam się że paczki nie ma w paczkomacie zadzwoniłam do tattooland i udało się paczka jeszcze tego samego dnia znów była do odbiór. 😁🙂
Polecam :D
Tatuaże całkiem spoko, szybka i bezproblemowa aplikacja, rozkładają się równomiernie na skórze i nie miałam jakiejś niedoróbki, że jakiś fragment tatuażu się nie wybarwił itp. Pierwszy wiadomo asekurancko na próbę w miejscu, gdzie możnaby go ewentualnie zakryć jakby był niewypał :P A i mała uwaga, jeśli nakładacie tatuaż to dopilnujcie żeby w pierwszej chwili nie miał kontaktu np. z materiałem typu ręcznik, koszulka itp. bo potrafią się przykleić to świeżo nałożonego tatuażu. Do opinii dodaję fotki. Wiadomo pierwszy najjaśniejszy tatuaż to fotka zrobiona zaraz po aplikacji na skórę (ok. 23:00), druga fotka po nocce (ok. 09:00), trzecia po upływie doby, a czwarta jakoś w drugiej dobie czyli pełne wybarwienie. Teraz pytanie jak długo będzie faktycznie zanikał i w jakim czasie się to rozłoży. Ogólnie polecam i myślę, że jeszcze kupię jak się poszerzy oferta o kolejne wzory. Oby tak dalej, pozdrawiam ekipę Tatooland :D
Wrażenia super. Zamówiłem z generatora AI
Nawet żona nabrała się że zrobiłem tatuaż bo przez pierwszą chwilę nie była pewna czy to prawdziwy czy naklejka ale Bystre oko dopatrzyło się.
Dzieci także bardzo ucieszone z tatuażu. Napewno jeszcze coś zamówię
Kiedyś zamawiałam w tatuoland i były do tatuaży też gratis specjalne chusteczki, a tu niema ale ogólnie jest ok
Produkt naprawdę wysokiej jakości, fajne projekty i myślę że jeszcze nie raz się was odwiedzę.
Bardzo mi się podoba jak teraz są wykonane opakowania plus cukierek i kod rabatowy sztosowo
Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie. W paczce był też słodki uroczy gratis, duży plusik za to 🙂
Bardzo szybka dostawa. Łatwa aplikacja na skórę. Ładnie wygląda - autentycznie. Minęły dopiero 3 dni od dostawy więc nie jestem w stanie powiedzieć coś o trwałości. Ogólnie jestem zadowolona i pewnie nie raz jeszcze skorzystam.
Świetny sklep
Szeroki wybór, szybka i profesjonalna wysyłka, jestem bardzo zadowolona z tatuaży
Wszystko ok, tatuaże na zamówienie są krótkotrwałe ale to i tak fajny prezent :)