pokar.pl

3033 reviews since 13 lip 2023

Ważny od: 20 lip 2023
pokar.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci najczęściej chwalą wysoką jakość produktów, ich staranne wykonanie i trwałość. Wiele pozytywnych opinii dotyczy także wygody i komfortu użytkowania poduszek, materacy i blatów. Szybka i sprawna dostawa oraz przyjazna, pomocna obsługa klienta są często wyróżnianie w recenzjach. Klienci doceniają również dobry stosunek jakości do ceny, a produkty zazwyczaj są zgodne z opisem. Pakowanie produktów jest przeważnie oceniane pozytywnie, szczególnie pod względem zabezpieczenia podczas transportu. W pojedynczych przypadkach zgłaszane są uwagi dotyczące materiałów lub wykończenia produktów, a także sporadyczne nieścisłości w wymiarach lub detalach. Nieliczni klienci sygnalizują dłuższy czas oczekiwania na przesyłkę lub problemy z firmą kurierską. Pojawiają się także sugestie dotyczące lepszego zabezpieczenia produktów przed wilgocią w trakcie transportu.

Opiniepokar.pl

Miękkie poduchy

Bardzo fajny kolor, miękko się siedzi. Jedynie brakuje z tyłu wstążek umożliwiających przywiązanie poduszek, ponieważ przy większym wietrze zwiewa poduszki
Poduchy super ! Wymiary pasują idealnie, materiał wodoodporny polecam. Szybka realizacja zamówienia i solidne zapakowanie towaru.
Towar w szczegolnosci poduszki , ktore sa wykonane z materialu powinny byc dostarczone w folii ktora je zabezpieczy przed wilgoscia , woda i zapachami . Towar zostal wlozony tylko do kartona bez foli . Ocena ponizej sredniej .
Już wcześniej wystawiałam opinię na temat mojego zakupu i kontaktu z firmą. Wszystko było bardzo pozytywnie. Jestem zadowolona z obsługi i z zakupionego towaru. Dziękuję bardzo. Polecam
Biurko elektryczne przyszło w idealnym stanie. Jest znakomitej jakości, porządnie wykonane. Dostawa błyskawiczna. Obsługa klienta na najwyższym poziomie podczas kontaktu mailowego oraz telefonicznego. Cieszę się, że mogę wspierać polską markę. Z czystym sumieniem mogę polecić :)

blat- super

z pewną dozą niepewności po innych komentarzach... ale bardzo pozytywnie, blat- przesyłka w deklarowanym czasie, dobrze zapakowana, dla mnie idealnie
Poduszki na sofe są rewelacyjne, odpowiednio twarde i wygodne, kolorystycznie super dopasowane. Dostawa bez zarzutu.
Topper zakupiony u Państwa spełnia swoją rolę w 100 %. Jestem bardzo zadowolona z zakupu :)

SUPER PODUCHY

SZYBKA WYSYŁKA, PODUCHY SPRĘŻYSTE, MOCNY MATERIAŁ. PO ROZPAKOWANIU TRZEBA POCZEKAĆ KILKA GODZIN ABY NABRAŁY OBJĘTOŚCI.
Polecam. Blat solidny, porządnie wykonany i wykończony. Paczka dobrze zabezpieczona.

Jestem zadowolony

Mam satysfakcję, że dokonałem dobrego wyboru. Zakup spełnia wszystkie moje oczekiwania
Wszytsko super, ewentualnie brakuje sznurków w poduszkach żeby zamocować je do palety
Nakładka na materac i poduchy do ogrodu rewelacyjne. Obsługa sklepu internetowego super, pomocną i działa szybko. Same superlatyw. Godni polecenia🙂

Prosty montaż, błyskawiczna dostawa.

Możnaby dać informacje, że biurko ma 1 silnik. Pracuje bardzo dobrze na razie. Dostawa błyskawiczna. Montaż zrobiłam sama.
Szybka wysyłka towar zgodny z opisem.Nakładka na materac bardzo dobrze wykonana bardzo dobra jakość materaca bardzo wygodna w spaniu bardzo serdecznie polecam.
Wszystko zgodnie z opisem .wysyłka szybciej niż bylo napisane na stronie .
Buty wyglądają świetnie, dokładnie jak na zdjęciach. Nie ma zawodu. Mam nadzieję, że trwałość też nie zawiedzie.
dobra jakość materiałów, szybka przesyłka, poduszka spełnia swoją rolę
Sprawna dostawa, poduszki fajnej jakości, wszystko zgodne z opisem.
Poduszka sztruksowa extra. Jestem zadowolony z zakupu. Jeśli coś bym poprawił to słaby pokrowiec trzymający wypełnienie poduszki, bardzo delikatny. Obawiałem się o pranie, więc wyprałem sam główny pokrowiec.

• +48516516833
  • pokar.pl
  • sklep@pokar.pl
  • Olsztyn, POL

Sklep internetowy pokar.pl oferuje szeroki asortyment produktów do domu i ogrodu, a także wysokiej jakości meble do salonu i jadalni. Nasza oferta obejmuje biurka elektryczne, blaty do biurek i stołów...