pokar.pl

Opinie łącznie (2568) Opinie (1281) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, takich jak poduszki, materace czy blaty, doceniając zarówno materiały, jak i wykonanie. Wielu klientów podkreśla szybką realizację zamówienia i ekspresową dostawę jako jeden z głównych atutów obsługi. Klienci bardzo pozytywnie oceniają kontakt z obsługą klienta, doceniając pomocność, profesjonalizm i szybkie reakcje na zapytania lub reklamacje. Często podkreślają także atrakcyjne ceny produktów w stosunku do ich jakości, uważając zakupy za opłacalne. Wielu klientów zwraca uwagę, że produkty są zgodne z opisem na stronie, co buduje zaufanie do sprzedawcy. Opinie na temat pakowania produktów są zróżnicowane, niektórzy klienci chwalą solidność, inni zgłaszają uwagi dotyczące uszkodzeń lub braku zabezpieczeń. Pojawiają się też pojedyncze głosy krytyczne na temat firm kurierskich i braku szczegółowych informacji o przesyłce.

Opiniepokar.pl

Bardzo dobry kontakt i szybka realizacja

Bardzo dobry kontakt zarówno telefoniczny jak i mailowy, otrzymałem odpowiedzi na wszystkie pytania i dzięki temu złożyłem zamówienie, które otrzymałem bardzo szybko. Jestem zadowolony i z pewnością wrócę do sklepu w przyszłości.

Wszystko ok materiał,szybka dostawa ,wykonanie ,na pewno będę Was polecać
Ekspresowa wysyłka. Poduchy świetnie sprawdzaja sie na meblach ogrodowych.

Poduszki ogrodowe , szare

Poduszki pasują idealnie , bardzo dobra jakość i szybka dostawa .
Zajebiste materace. Spodziewałem się czegoś słabszego a są naprawdę super

Jakość

Na szczęście to nie towar z Temu.Jestem b. Zadowolony.

Polecam , polecam, polecam !!!

Znakomita obsługa. Natychmiastowa reakcja na reklamację . Błyskawiczny kontakt telefoniczny. Super towar.
Szybka wysylka, blat dobrze zapakowany, zgodny z opisem, wszystko ok, pozdrawiam i polecam zakupy w tym sklepie
Po rozpakowaniu długo trzeba czekać na możliwość skorzystania z materaca 48 godz to zdecydowanie za długo i jest to jedyny minus jaki na razie dostrzegłam
Sam materac niespodziewałem soe że kest tak wygodny
Towar dobrze zapakowany, w miarę szybka dostawa.

Polecam.

Blat wykonany idealnie aż nie miałem sumienia go ciąć 🤪 Polecam.
Jakosc wykonania i szybkosc realizacji. Polecam ten sklep
Otrzymałam bardzo dobrej jakości poduszki na meble ogrodowe.Są grube,materiał jest mocny i w ładnym kolorze

Extra rabat

Bardzo miłe było to, że dostawa była spóźniona a ramach rekompensaty otrzymałem rabat 10%.
Poduszki mają super materiał solidne i estetyczne wykonanie polecam
Serdecznie polecam Szybko sprawnie , najlepsza jakość
Materac dobrze i starannie wykonany. Wygodny.

Super materac

Szybkie zamówienia, szybka dostawa, dobrze upakowane materacy. Zamówiłam jeden, potem jeszcze jeden na drugą kanapę. Bardzo wygodny, w ogóle nie czuje się że to kanapa. Jesteśmy bardzo zadowoleni. Polecam!

Kupiłam nakładkę na materac 140 /190…

Kupiłam nakładkę na materac 140 /190 jestem bardzo zadowolona. Łóżko stało się dużo bardziej miękkie i wygodne, a rano nie czuję bólu pleców. Polecam wszystkim, którzy chcą poprawić komfort spania bez wymiany całego materaca. Poduszki również polecam.Wszystko przystępne cenowo