ajmara.pl- Logo - Opinie

ajmara.pl

Opinie (109) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (444)

Opinie nt. sklepu ajmara.pl

5 wrz 2024
6 sie 2024
Kieliszki są przepiękne. Trochę się obawiałam transportu - ale zapakowane były bardzo solidnie, każdy kieliszek z osobna, dodatkowo pudełko owinięte folią bąbelkową, dookoła obłożone gąbką i tak włożone do kartonu. Realizacja zamówienia też błyskawiczna. Polecam!!
5 sie 2024
Wszystko bez problemu. Ekspresowa dostawa. Piękne produkty.
30 sie 2024
Szybka wysyłka, bardzo ładny towar, bezpiecznie spakowane
14 sie 2024
Bardzo ładne produkty, świetnie zapakowane
7 sie 2024
4 sie 2024
1 sie 2024

Szybko dobrze i produkt wysokiej klasy.

Podoba się produkt , który kupiłem piękny kryształ wazon i misa. Dobrze zapakowane i szybko wysłane same zalety polecam.
22 lip 2024
Super obsluga, szybka dostawa, piekne kieliszki
16 lip 2024
Super towar i bardzo szybka dostawa.
12 lip 2024
22 sty 2024
Szybka, profesjonalna obsługa. Zakupiłam szklanki do whisky, które w rzeczywistości wyglądają lepiej niż na fotografii.
5 mar 2024
Bardzo szybka dostawa.błyskawiczne rozpatrzona reklamacja bez żadnych problemów, kontakt ze sprzedającym b.dobry
11 kwi 2024
Szklanki kryształowe przepiękne jestem pod wrażeniem kupiłam je po zakupie kieliszków do szampana , są grube i ciężkie pożądne szkoda że z serii nicolette nie ma kieliszków do wódki bo bym kupiła . Szklanki bardzo ładnie spakowane i starannie zabezpieczone na pewno jeszcze coś zamówię pewnie kieliszki do wina .
15 sty 2024
Zdecydowanie Polecam! Pełen profesjonalizm. Zamówienie- szybka wysyłka - informacja mailowa na bieżąco. Towar zapakowany tak, że piłkarze FC Barcelona mogliby strzelać nim gole a żaden kieliszek by się nie rozbił. Kieliszki do wina z górnej półki.
12 mar 2024
Obsługa wzorowa, pakowanie zakupionych rzeczy na czas transportu również wzbudza zaufanie. Powiadomienia e-mail po złożeniu zamówienia, budowa i przejrzystość strony internetowej, olbrzymia oferta… Polecam. :) naprawdę wysoka klasa. :)
9 lut 2024

Wyjątkowa galanteria

Prześliczne pucharki na lody, ale nie tylko. Przeglądałam całą ofertę i jest ona naprawdę wyjątkowa. Przepiękne wzory, kolekcje. Poza tym przesyłka starannie zapakowana, nic się nie uszczerbiło. Jestem w pełni usatysfakcjonowana.
20 mar 2024

SUPER!!!!!!!!!!!!!!!!

Sprzedawca i produkty na najwyższym poziomie!!! Bardzo rzetelny i odpowiedzialny sklep ! Jeden z kieliszków fabrycznie uszkodzony został natychmiast następnego dnia dosłany nowy . Gorąco polecam produkty w tym sklepie!!!
20 mar 2024

SUPER!!!!!

16 cze 2024
Piękne szklaneczki, w rzeczywistości prezentują się bardziej atrakcyjnie niż na zdjęciu. Szybka, niezwykle sprawna realizacja zamówienia. To mój drugi zakup w tym sklepie, i na pewno nie ostatni. Gorąco polecam!