ajmara.pl

Opinie łącznie (945) Opinie (357) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają profesjonalne i bezpieczne pakowanie produktów, które zapewnia ich nienaruszony stan podczas dostawy. Szybkość realizacji zamówień, wysyłki i dostaw jest również często chwalona. Jakość oferowanych produktów spotyka się z uznaniem – klienci doceniają zarówno ich wygląd, jak i solidność wykonania. Wygląd produktów, ich estetyka i styl są szczególnie wyróżniane w opiniach. Obsługa klienta jest opisywana jako bardzo pomocna, miła i profesjonalna, a indywidualne podejście do klienta jest doceniane. Dodatkowo, szeroki wybór oraz ciekawe propozycje w sklepie przyciągają uwagę kupujących.

Opinieajmara.pl

Super.

Cóż. Lepszego miejsca do zakupu wypasionego szkła nie znajdziecie. Nie pierwszy i nie ostatni raz kupuję w Ajmarze. Jakość produktów, rozsądne ceny, a nade wszystko super ekipa prowadzi tę firmę. POLECAM!
T A
Teresa A.
Szybko i sprawnie. Dobrze zapakowane
Super szybko. A szkło jak zwykle przepiękne. Kupuję tam od lat. Serdecznie polecam.
Wszystko super, drugie moje zakupy wszystko świetnie zabezpieczony do transportu.
A H
Alicja H.
Artykuły najwyższej jakości, szybka dostawa, dobrze zabezpieczone do transportu. Jedyna rzecz do jakiej mam wątpliwość to znak towarowy, 2 naklejki na każdym kieliszku, szklance, czy to nie przesada?
Pojemnik na miód przecudowny w rzeczywistości wygląda jeszcze lepiej niż na zdjęciach, solidny, uroczy, pięknie wykonane, detale w postaci pszczółek dają charakteru słodkości, kryształ ciężki co jest jak najbardziej na plus. Przesyłka szybka dobrze zapakowana. Polecam.
Wszystko super!
Towar dotarł szybko, był bardzo dobrze zabezpieczony na czas transportu