nieweglowski.com

Opinie łącznie (379) Opinie (175) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo pozytywnie oceniają profesjonalizm, uprzejmość oraz indywidualne podejście konsultantów podczas realizacji zamówienia. Wysoko oceniane są także fachowe doradztwo oraz pomoc w wyborze produktów zgodnie z indywidualnymi potrzebami. Wielu klientów chwali bardzo szybkie tempo realizacji zamówienia oraz ekspresową wysyłkę. Opinie dotyczące jakości produktów są przeważnie bardzo pozytywne, podkreślana jest staranność wykonania i estetyka. Dodatkowo klienci doceniają dobry i łatwy kontakt z firmą, zarówno telefoniczny, jak i mailowy.

Opinienieweglowski.com

Szybka wysyłka, pięknie zapakowane obrączki a przede wszystkim fantastyczny kontakt z firmą - mój telefon został odebrany w sobotę a Pani doradziła nam fachowo czym różnią się poszczególne obrączki. Bardzo polecamy

Odpowiedź ze sklepu nieweglowski.com

Pani Ulu, bardzo dziękujemy za tak ciepłą opinię i zaufanie.Cieszymy się, że obrączki spełniły Państwa oczekiwania, a kontakt z nami okazał się pomocny. Zawsze staramy się doradzić najlepiej jak potrafimy. Dziękujemy za polecenie i życzymy Państwu wszystkiego najpiękniejszego na nowej drodze życia!

Byłam bardzo zadowolona z zakupu ALE

Byłam bardzo zadowolona z zakupu. Active Ring to świetny i funkcjonalny projekt. Niestety po dosłownie kilku dniach noszenia na nim pierścionka strasznie mi się porysowała zawieszka w naszyjniku :( wygląda to okropnie

Odpowiedź ze sklepu nieweglowski.com

Dziękujemy za opinię i cieszymy się, że funkcjonalność Active Ring spełniła Pani oczekiwania. Bardzo nam przykro z powodu zarysowania zawieszki. Chcielibyśmy wyjaśnić, że biżuteria wykonana jest ze srebra próby 925 pokrytego warstwą złocenia, które jest wykończeniem delikatnym i może z czasem ulegać naturalnemu ścieraniu lub mikrozarysowaniom przy codziennym użytkowaniu, szczególnie w kontakcie z inną biżuterią. Dziękujemy za podzielenie się opinią i mamy nadzieję, że mimo tego produkt nadal będzie dla Pani miłym dodatkiem.
Bardzo polecam! Classica przygotowała dla nas obrączki ze złota po dziadku. Wszystko przyszło nawet przed czasem.

Odpowiedź ze sklepu nieweglowski.com

Pani Ado, bardzo dziękujemy za zaufanie i piękną opinię. Cieszymy się, że mogliśmy stworzyć dla Państwa obrączki z tak wyjątkowego i sentymentalnego złota. To zawsze ogromna przyjemność uczestniczyć w takich historiach. Życzymy Państwu wszystkiego najlepszego!

Telefoniczne potwierdzenie zamówienia

Kontakt telefoniczny w celu potwierdzenia zamówienia. Poczułam się zaopiekowana i nie pozostawiona sama sobie. Przemiła Pani, cierpliwa i nastawiona na klienta. Wyjaśniła wszystkie procedury i przedstawiła możliwości ubezpieczenia produktu. Bardzo szybka dostawa i piękne pakowanie.

Odpowiedź ze sklepu nieweglowski.com

Serdecznie dziękujemy za podzielenie się opinią. To dla nas bardzo ważne, że mogła Pan poczuć indywidualne podejście i realne wsparcie. Nasi pracownicy dokładają starań, aby każdy kontakt był pomocny, spokojny i oparty na zrozumieniu potrzeb klienta. Cieszymy się, że procedury oraz kwestie ubezpieczenia zostały jasno przedstawione. Szybka realizacja i estetyczne pakowanie to elementy, na które zwracamy szczególną uwagę. Dziękujemy za miłe słowa i zaufanie. Mamy nadzieję do zobaczenia przy kolejnych zamówieniach :)
Jakość wykonania bardzo dobra i szybkość realizacji zamówienia bardzo dobra

Odpowiedź ze sklepu nieweglowski.com

Panie Marcinie, bardzo dziękujemy za opinię i miłe słowa. Cieszymy się, że zarówno jakość wykonania pierścionka, jak i czas realizacji spełniły Pana oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i pozdrawiamy serdecznie!
Przepiękna robota, profesjonalna załoga nic dodać nic ująć. Szybko sprawnie a co najważniejsze podoba się ❤️

Odpowiedź ze sklepu nieweglowski.com

Panie Dawidzie, bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię. Niezmiernie cieszy nas fakt, że nasza załoga spełniła Pana oczekiwania, a proces zakupu przebiegł sprawnie i bezproblemowo.Największą satysfakcją jest dla nas jednak wiadomość, że pierścionek się podoba – to dla nas najważniejsze wyróżnienie. Gratulujemy i życzymy wszystkiego, co najlepsze!
Szczególne podziękowania dla Pani, która do mnie zadzwoniła pomogła w doborze pierścionka, oraz z racji, że bardzo czasowo byłem niepewny dostawy, Pani zapewniła mnie, że zrobi co w swoje mocy, by pierścionek dotarł na czas, i tak się stało. Jeszcze raz serdecznie dziękuje

Odpowiedź ze sklepu nieweglowski.com

Dziękujemy serdecznie za tak miłą opinię! Bardzo cieszy nas, że nasz doradca mógł doradzić w wyborze pierścionka i pomóc rozwiać wątpliwości dotyczące terminu dostawy. Zależy nam, aby każdy klient czuł się spokojny i pewny swojego zakupu, szczególnie przy tak wyjątkowych okazjach. To wspaniale, że pierścionek dotarł na czas i wszystko przebiegło zgodnie z oczekiwaniami. Państwa pozytywne doświadczenie jest dla nas najlepszą nagrodą. Liczymy, że przy kolejnych zakupach również będziemy mogli zapewnić pomoc i wsparcie :)
Pierścionek idealny.

Odpowiedź ze sklepu nieweglowski.com

Panie Dawidzie, dziękujemy za 5 gwiazdek i krótką, ale niezwykle cenną opinię! Bardzo się cieszymy, że pierścionek okazał się idealnym wyborem. Takie słowa sprawiają nam ogromną satysfakcję i motywują do dalszego tworzenia wyjątkowej biżuterii. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu nieweglowski.com

Panie Wojciechu, dziękujemy za zaufanie i wybór naszego pierścionka. Bardzo się cieszymy, że mogliśmy być częścią tak wyjątkowego zakupu. Mamy nadzieję, że wybrana biżuteria będzie towarzyszyć wielu pięknym chwilom i przez lata zachwycać swoim ponadczasowym charakterem. Życzymy wszystkiego dobrego i dziękujemy za okazane zaufanie!
Złożyłem zamówienie na dwie obrączki ślubne w próbie 585, zapłaciłem z góry. Sklep potwierdził zamówienie mailowo z pełnymi parametrami włącznie z próbą 585. Następnie zadzwonili telefonicznie chcąc anulować — powołując się na 'błąd techniczny podczas prac serwisowych'. W kolejnym mailu pojawiła się już inna wersja — błędne przypisanie ceny próby 333. Po moim pisemnym wezwaniu do realizacji umowy, sklep zmienił wersję po raz trzeci — twierdząc że umowy w ogóle nie było. Warto zauważyć że najpierw chcieli odstąpić od 'umowy', a gdy to nie zadziałało — nagle umowy nigdy nie było. Cała korespondencja jest zachowana i trafia do Rzecznika Konsumentów i UOKiK. W razie niepowodzenia mediacji — sąd. Innym klientom polecam nagrywać rozmowy, zachować wszystkie maile i screenshoty. Dziękuję za uwagę dotyczącą edycji. Chętnie odniosę się do kwestii wiarygodności: moja opinia była edytowana raz — aby dodać więcej faktów. Tymczasem Państwa wyjaśnienia zmieniały się trzykrotnie: 'błąd techniczny podczas prac serwisowych' (telefon) → 'błędne przypisanie ceny próby 333' (mail) → 'umowy w ogóle nie było' (po wezwaniu prawnym). Jeśli zależy Państwu na pełnym, nieedytowanym zapisie korespondencji — chętnie udostępnię go Rzecznikowi Konsumentów i Inspekcji Handlowej, do których sprawa została już skierowana.

Odpowiedź ze sklepu nieweglowski.com

Panie Mikołaju dziękujemy za szczegółowe przedstawienie sprawy oraz dotychczasową korespondencję. Cieszymy się, że udało się dojść do porozumienia satysfakcjonującego zarówno dla Państwa, jak i dla naszej firmy. Życzymy wszystkiego dobrego i pozdrawiamy :)

Odpowiedź ze sklepu nieweglowski.com

Serdecznie dziękujemy za zaufanie i wybór naszych obrączek. To dla nas prawdziwa przyjemność móc towarzyszyć w przygotowaniach do tak ważnego etapu życia. Mamy nadzieję, że obrączki będą każdego dnia przypominać o najpiękniejszych chwilach i pozostaną symbolem wspólnej drogi na długie lata. Dziękujemy za opinię i życzymy wszystkiego, co najlepsze!

Odpowiedź ze sklepu nieweglowski.com

Panie Ksawery, serdecznie dziękujemy za zaufanie i wybór naszej biżuterii. Mamy nadzieję, że wybrany pierścionek będzie towarzyszył wyjątkowym momentom i stanie się pięknym symbolem ważnych wspomnień. To dla nas ogromna satysfakcja, że mogliśmy być częścią tego wyboru. Życzymy wszystkiego dobrego i zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu nieweglowski.com

Pani Justyno, serdecznie dziękujemy za 5-gwiazdkową ocenę! Bardzo się cieszymy, że wybrana obrączka spełniła Pani oczekiwania. Mamy nadzieję, że będzie nie tylko piękną ozdobą, ale również towarzyszką wielu wyjątkowych chwil na co dzień.

Odpowiedź ze sklepu nieweglowski.com

Panie Pawle, serdecznie dziękujemy za 5-gwiazdkową ocenę! Bardzo się cieszymy, że obdarzył nas Pan zaufaniem przy wyborze pierścionka. Mamy nadzieję, że będzie on towarzyszył wielu wyjątkowym chwilom i przez długie lata zachwycał swoim pięknem. Dziękujemy za opinię i życzymy wszystkiego dobrego!

Odpowiedź ze sklepu nieweglowski.com

Serdecznie dziękujemy za 5-gwiazdkową ocenę! Cieszymy się, że zakup pierścionka spełnił oczekiwania. Każda pozytywna opinia jest dla nas niezwykle cenna i motywuje nas do dalszego dbania o najwyższą jakość biżuterii oraz obsługi. Dziękujemy za zaufanie i życzymy wielu pięknych chwil związanych z tym wyjątkowym wyborem.

Odpowiedź ze sklepu nieweglowski.com

Panie Sebastianie, serdecznie dziękujemy za 5-gwiazdkową ocenę! Bardzo się cieszymy, że odwiedził Pan nasz salon w Łodzi i że zakup pierścionka spełnił oczekiwania. Każda taka opinia jest dla nas potwierdzeniem, że warto dbać o najwyższą jakość obsługi i biżuterii. Dziękujemy za zaufanie i życzymy, aby wybrany pierścionek towarzyszył wielu wyjątkowym chwilom.

Odpowiedź ze sklepu nieweglowski.com

Pani Karolino, serdecznie dziękujemy za 5-gwiazdkową ocenę! To dla nas ogromna przyjemność, że mogliśmy towarzyszyć Państwu przy wyborze obrączek – symbolu jednej z najpiękniejszych życiowych chwil. Dziękujemy za zaufanie i życzymy wszystkiego, co najlepsze na nowej drodze życia!

Odpowiedź ze sklepu nieweglowski.com

Panie Mateuszu, dziękujemy za 5-gwiazdkową ocenę i zaufanie okazane przy zakupie. Bardzo się cieszymy, że mogliśmy być częścią tak wyjątkowego wyboru. Mamy nadzieję, że pierścionek zachwyca swoim charakterem i będzie towarzyszył wielu niezapomnianym chwilom przez długie lata.
Piękny dziękuję ! Wszystko sprawnie i na czas 💪😃

Odpowiedź ze sklepu nieweglowski.com

Panie Łukaszu, ogromnie dziękujemy za tak miłe słowa! Bardzo się cieszymy, że pierścionek przypadł Panu do gustu, a przesyłka dotarła tak szybko. Dokładamy wszelkich starań, aby każde zamówienie było realizowane sprawnie i bez zbędnej zwłoki. Serdecznie pozdrawiamy i zapraszamy ponownie!

Odpowiedź ze sklepu nieweglowski.com

Panie Marcinie, serdecznie dziękujemy za 5-gwiazdkową ocenę! Cieszymy się, że mogliśmy pomóc w wyborze tak wyjątkowej biżuterii. Mamy nadzieję, że pierścionek będzie źródłem wielu pięknych emocji i przez długie lata zachowa swoje szczególne znaczenie. Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie!