Pol-Aura | Odczynniki Chemiczne

Opinie łącznie (1262) Opinie (567) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci doceniają profesjonalizm i zaangażowanie obsługi klienta, łatwy oraz sprawny kontakt, a także szeroki asortyment i dostępność produktów, co ułatwia robienie zakupów. Pozytywne opinie dotyczą także jakości oferowanych produktów, ich zgodności z opisem oraz bardzo dobrego pakowania i zabezpieczenia przesyłek. Część klientów wskazuje na opóźnienia w realizacji zamówień oraz zgłasza potrzebę lepszej komunikacji przy rozwiązywaniu problemów i braku informacji na temat statusu zamówienia. Pojawiają się również pojedyncze krytyczne uwagi dotyczące obsługi klienta.

OpiniePol-Aura | Odczynniki Chemiczne

zadowolony

Zakup odczynników chemicznych przebiegł bardzo sprawnie i bezproblemowo. Produkty dotarły szybko, były solidnie zapakowane i zgodne z opisem. Jakość odczynników okazała się bardzo dobra – spełniły wszystkie oczekiwania i świetnie sprawdzają się w praktyce. Dodatkowo obsługa klienta była pomocna i profesjonalna, szybko odpowiadała na pytania. Zdecydowanie polecam i z pewnością skorzystam ponownie w przyszłości.
Zlecenie zostało wykonane bardzo sprawnie i w pełni zgodnie z zamówieniem. Cały proces przebiegł profesjonalnie – od kontaktu po realizację. Widać duże doświadczenie oraz dbałość o szczegóły. Firma rzetelna, terminowa i godna polecenia. Z pewnością skorzystam ponownie z ich usług w przyszłości.

czas i termin realizacji godny podziwu!

Szanowni Państwo, serdecznie dziękuję za błyskawiczną realizację zamówienia złożonego przez Państwa stronę internetową. Zamówiony odczynnik został od razu wysłany po otrzymaniu płatności, kontakt z firmą kurierską poprzez śledzenie przesyłki był bardzo dobrym rozwiązaniem i czas realizacji zgodny z informacją podaną w zamówieniu. Towar był również odpowiednio zapakowany. Na pewno wrócę do Państwa przy okazji kolejnych zakupów odczynników.

POL-AURA- po prostu najlepsza!

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w firmie POL-AURA, ponieważ oferta sklepu obejmuje bardzo duży asortyment chemikaliów, i co najważniejsze w szerokim zakresie pojemności opakowań, co sprzyja zamawianiu nawet niewielkich ilości odczynników, bez zbędnego gromadzenia nadmiernych ilości. Szczerze polecam POL-AURĘ!
Jakość odczynników bardzo dobra, dostępność duża, czas realizacji mógłby być krótszy, ale inni są gorsi. Kontakt sprawny i dobry. Polecam zdecydowanie.

Dostawa vs. data zakończenia usługi

Data dostawy nie równa się z datą zakończenia usługi podanej na fakturze - dostawa jest ukonczona kilka dni pózniej. Ostatecznie czas 14 dni na opłacenie faktury z odroczonym terminem płatnosci skracany jest o czas potrzebny przewoznikowi na dowoz produktow i sprawdzenie zamowienia. Przydałoby się to zmienic w porozumieniu z przewoznikiem.
wszystko przebiegało bez zastrzeżeń. Polecam serdecznie.
Wszystko jest bardzo dobrze i dostawa szybciej niż myślałem.
Wszystko było ok
Dobrze zapakowane.
Szybka dostawa, doskonałe warunki i miła współpraca
dosteność i róznorodność
Wszystko super dobrze zabezpieczona przesyłka

Bardzo długi czas realizacji zamówienia

Zamówienie opłaciłem 14 maja 2026 r. Na stronie otrzymałem informację, że przewidywany termin realizacji wynosi 5–7 dni roboczych. Dziś jest już 6 czerwca, a zamówienie nadal nie zostało zrealizowane ani wysłane. Przez ponad trzy tygodnie status pozostaje „w trakcie realizacji”, bez konkretnych informacji o przyczynie opóźnienia i rzeczywistym terminie wysyłki. Rozumiem, że mogą zdarzyć się problemy z dostępnością produktów, jednak oczekiwałbym rzetelnej informacji dla klienta oraz dotrzymania deklarowanych terminów lub poinformowania o opóźnieniu. Na ten moment jestem bardzo rozczarowany jakością obsługi, komunikacją oraz czasem realizacji zamówienia. Nie tak wyobrażam sobie obsługę klienta po dokonaniu przedpłaty za zamówienie.
R P
Rysiek P.
Było na czas a to dla ,mnie jest najwazniejsze.