17 maj 2024
Dzień dobry,
Świetny kontakt ze sprzedawcą, miła, profesjonalna i kompetentna obsługa,
wyczerpująca informacja o produkcie /zestaw wypoczynkowy Marta/, tapicerka dobrana n/p przesłanych próbek, wybarwienie drewna zgodne z oczekiwaniem i zamówieniem, solidne wykonanie, zapakowane b. starannie /prawie jak porcelana!/, dostawa w terminie. Na pewno jeszcze będę korzystać z tej firmy i serdecznie polecam!
Firma nachalnie prosi o wystawienie opinii, jak można wystawic opienię kiedy meble jeszcze nie dotarły. Mam wystawić opinię za sam fakt kupienia??Jakaś nowa moda?
Bardzo miłą obsługa klienta Szybko i łatwo można złożyć zamówienie Potem szczegóły zamówień klienta informują na maila SMS. Mega zadowolona z zakupu w Waszym sklepie i będę go polecać znajomym rodzinie. Pozdrawiam
Pani Małgorzato,
Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasza obsługa klienta oraz proces składania zamówienia były dla Pani szybkie i łatwe. Informowanie o szczegółach zamówienia to dla nas priorytet, więc miło nam słyszeć, że spełniamy te oczekiwania.
Cieszymy się, że jest Pani mega zadowolona z zakupów i dziękujemy za polecenie naszego sklepu rodzinie i znajomym. Serdecznie zapraszamy do ponownych zakupów!
Pozdrawiamy serdecznie,
13 mar 2024
Jestem bardzo zadowolona z zakupu kanapy i fotela. Bardzo profesjonalna obsługa, fachowa pomoc. Szybka realizacja zamówienia. Bardzo mili i fachowi panowie zajmujący się transportem. Polecam ten sklep.
6 paź 2024
Dziękujemy serdecznie za tak wspaniałą opinię i pięć gwiazdek! Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z zakupu kanapy i fotela, a także z naszej obsługi i transportu. Zawsze staramy się oferować fachową pomoc i jak najszybszą realizację zamówień, więc to ogromna radość, że nasza praca została tak doceniona.
Zespół transportowy również dziękuje za miłe słowa! Mamy nadzieję na dalszą udaną współpracę i zapraszamy ponownie.
28 cze 2024
polecam sklep...komplet wypoczynkowy…
polecam sklep...komplet wypoczynkowy który zamówiłam spełnił moje oczekiwania...wykonanie solidne i zgodne z terminem...również bardzo dobra usługa transportowa...wniesieni i montaż na miejscu...Magda
Pani Magdo,
Bardzo dziękujemy za pięć gwiazdek oraz wspaniałą opinię! Cieszymy się, że zamówiony komplet wypoczynkowy spełnił Pani oczekiwania, a jakość wykonania oraz terminowość były na najwyższym poziomie.
Cieszymy się również, że usługa transportowa, w tym wniesienie i montaż, przebiegła sprawnie. To dla nas ogromna satysfakcja, że nasze starania zostały docenione.
Serdecznie zapraszamy do ponownych zakupów i dziękujemy za polecenie naszego sklepu!
26 lut 2024
Stół firmy Miro - dąb latte
Świetny sklep i obsługa, wspaniały zakup. Bardzo miły pan odpowiedzialny za transport. Nic nie uległo zniszczeniu, wszystko bardzo dobrze zabezpieczone.
Dzień dobry, Krystyno!
Bardzo dziękujemy za piękne słowa dotyczące zakupu naszego stołu z dębu latte. Cieszymy się, że doświadczenie zakupowe z naszym sklepem oraz obsługą spotkało się z Państwa zadowoleniem. To dla nas ogromna satysfakcja, że nasz zespół potrafił zapewnić Państwu pozytywną obsługę.
Bardzo doceniamy również komentarz dotyczący naszego pracownika odpowiedzialnego za transport. Staramy się zapewnić nie tylko wysoką jakość produktów, ale także profesjonalną obsługę na każdym etapie zakupu.
Jeśli w przyszłości będą Państwo potrzebować czegokolwiek więcej lub będą mieli Państwo jakiekolwiek pytania, proszę śmiało się z nami skontaktować. Raz jeszcze dziękujemy za wybór naszego sklepu i życzymy wiele radości z nowego stołu!
Z poważaniem,
Megi's Concept właściciel marki megismeble.pl 🌟
21 maj 2024
Firma transportowa bardzo dobra jeśli chodzi o tapczan to skrzynia była w środki całą w kurzu trzeba było zmywacc brud
6 paź 2024
Dziękujemy raz jeszcze za podzielenie się swoją opinią i cieszymy się, że doceniła Pani naszą usługę transportową. Mamy nadzieję, że mimo niedogodności związanej z zabrudzeniem tapczanu, docenia Pani cały proces zamówienia, który obejmuje zarówno sprawną obsługę, jak i dostawę. Zachęcamy do rozważenia aktualizacji swojej opinii, biorąc pod uwagę te aspekty.
Jesteśmy zawsze otwarci na sugestie i gotowi pomóc w razie jakichkolwiek dalszych pytań. Dziękujemy za zaufanie i współpracę!
Meg'is Concept - właściciel marki megismeble.pl
24 sty 2024
Bardzo szybka i kompetentna obsluga klientow.
Bardzo szybka dostawa, bardzo dobry kontakt z firma, bardzo grzeczna i kompetentna obsluga . Dziekujemy
3 lut 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że byliśmy w stanie sprostać Państwa oczekiwaniom pod względem szybkiej dostawy oraz profesjonalnej obsługi. Nasz zespół zawsze stara się zapewnić najwyższy standard obsługi klienta, dlatego też doceniamy Państwa uznanie. Jeśli pojawią się jakiekolwiek dodatkowe pytania lub potrzebujecie Państwo dalszej pomocy, jesteśmy do dyspozycji. Dziękujemy raz jeszcze za zaufanie i życzymy udanych zakupów!
11 mar 2024
Śliczny stylowy taboret Lord, starannie wykonany, szczerze wszystkim polecam , obsługa miła i fachowa
6 paź 2024
Dziękujemy za wspaniałą opinię! Cieszymy się, że taboret Lord przypadł Pani do gustu i spełnił oczekiwania pod względem wykonania. Zawsze staramy się, aby nasze produkty były nie tylko estetyczne, ale też solidnie wykonane. Miła i fachowa obsługa to dla nas priorytet, więc dziękujemy za docenienie naszych starań.
Serdecznie zapraszamy do dalszych zakupów i polecamy się na przyszłość!
23 lut 2024
Piękny stolik, solidnie i ładnie wykonany. Wszystko zapakowane w bezpieczną paczkę👍
14 mar 2024
Dziękujemy serdecznie za miłe słowa, Cieszymy się, że stolik spełnił Państwa oczekiwania. Naszym priorytetem jest solidność i estetyka wykonania, dlatego doceniamy Państwa uwagę. Bardzo się również cieszymy, że paczka dotarła do Państwa w bezpieczny sposób. Jeśli będą Państwo potrzebować czegokolwiek więcej, prosimy śmiało się kontaktować.
Pozdrawiamy 🌟
Małgorzata Plichta wraz z zespołem
Megi's Concept - właściciel marki megismeble.pl
10 sty 2024
Miła i profesjonalna obsługa, pani Kasia była dla mnie wielką pomocą
3 lut 2024
Dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że byliśmy w stanie spełnić Państwa oczekiwania i zapewnić miłą oraz profesjonalną obsługę. Pani Kasia zawsze stara się być pomocna i zadowolenie naszych klientów jest dla nas priorytetem. Jeśli mają Państwo jakiekolwiek dodatkowe uwagi lub sugestie, które mogą przyczynić się do jeszcze lepszego doświadczenia, prosimy o podzielenie się nimi z nami. Dziękujemy za wybór naszych usług i liczymy na kolejne okazje do obsługi.
15 lut 2024
Stół i taborety super polecam znajomym świetny kontakt wszystko jest ok
16 lut 2024
Dziękujemy bardzo za pozytywną opinię! Cieszymy się, że byłeś zadowolony z naszych produktów - stołu i taboretów. Naszym celem zawsze jest zapewnienie klientom doskonałej jakości i satysfakcji z zakupów. Jeśli masz jakiekolwiek pytania lub potrzebujesz dodatkowej pomocy, zawsze jesteśmy gotowi służyć. Dziękujemy również za polecenie naszych produktów znajomym. To dla nas wielki komplement i motywacja do dalszego doskonalenia naszych usług. Mamy nadzieję, że będziemy mogli Cię ponownie obsłużyć w przyszłości. Jeszcze raz dziękujemy za zaufanie i miłe słowa!
28 lis 2023
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia i całej obsługi. Bogumiła
28 lis 2023
Szanowna Pani Bogumiło,
Dziękujemy serdecznie za pozytywną opinię! Cieszymy się, że była Pani zadowolona z naszych usług i zamówienia. W razie jakichkolwiek pytań lub dodatkowej pomocy jesteśmy do Państwa dyspozycji.
6 mar 2024
Profesjonalizm i przemiła obsługa
Profesjonalizm i przemiła obsługa. Serdecznie polecam
6 paź 2024
Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! Cieszymy się, że nasz profesjonalizm i obsługa spotkały się z Pani uznaniem. Zadowolenie naszych klientów jest dla nas priorytetem, dlatego takie słowa są dla nas ogromną motywacją.
Serdecznie dziękujemy za polecenie i zapraszamy do ponownych zakupów w przyszłości!
7 mar 2024
polecam zakupy w sklepie megismeble
Super obsługa, solidne wykonanie sofy.
6 paź 2024
Serdecznie dziękujemy za pozytywną opinię! Cieszymy się, że jest Pani zadowolona zarówno z obsługi, jak i jakości wykonania sofy. Staramy się, aby każdy zakup w megismeble.pl był dla naszych klientów w pełni satysfakcjonujący, więc takie słowa są dla nas ogromną nagrodą.
Zapraszamy do ponownych zakupów i dziękujemy za polecenie naszego sklepu!
29 lut 2024
Witryna
Wszystko zgodnie z opisem
14 mar 2024
Dziękujemy za komentarz i pięć gwiazdek!
Cieszymy się, że doświadczenie z naszą witryną było zgodne z oczekiwaniami opisanymi na naszej stronie. Jeśli będziecie potrzebować dodatkowej pomocy lub pojawią się jakiekolwiek pytania, jesteśmy tutaj, aby pomóc. Dziękujemy za wybór naszych usług!
17 cze 2024
Panie Wojciechu,
bardzo dziękujemy za przyznanie pięciu gwiazdek oraz za zaufanie! Cieszymy się, że nasze usługi i produkty spełniły Pani oczekiwania. To dla nas ogromna satysfakcja i motywacja do dalszej pracy.
Z niecierpliwością czekamy na kolejne zakupy i jesteśmy zawsze do dyspozycji w razie pytań czy wątpliwości!
7 lut 2024