sklep.ronic.pl

Opinie łącznie (1081) Opinie (147) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybką, sprawną oraz bezproblemową dostawę zamówień. Większość opinii docenia profesjonalną, miłą oraz pomocną obsługę klienta. Produkty są najczęściej oceniane jako wysokiej jakości, trwałe i zgodne z opisem, zadowalając klientów. Klienci często zwracają uwagę na bardzo dobre, bezpieczne pakowanie produktów. Większość opinii pozytywnie ocenia atrakcyjne ceny i korzystne oferty. Pojawiają się sporadyczne zastrzeżenia dotyczące obsługi klienta oraz pojedyncze uwagi o niejasnych rabatach.

Opiniesklep.ronic.pl

Polecam.

Nie wiem , co jeszcze ulepszyć coś, co działa idealnie. Mogę powiedzieć, że jestem zadowoloną klientką. Dostałam świetny towar oraz mnóstwo porad.
Polecam produkty a myślę że mój zachwyt będzie rósł w miarę korzystania z zakupionych produktów, obsługa szybka i sprawna, polecam!!!
Bezproblemowe zakupy i dostawa. Produkt bardzo dobry, taki jak obiecują na stronie. :)
Świetny sprzęt i obsługa zamówienia

Bardzo polecam sklep

Kupiłem w naprawdę dobrej cenie wyciskarkę do oleju. Transakcja bez żadnych przeszkód. Kontakt z obsługą na bardzo wysokim poziomie. Wybrałem paczkomat, ale ze względu na gabaryt przesyłki trzeba było zmienić na kuriera. Dostałem maila z zapytaniem czy będzie mi to odpowiadało. Naprawdę polecam sklep oraz produkty które są bardzo dobrej jakości.
Wytłoczyłem z 1kg rzepaku 300 ml oleju. To raczej dobry rezultat. Mieści się w granicy z 1kg między 300 ml, a 400 ml. Mam też od Was prasę Wartmanna gen IV . Super !
Sprawna realizacj
Jestem bardzo zadowolona z urządzenia. Szybka i sprawna obsługa.
Szybka wysyłka i super zapakowana paczka. Blender super.

Zakupy w tym sklepie to przyjemność

Zakup przemyślany i trafiony w przysłowiowe10
Polecam. Szuka dostawa

Super!

Wszystko przebiegło sprawnie. Zamówienie dostarczone bardzo szybko. Polecam ten sklep!
Dopiero dzisiaj wytłoczyłam pierwszy raz olej ze słonecznika. Urządzenie działa super. Cieszę się, że będę miała własny świeżo tłoczony olej.

Świetnie zapakowane

Szybko dotarło bardzo dobrze spakowane sitko. Działa bez zarzutu.