sklep.ronic.pl- Logo - Opinie

sklep.ronic.pl

Opinie (150) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1055)

sklep.ronic.pl- Logo - Opinie

sklep.ronic.pl

Opinie (150) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (1055)

Opinie na temat sklep.ronic.pl są przeważająco pozytywne. Klienci bardzo często chwalą szybkość i sprawność dostawy, uznając ją za jedną z najmocniejszych stron obsługi. Obsługa klienta oceniana jest bardzo wysoko, z podkreśleniem profesjonalizmu, uprzejmości i skuteczności w rozwiązywaniu problemów. Jakość oferowanych produktów jest często chwalona, a klienci wyrażają zadowolenie z trwałości i funkcjonalności zakupionych urządzeń. Klienci doceniają solidne i bezpieczne zapakowanie produktów, co minimalizuje ryzyko uszkodzeń podczas transportu. Część klientów pozytywnie ocenia atrakcyjność cen i promocji. Większość klientów podkreśla sprawny i jasny kontakt ze sklepem, choć pojawiają się też pojedyncze uwagi o braku odpowiedzi. Pojawiają się również negatywne uwagi dotyczące niejasności rabatów.

Opinie nt. sklepu sklep.ronic.pl

Bardzo polecam sklep

Kupiłem w naprawdę dobrej cenie wyciskarkę do oleju. Transakcja bez żadnych przeszkód. Kontakt z obsługą na bardzo wysokim poziomie. Wybrałem paczkomat, ale ze względu na gabaryt przesyłki trzeba było zmienić na kuriera. Dostałem maila z zapytaniem czy będzie mi to odpowiadało. Naprawdę polecam sklep oraz produkty które są bardzo dobrej jakości.
Wytłoczyłem z 1kg rzepaku 300 ml oleju. To raczej dobry rezultat. Mieści się w granicy z 1kg między 300 ml, a 400 ml. Mam też od Was prasę Wartmanna gen IV . Super !

Super!

Wszystko przebiegło sprawnie. Zamówienie dostarczone bardzo szybko. Polecam ten sklep!
Dopiero dzisiaj wytłoczyłam pierwszy raz olej ze słonecznika. Urządzenie działa super. Cieszę się, że będę miała własny świeżo tłoczony olej.

Świetnie zapakowane

Szybko dotarło bardzo dobrze spakowane sitko. Działa bez zarzutu.
Sprzęt na wysokim poziomie, obsługa i informacje uzyskane przed zakupem wyciskarki wyczerpujące. Polecam sprzedawcę.
Szybka dostawa. Dobrze zapakowany produkt
Ekspresowa dostawa, wszystko ok.
wygląda na dobry itrwały sprzętt
Kod rabatowy ze zgodą na newsletter i mikroskopijnym opisem wartości zakupu może wprowadzać w błąd.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Tłoczarka do oleju sprawdza się świetnie! Ekspresowq realizacja zamówienia. Polecam.
Dostałam zamówiony towar bardzo szybko.
Świetna komunikacja, dostawa na czas.
Dostawa sprawna i szybka. Używam sprzętu Ronic od wielu lat i uważam, że jest bezproblemowy i użyteczny, stal się moim nr jeden w kuchni.Teraz kupiłam robot mojej mamie. Serdecznie polecam!
Zakupiłam w sklepie dwa produkty: wyciskarkę wolnoobrotową i dehydrator. Z obu produktów jestem mega zadowolona. Dobrej jakość w stosunku do ceny. Obsługa sklepu stacjonarnego oceniam również bardzo wysoko bo panie bardzo miłe, uprzejmy i chętne do udzielenia rad.

fajny sprzęt

wszystko w porządku - szybko i sprawnie