sklep.ronic.pl

Opinie łącznie (1081) Opinie (147) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybką, sprawną oraz bezproblemową dostawę zamówień. Większość opinii docenia profesjonalną, miłą oraz pomocną obsługę klienta. Produkty są najczęściej oceniane jako wysokiej jakości, trwałe i zgodne z opisem, zadowalając klientów. Klienci często zwracają uwagę na bardzo dobre, bezpieczne pakowanie produktów. Większość opinii pozytywnie ocenia atrakcyjne ceny i korzystne oferty. Pojawiają się sporadyczne zastrzeżenia dotyczące obsługi klienta oraz pojedyncze uwagi o niejasnych rabatach.

Opiniesklep.ronic.pl

Sprzęt na wysokim poziomie, obsługa i informacje uzyskane przed zakupem wyciskarki wyczerpujące. Polecam sprzedawcę.
Szybka dostawa. Dobrze zapakowany produkt
Ekspresowa dostawa, wszystko ok.
wygląda na dobry itrwały sprzętt
Kod rabatowy ze zgodą na newsletter i mikroskopijnym opisem wartości zakupu może wprowadzać w błąd.
Jesteśmy bardzo zadowoleni z zakupu. Tłoczarka do oleju sprawdza się świetnie! Ekspresowq realizacja zamówienia. Polecam.
Dostałam zamówiony towar bardzo szybko.
Świetna komunikacja, dostawa na czas.
Dostawa sprawna i szybka. Używam sprzętu Ronic od wielu lat i uważam, że jest bezproblemowy i użyteczny, stal się moim nr jeden w kuchni.Teraz kupiłam robot mojej mamie. Serdecznie polecam!