dentalforce.pl

Opinie łącznie  (421)Opinie (333) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybkie i sprawne dostarczenie zamówienia. Wielu klientów docenia skuteczność, dużą pojemność i różnorodność końcówek irygatora. Klienci wyrażają zadowolenie z jakości wykonania produktu oraz jego trwałości. Estetyka oraz atrakcyjne kolory produktu są często chwalone przez użytkowników. Klienci zwracają uwagę na łatwość obsługi urządzenia i jasną instrukcję. Część klientów zgłasza uwagi do czytelności i szczegółowości opisu produktu oraz końcówek.

Opiniedentalforce.pl

Zadowolona z pierwszego irygatora więc kupiłam drugi

Kupiłam kilka miesięcy temu irygator z tej firmy. Po pierwszym użyciu już byłam pewna, że się polubimy ze względu na to, jak dobrze sobie radził w porównaniu do irygatora innej firmy, którym miałam do tego czasu. Po kilku miesiącach ciągłego używania mogę śmiało powiedzieć, że irygator w pełni się sprawdza. Bateria bardzo długo trzyma, właściwie zapominam, że trzeba go ładować, nigdy nie było z nim problemów. Zadowolona z zakupu postanowiłam „zainwestować” w drugi irygator aby mieć go w drugim miejscu pobytu (żeby nie wozić jednego w tą i z powrotem). Postanowiłam sprawdzić wyższy model. Otrzymałam paczkę i od razu poszłam go przetestować. Jestem miło zaskoczona ilością końcówek do tego irygatora! Muszę przyznać, że końcówka do tylu zębów robi robotę! Szczerze mogę polecić tańszy model - buddy. Nie znalazłam żadnej wady. Jednak jeśli ktoś może dołożyć te kilkadziesiąt złotych więcej i pozwolić sobie na bestie - ten jest niesamowity! Więcej trybów pracy, można dostosować do siebie i swoich dziąseł. 8 różnych końcówek, duży zbiornik na wodę. Nie mam się do czego przyczepić :)
Jestem zadowolony z szybkiej dostawy zamówionego irygatora, samego produktu jeszcze nie używałem, więc coś więcej o nim będę mógł powiedzieć za jakiś czas.

Bardzo dobry irygator.

Szybka przesyłka, irygator w pięknym fioletowym kolorze, działa jak należy , pojemny, mocny strumień wody, dużo końcówek. Kupiłam trzy sztuki dla całej rodziny i wszyscy są bardzo zadowoleni.
Zgodne z opisem, staranne wykonanie. Można by było tak unowocześnić, aby ostatnia pokrywka przylegała do garnka, który zawiera w sobie dwa pozostałe.

Bardzo dobry produkt

Mama jest zadowolona. Dobra cena. Szybka przesyłka. Teraz jej zazdroszczę i też chcę taki. Szkoda że nie robicie w różu ;)
Jakość wykonania.
Błyskawiczna wysyłka. Irygator ma ogromny plus - 400 ml pojemnik.
Bardzo szybka dostawa. Już po raz kolejny kupuję ten irygator, zalety to: - duża pojemność pojemnika na wodę - silny strumień wody - rzadka konieczność ładowania (raz na ok 2 tyg.) - duża ilość końcówek - stosunkowo niska cena w porównaniu do jakości.
Wszystko szybko sprawnie wysłane, produkt idealnie zapakowany
Dziękuję ślicznie za cudowny irygator, używam od niedawna, ale już jest moim najlepszym przyjacielem. Polecam z całego serca, ząbaski są przeszczęśliwe.
Szybka dostawa,jasna instrukcja,zainteresowanie klientem i możliwość kontaktu z dostawcą