Opinie łącznie (3392) Opinie (2817) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 13 maj 2025

wedkarski.com spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci często chwalą szybką i terminową dostawę, atrakcyjne i konkurencyjne ceny oraz miłą, profesjonalną i pomocną obsługę klienta. Doceniają także dobre zabezpieczenie produktów, sprawny kontakt i jasną komunikację podczas zamówień, a także skuteczne rozwiązywanie reklamacji i wymian. Produkty zwykle odpowiadają opisowi i oczekiwaniom klientów. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące opóźnień w dostawie oraz zastrzeżenia związane z kontaktem mailowym. Niektórzy klienci zwracają uwagę na zbyt słabe lub niewystarczające opakowanie przesyłek. W pojedynczych przypadkach produkty nie spełniały oczekiwań z powodu braku szczegółów w opisie lub niewłaściwej klasy produktu, a obsługa po sprzedaży nie zawsze była satysfakcjonująca.

Opiniewedkarski.com

Excellent shopping experience! I ordered some Westin limited edition lures and everything went perfectly. Communication was excellent throughout the whole process, the order was dispatched quickly, and delivery was very fast. The lures arrived well packed and exactly as described. I would definitely recommend this shop and will happily buy from them again. Thank you!
Zeden z zamówionych spinningów nie byl dostepny w magazynie o czym wiedziałem przy zakupie. Zapytałem czy nie jest opcja aby otrzymać spining o podobnych parametrach. Nie było problemu. Co więcej okazało się ze otrzymaliśmy wędkę lepszej jakości Wakacje się udały a mój syn który ma 6 lat złowił swoje dwie pierwsze ryby.
Zajebisty sklep. Raz odebrałem przesyłkę w stacjonarnym i się pobkupiłem na miejscu bo sklep zaopatrzony niesamowicie. Następnym razem się poleniłem i chciałem przesyłkę odebrać w paczkomacie. Przyszła rozje... w transporcie. Bez problemu uwzględnili reklamację. Odbiorę ją teraz w stacjonarnym i się pewnie znów obkupię. Polecam sklep, zarówno internetowy jak i stacjonarny.
Możecie lepiej opisywać kolor błystek wahadłowych. Zakupiłem błystki wahadłowe York Slim 3. W opisie błystek na Waszej stronie nie ma informacji o kolorze. Jest źle widoczny w laptopie. Myśałem, że kupuję srebrne a kupiłem złote.

Ok ale powoli

Zamówienie porządnie opakowane dotarło bez przeszkód. Tempo nadania zamówienia nie jest jednak imponujące. Trwało 3 dni. A realizacja 4 dni plus 2 dni weekendu. po pierwszym zamówieniu od razu zamówiłam drugi egzemplarz i po 4 dniach nadal brak info o nadaniu. Cóż wędkarz ma swoje tempo...
Sprawny zakup i szybka dostawa. Towar dobrze zapakowany, zabezpieczony przed uszkodzeniami i zgodny ze zdjęciami i prezentowaną ofertą w sklepie wedkarski.com Polecam!
Bardzo szybka dostawa ... zazwyczaj mi na niej nie zależy ale ty razem zależało i Sklep stanął na wysokości zadania:) ... do zobaczenia przy następnych zakupach
Obsługa w Gdyni jest mega profesjonalna, ogrom wiedzy i doświadczenia, a przede wszystkim zamówienia składane przez internet odbiorem na miejscu są realizowane od ręki: niestety nie można tego powiedzieć o innych oddziałach gdzie trzeba czekać 3-5 dni
Promocyjna cena i bardzo szybka wysyłka. W opisie sprzedawanego produktu widniała wysyłka w 24 godziny a mimo to paczka została nadana praktycznie natychmiast.

Komunikacja z klientem do poprawy

Realizacja samego zamówienia bez zastrzeżeń, jednak po nim zacząłem dostawać newsletter, którego nigdy nie zamawiałem, a w ustawieniach konta jest zaznaczone, że go nie chcę. Nie dowiedziałem się dlaczego, ponieważ na żadnego maila nikt nie raczył mi odpisać.
Wędka i akcesoria dostarczone szybko i w proponowanym terminie. Kontakt telefoniczny pomógł mi podjąć decyzję o zakupie.
Bardzo szybka realizacja. Bon podarunkowy sprawił mojemu chłopakowi duże zaskoczenie i radość. Super opcja, polecam każdemu!
Pakowanie paczek Ogólnie wszytko spoko ale pakowanie paczek powinno byc lepsze dzis przyszedl mi drugi kołowrotek prestona jeden kartonik i troche taśmy, do tego pudełko od kołowrotka bylo otwarte ponieważ korka byla skręcona i kołowrotek został wciśnięty do kartonu . No tak średnio to wyglądało i nie czułem sie jakoś satysfakcjonująco odpakowujac to i to widząc

Witam serdecznie. Polecam zakupy w sklepie.

Witam serdecznie. Polecam zakupy w sklepie internetowym WEDKARSKI.COM. Po wstępnej rozmowie telefonicznej z zapytaniem o poradę dotyczącą właściwego doboru sprzętu wędkarskiego - dokonałem zamówienia za pomocą strony internetowej. O każdym kolejnym etapie złożonego zamówienia byłem informowany na bieżąco za pomocą wiadomości SMS oraz poczty elektronicznej. Firma kurierska również dostarczyła zamówiony towar zgodnie z wcześniejszymi zapowiedziami informując o dokładnym terminie dostawy. Polecam sklep z uwagi na doskonałą fachową poradę, dostępność asortymentu, atrakcyjne i konkurencyjne ceny oraz wysyłkę. Pozdrawiam serdecznie Artur 😉
Super sklep, szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt od samego początku do końca. Mocno polecam!
Dzień dobry jeszcze lepiej było by zrobić współprace z nami zakupu towaru w cenie rabatowej, na zorganizowanie zawodów wędkarskich, czy sponsoringu z waszej strony. z poważaniem Maciej
Przesyłka zgodna z zamówieniem,szybko nadana,wszystko ok. Mąż zadowolony także super. Polecam
Zamówienie zostało dostarczone bardzo szybko. Wszystko dobrze zapakowane i zgodne z zamówieniem
100% zadowolenia szybko sprawnie elegancko polecam wszystkim tego sprzedawcę
Szybka dostawa Dziękuję. Świetne kołowrotki, już przetestowane nad wodą.

wedkarski.com

Każdy wędkarz znajdzie u nas coś dla siebie. W naszej stałej ofercie znajduje się ponad 40 000 produktów wszystkich wiodących marek jak Daiwa, Shimano, Fox, CC Moore, Preston, Mikado i wielu, wielu in...