ilustris.pl

Opinie łącznie (1315) Opinie (532) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo doceniają piękne, staranne i często spersonalizowane pakowanie przesyłek, które sprawia, że czują się wyjątkowo i zaopiekowani. Jakość produktów jest oceniana bardzo wysoko, klienci podkreślają wytrzymałość, staranne wykonanie oraz atrakcyjność wizualną. Proces realizacji zamówień jest oceniany jako szybki, sprawny i bezproblemowy, co budzi zadowolenie klientów. Wyjątkowość i piękno ilustracji, grafiki oraz rysunków to kluczowy atut produktów, który często jest powodem powtarzających się zakupów. Obsługa klienta jest postrzegana jako pomocna, profesjonalna, indywidualna i pełna ciepła, często przekraczając standardowe oczekiwania. Klienci entuzjastycznie odnoszą się do niespodzianek, prezentów i drobnych dodatków do zamówień, podkreślając ich miły i osobisty charakter. Oferta produktów jest postrzegana jako bogata i atrakcyjna, choć pojawiają się pojedyncze głosy o potrzebie jej poszerzenia, zwłaszcza o nowe wzory i produkty dla różnych grup.

Opinieilustris.pl

Torba z kotami jest dokładnie taka jak..

Torba z kotami jest dokładnie taka jak sobie wymyśliłam.. konkretnie pojemna.. można przypinać i zawieszać na niej różne przypinki.. breloczki.. wrzucać w zachwycie upolowane książki.. wymyślne bibelotki.. pocztówki i zakładki.. kubek z matchą.. ba nawet kartonik mleka ulubionego.. co naturalnie uczyniłam na pierwszym spacerze na który ją zabrałam.. można ją przytulić.. cieszyć się jak na widok przyjaciółki nieoczekiwanie spotkanej.. o nie przecież rano były jeszcze zakupy.. pachnący i chrupiący chlebek.. i kilogram truskawek..🍓ulubione gazety z kiosku na rogu.. ależ ona jest rewelacyjna.. Pozdrawiam.. znaczy polecam.. 🤩☕️🌱🫖☀️🎶📻🔭

Obraz wnosi do pomieszczenia pozytywną energię

Przede wszystkim obraz, który daje spokój i pozytywne bodźce gdy się na niego patrzy Wrocławski Artysta co też jest dla mnie fajne :o) Po odebraniu pierwszego obrazu w tym samym dniu zamówiłam kolejny, ponieważ bardzo dobrze jest wykonany, żywe kolory
Zamówienie dotarło błyskawicznie, porządnie zapakowane, zawartość wiadomo jak to u Ilustris fantastyczna! cenię i znam od lat, kiedy to oferta nie tak bogata jak teraz dostępna była tylko w galerii np. na Św. Marcinie w Poznaniu :) pozdrawiam

Wszystko mi się podobało

Piękne kartki, torebki prezentowe oraz kubki, kupiłam też koszulkę i córce bardzo się podoba. Dobra jakość, przemiła obsługa. Fajnie byłoby gdyby w ofercie było jeszcze parę rzeczy dla dzieci np. bodziak wrocławiak/wrocławianka albo malutkie kubki. Pozdrawiam serdecznie!

Bardzo polecam

Nie jest to moje pierwsze zamówienie, ale jak zawsze jestem bardzo zadowolona. Piękna torba, bardzo wytrzymała, świetnie uszyta. Wieloletnie pranie w pralce poprzedniej torby, a nadal wygląda jak dopiero co kupiona.

Niebywały sklep!

Indywidualne podejście do klienta: koperta opatrzona imieniem i nazwiskiem, w której został umieszczony paragon za zakupy. Odręcznie zapakowane w papier zakupy. To coś osobliwego i wspaniałego;czuję jakbym dostawała prezent z tego sklepu. Wyrazy uznania dla takiego działania. Kamila Posiadało.
Super pozytywny obraz, nazwałam go "Majowy deszcz", świetne wykonanie, naprawdę porządnie to wygląda, łatwość zamówienia, wysyłka też szybko
Profesjonalna i szybka obsługa oraz wysyłka. Miła niespodzianka w postaci koperty z fakturą i dwiema pięknie ilustrowanymi kartami. Zamówiony produkt- karty metaforyczne dla par w pełni spełnił moje oczekiwania. Bardzo polecam!
Od wielu lat jestem zachwycona kalendarzami ilustrowanymi przez Pana Tylkowskiego. Polecam! Jednak muszę powiedzieć, że poczułam się trochę rozczarowana poduszką w muszki którą zakupiłam ostatnio..... Jakieś dwa czy trzy lata temu kupiłam na prezent poduszkę w muszki - była piękna... Rok temu chciałam taką samą zakupić dla siebie ale nie była dostępna.. Teraz się pojawiła i bez wahania wrzuciłam do koszyka. Niestety gdy dotarła do mnie okazało się, że to nie jest taka sama poduszka. Tamta była granatowa - a nie czarna, byłą z innej tkaniny i muszki była drobniejsze. Jak dla mnie tamta była ładniejsza, bardziej pasowałaby do wystroju mojego mieszkania. No cóż, na przyszłość muszę się dokładniej przyglądać.
Kochani, podczas składania zamówienia nie przekierowało mnie automatycznie do płatności. Zrobiłam to "tradycyjnie", ale potem dostałam maila z przypomnieniem o konieczności zapłaty. W sumie to żaden problem, ale niepotrzebne zamieszanie sie zrobilo. Wiec można by to skonsultować z jakimś programistą, zeby wprowadził jakaś drobną poprawkę. Poza tym wszystko inne na medal! Złoty! Jesteście wspaniali! Kocham Was mucho bardzo ;)
Bardzo indywidualne podejście do potrzeb klienta. Dzoęki Wam moja siostra na czas dostała piękny obraz na płótnie. Dziękuję!
Oryginalna karta, a forma przesyłki, jej zaadresowania spowodowała uśmiech na mojej twarzy. Dzięki
Grafika wyśmienita. Produkty pod względem jakości bardzo dobre. Zapakowane właściwie. Wysyłka i dostawa bardzo sprawna. Dziękuję i polecam. Beata.

Kartki urodzinowe

Zamówienie w Państwa wydawnictwie to czysta przyjemność! ❤️ Kartki urodzinowe są przepiękne, wykonane z dbałością. Realizacja zamówienia była błyskawiczna — paczka dotarła dużo szybciej, niż się spodziewałam. Całość zapakowana bardzo estetycznie i z wyczuciem stylu, a miły dodatek w postaci dodatkowej kartki sprawił mi ogromną radość. Widać, że dbacie Państwo o swoich klientów. Z pewnością odwiedzę sklep wydawnictwa ponownie.
Kupujemy z żoną od kilku lat kalendarze koszulki i akcesoria kilka razy do roku. Ze smutkiem obserwujemy że asortyment bardzo się kurczy. Bardzo chce kupić nowe wzory koszulek bo są przepiękne i dobre jakościowo. Proszę rozwijajcie się bo wasze krafiki są dekoracją mojego mieszkania a żona kocha wasze produkty.
Od lat najlepsze moim zdaniem kartki! Szybka realizacja i wysyłka.Bardzo dziękuję za 2 rysunki w prezencie 😁
Dziękuję za możliwość zrealizowania zamówienia w ciągu tygodnia.

Piękna przesyłka :))

Przesyłka zapakowana z dbałością o szczegóły, kalendarz i notes prześliczne ;) jedyne co to brakuje mi gumki w kalendarzu, ale wiedziałam że w tym roku jej nie ma. Mam nadzieję że w przyszłym roku kalendarz będzie z gumką :)
Szybkość realizacji zamówienia i jak zawsze miło zapakowana przesyłka z niespodzianką 🙂
Kochani jesteście najlepsi !! Przesyłka z wielką starannością została zapakowana plus koperta z kartkami. Zawsze czuję się przez Was rozpieszczana. Karty cudowne, uwielbiam czułość jaka z nich bije, będą pomagać mi w pracy. Dziękuję za super pomysł. Dziękuję za Wasze talenty każdego z Państwa którzy tworzycie Ilustris. Barbara