ilustris.pl

1347 reviews since 16 maj 2023

Ważny od: 31 maj 2023
ilustris.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo chwalą estetyczne, staranne i oryginalne pakowanie przesyłek, które sprawia wrażenie otrzymania prezentu. Produkty oceniane są jako bardzo wysokiej jakości, trwałe, starannie wykonane i estetyczne. Bardzo wysoko oceniane są również grafiki i ilustracje, które uznaje się za oryginalne, piękne i pełne pozytywnych emocji. Obsługa klienta postrzegana jest jako bardzo miła, profesjonalna, indywidualna i zaangażowana. Dodatkowe upominki, niespodzianki oraz kartki dołączane do zamówień są bardzo doceniane i wywołują pozytywne emocje. Klienci często podkreślają także błyskawiczną realizację zamówień oraz sprawną, terminową dostawę.

Opinieilustris.pl

Profesjonalizm na najwyższym poziomie

Kolejne ważne dla mnie zamówienie zostało zrealizowane i dostarczone w błyskawicznym tempie. Kontakt z klientem ze strony „ilustris” na najwyższym poziomie, obsługa życzliwa i niezwykle zaangażowana - pomimo chwilowych problemów technicznych, dołożono wszelkich starań, aby przesyłka trafiła do mnie już kolejnego dnia. Dziękuję.
Piękne karty, ładnie spakowane, wysyłka na czas. Może fajnie byłoby zrobić dodatek (takie rozszerzenie) z nowym zestawem kart do dokupienia do tej samej serii, tylko po prostu z nowymi sytuacjami dla par, większą ilością detali w tle (przedmiotów i widoków). Byłoby super.

Torba z kotami jest dokładnie taka jak..

Torba z kotami jest dokładnie taka jak sobie wymyśliłam.. konkretnie pojemna.. można przypinać i zawieszać na niej różne przypinki.. breloczki.. wrzucać w zachwycie upolowane książki.. wymyślne bibelotki.. pocztówki i zakładki.. kubek z matchą.. ba nawet kartonik mleka ulubionego.. co naturalnie uczyniłam na pierwszym spacerze na który ją zabrałam.. można ją przytulić.. cieszyć się jak na widok przyjaciółki nieoczekiwanie spotkanej.. o nie przecież rano były jeszcze zakupy.. pachnący i chrupiący chlebek.. i kilogram truskawek..🍓ulubione gazety z kiosku na rogu.. ależ ona jest rewelacyjna.. Pozdrawiam.. znaczy polecam.. 🤩☕️🌱🫖☀️🎶📻🔭

Weselne klimaty

Urocze grafiki Pana Tylkowskiego skradły nasze serca, towarzyszyły nam również na sali weselnej a wcześniej powędrowały do gości w formie zaproszeń. Nadały niepowtarzalny charakter naszemu weselu. Dziękujemy 😍 P. S. Torba w serca stała się drogocenna dzięki kopertom, które do niej trafiały 🤩

Jesteście super ❤️

Przemiły kontakt, błyskawiczna przesyłka, serdeczny gratis no i najważniejsze- świetne produkty z najfajniejszymi ilustracjami na świecie :) Bardzo dziękuję ❤️

Obraz wnosi do pomieszczenia pozytywną energię

Przede wszystkim obraz, który daje spokój i pozytywne bodźce gdy się na niego patrzy Wrocławski Artysta co też jest dla mnie fajne :o) Po odebraniu pierwszego obrazu w tym samym dniu zamówiłam kolejny, ponieważ bardzo dobrze jest wykonany, żywe kolory
Zamówienie dotarło błyskawicznie, porządnie zapakowane, zawartość wiadomo jak to u Ilustris fantastyczna! cenię i znam od lat, kiedy to oferta nie tak bogata jak teraz dostępna była tylko w galerii np. na Św. Marcinie w Poznaniu :) pozdrawiam

Wszystko mi się podobało

Piękne kartki, torebki prezentowe oraz kubki, kupiłam też koszulkę i córce bardzo się podoba. Dobra jakość, przemiła obsługa. Fajnie byłoby gdyby w ofercie było jeszcze parę rzeczy dla dzieci np. bodziak wrocławiak/wrocławianka albo malutkie kubki. Pozdrawiam serdecznie!

Bardzo polecam

Nie jest to moje pierwsze zamówienie, ale jak zawsze jestem bardzo zadowolona. Piękna torba, bardzo wytrzymała, świetnie uszyta. Wieloletnie pranie w pralce poprzedniej torby, a nadal wygląda jak dopiero co kupiona.
Towar zgodny z opisem,pięknie zapakowane. Wszystko na 5 z plusem!! Polecam

Niebywały sklep!

Indywidualne podejście do klienta: koperta opatrzona imieniem i nazwiskiem, w której został umieszczony paragon za zakupy. Odręcznie zapakowane w papier zakupy. To coś osobliwego i wspaniałego;czuję jakbym dostawała prezent z tego sklepu. Wyrazy uznania dla takiego działania. Kamila Posiadało.
Ekspresowa wysyłka i ładnie zapakowane, miło było odpakowywać :)

Super obsługa

Kocham Ilustris! Paczka przyszła pięknie zapakowana i w bardzo krótkim czasie :)
Rewelacja szybka dostawa dobrze zapakowane będę jeszcze kupować uwielbiam ten sklep.i grafiki
Super pozytywny obraz, nazwałam go "Majowy deszcz", świetne wykonanie, naprawdę porządnie to wygląda, łatwość zamówienia, wysyłka też szybko
Jak zwykle wszystko super
Wasze ilustracje są moimi ulubionymi
Profesjonalna i szybka obsługa oraz wysyłka. Miła niespodzianka w postaci koperty z fakturą i dwiema pięknie ilustrowanymi kartami. Zamówiony produkt- karty metaforyczne dla par w pełni spełnił moje oczekiwania. Bardzo polecam!
Grafika na plecaku super. Suwak zacina się przez materiał podszewki wewnętrznej

• ilustris.pl
  • sklep@ilustris.pl
  • Wrocław, POL

Początek był bardzo prosty. On coś narysował. Dla niej. To było o nich. On zdołał coś ważnego uchwycić, ona była gotowa, żeby zachwycić się i przyjąć. Wydarzyło się coś, czym do dziś zajmuje się nasza...