Klienci bardzo często chwalą szybką, ekspresową i sprawną dostawę produktów. Wysoka jakość materiałów i wykonania strojów jest często podkreślana w opiniach. Produkty zazwyczaj odpowiadają opisowi i zdjęciom, a wysoki poziom obsługi klienta, szybki kontakt oraz pomocność pracowników spotykają się z uznaniem. Dzieci są zadowolone z otrzymanych strojów, co ma duże znaczenie dla kupujących. Stroje są oceniane jako bardzo ładne, estetyczne i spełniające oczekiwania wizualne klientów. Pojawiają się jednak pojedyncze uwagi krytyczne dotyczące jakości wykonania, a czasami klienci odnotowują rozbieżności pomiędzy rzeczywistym produktem a opisem lub zdjęciami.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniehopki.pl
Wszystko super
Odpowiedź ze sklepu hopki.pl
Dziękujemy serdecznie za 5 gwiazdek! Cieszymy się, że są Państwo zadowoleni. Zapraszamy ponownie!
Odpowiedź ze sklepu hopki.pl
Polecam!!! Szybka dostawa. Zamówione stroje dotarły w idealnym stanie, dobrze zapakowane, takie jak na zdjęciach!
Na pewno jeszcze tu wrócę.
Odpowiedź ze sklepu hopki.pl
Polecam gorąco , super kontakt przy zmianie zamówienia, expresowa dostawa, stroje świetne napewno jeszcze skorzystamy .
Zakup udany. Polecam.
Bardzo szybka wysyłka. Zamówienie zgodnie z opisem. Polecam 👍
Odpowiedź ze sklepu hopki.pl
Jakość wykonania nienajlepsza, przy zamku odchodzi pełno nitek
Odpowiedź ze sklepu hopki.pl
Szanowny kliencie, w sytuacji gdy występuje problem z zamówieniem jak najbardziej przysługuje prawo do złożenia reklamacji. Zachęcamy do bezpośredniego kontaktu z naszym działem obsługi klienta. Jesteśmy tu, aby pomóc i rozwiązać każdą sytuację. Pozdrawiamy serdecznie.
Odpowiedź ze sklepu hopki.pl
Polecam z czystym sercem gdyż.....bląd w zamówieniu(z mojej strony) szybko udało się rozwiązać telefonicznie. Paczka wysłana expresowo a co najważniejsze Księżniczka mega zadowolona z sukienki Elzy. Pozdrawiam serdecznie Monika
Odpowiedź ze sklepu hopki.pl
Bardzo dziękujemy za tak miłą opinię! 😊
Cieszymy się, że udało się szybko rozwiązać kwestię zamówienia i że paczka dotarła ekspresowo. Najważniejsze, że Księżniczka jest zachwycona sukienką Elzy! 👑
Dziękujemy za zaufanie i zapraszamy ponownie! 💛
W ofercie byl stroj z koszulka na ramiaczka,dobrze by bylo gdybyscie dawali kompletny stroj czyli (spodenki+ koszulka),dostalismy tylko spodenki.Rozczarowanie bylo😉
Odpowiedź ze sklepu hopki.pl
Dziękujemy za wybór naszego sklepu. Zapraszamy na ponowne zakupy! Pozdrawiamy!
Odpowiedź ze sklepu hopki.pl
Szybko i sprawnie co do profuktu niewart swojej ceny ale czego sie nie robi dla dzieci
Odpowiedź ze sklepu hopki.pl
Zamówienie zgodne z oczekiwaniami. Wręcz jestem bardzo pozytywnie zaskoczony jakością stroju księżniczki!!!
Polecamy ;)
Szybka dostawa, strój Wonder Woman spełnij moje, a co najważniejsze córki wymagania, także polecamy ;)
Odpowiedź ze sklepu hopki.pl
Strój piratki dostarczony szybko i generalnie zgadzający się ze zdjęciem. Zastrzeżenia budzi spódnica, sprawia wrażenie jakby brakło materiału na wierzchnią warstwę
Odpowiedź ze sklepu hopki.pl
Dziękujemy za wybór naszego sklepu. Zapraszamy na ponowne zakupy! Pozdrawiamy!