Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania bucików, podkreślając ich solidność, trwałość i staranne szycie. Wielu klientów podkreśla, że dzieci są zadowolone z bucików, chętnie je noszą i podobają im się. Opinie wskazują, że buciki są bardzo wygodne i odpowiednie dla dziecięcych stóp, nie powodują dyskomfortu. Klienci często pozytywnie komentują szybką realizację zamówienia i sprawną dostawę. Wielu użytkowników chwali ładny wygląd bucików, ich kolorystykę i atrakcyjne wzory. Klienci często zwracają uwagę na kwestię rozmiaru, wskazując, że buty wypadają raczej większe niż mniejsze.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieDanielki
Znalazłam firmę przypadkowo nie z polecenia ale bardzo polecam Polska firma z świetnymi produktami. Naprawdę lepiej zainwestować w Danielki niż w buty firm oryginalnych gdzie cena jest taka sama a jakość wykonania o wiele lepsza i zdrowsza dla stopy dziecka.
Sandalki są śliczne i dobrze wykonane. Zamówienie według wytycznych z tabeli, jednak okazały się dużo za duże i córka będzie musiała poczekać myślę pół roku lub rok aby w nich chodzić. Po wysłaniu zamówienia koleżanka poinformowała mnie , że Danielki zazwyczaj wypadają większe, ale było już za późno, no i miała rację. Kilka dni temu zamówiłam rozmiar mniejsze i liczę na to, że będą pasować, jutro odbiór z paczkomatu
Danielki beżowe z misiem rozmiar 25
Danielki kupiłam dla wnusia.Buciki bardzo solidnie wykonane i bardzo ładne.Wnusio zadowolony.Do przedszkola w sam raz.Napewno kupię ponownie tylko już numer większy.
Zakup udany.
Kupiliśmy już kilka par butów profilaktycznych, aby ograniczyć chodzenie na palcach. Sprawdzają się doskonale, produkty godne polecenia!
Buty wykonane świetnie, to nasza druga para😄 córeczka chętnie je nosi , nic nie uwiera i nie obciera 😄
Wszystko super !! Pełen profesjonalizm!! Polecam w każdym aspekcie od początku do końca !
Zamówiłam już 3 parę pantofli i jestem bardzo zadowolona. Dzieci chętnie w nich chodzą, a porównując inne buty do przedszkola, te są niezniszczalne🙂
Polecam❤️
super buty - dziecko zadowolone, zwłaszcza z indywidualnych nadruków
Bardzo fajne, lekkie i stabilne buty. Syn zadowolony, podobają mu się i chętnie je nosi. Polecam
Pantofelki są bardzo mięciutkie, ładnie układają się na nóżce. Jedyny minus to to, że są śliskie.
Dobrze wykonane, dziecku się podobają :).
Wszystko super, rozmiar raczej większy niż mniejszy
Świetne wykonanie, bardzo ładny kolor na żywo. Jesteśmy bardzo zadowoleni z zamówienia
Bardzo ładne buciki . Dobrze szyte
Polecam, produkt zgodny z opisem
Buty ładne, starannie wykonane, syn mówi ze wygodne. Polecam
Jestem bardzo zadowolona z bucików...Polecam z całego serca...
Synek zachwycony nowymi Danielkami. Piękny haft i wysoka jakość bucików. To nasza trzecia para i na pewno wrócimy po nowe jak stópki urosną!
Sprawna i bezproblemowa transakcja.
Buciki bardzo solidnie wykonane, to juz nasze kolejne, bardzo polecam.