Opinie łącznie (390) Opinie (346) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 30 kwi 2025

danielki.sklep.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą wysoką jakość wykonania produktów, podkreślając solidność, trwałość i estetykę butów. Wygląd produktów, w tym kolory, estetyka i personalizacje, są często wymieniane jako atuty i źródło zadowolenia klientów. Komfort użytkowania, miękkość i dopasowanie butów oceniane są bardzo pozytywnie, zarówno przez rodziców, jak i dzieci. Klienci często podkreślają sprawną, szybką i bezproblemową obsługę, zarówno w zakresie wysyłki, jak i zwrotów czy kontaktu. Możliwość dostosowania butów do potrzeb dziecka oraz indywidualne nadruki stanowi dla klientów dużą wartość dodaną. Rozmiar i dopasowanie butów są często komentowane, z częstym wskazaniem, że buty wypadają większe niż sugeruje tabela. Czas dostawy i realizacji zamówienia jest często komentowany – większość opinii jest pozytywna, ale pojawiają się pojedyncze uwagi o długim oczekiwaniu.

OpinieDanielki

Buciki świetnie podtrzymują kostkę dziecka, nie chwieje się na boki, usztywnienie pięty pomaga prawidłowo utrzymać nogę. Bardzo estetycznie wykonane, w wesołym kolorze. Polecam i napewno zamówimy kolejną parę
Znalazłam firmę przypadkowo nie z polecenia ale bardzo polecam Polska firma z świetnymi produktami. Naprawdę lepiej zainwestować w Danielki niż w buty firm oryginalnych gdzie cena jest taka sama a jakość wykonania o wiele lepsza i zdrowsza dla stopy dziecka.
Dość długo czekalo się na zamówienie, ale wiem, ze jak coś jest prenium, to czasem warto poczekać - tak jest też w tym przypadku. Buciki są super ! Bardzo dziękuję :)
Buty wygodne dla niepełnosprawnych posiadają długie paski i obejmują napuchnięte stopy. W czasie upałów nie ma problemu z ich zapięciem
Sandalki są śliczne i dobrze wykonane. Zamówienie według wytycznych z tabeli, jednak okazały się dużo za duże i córka będzie musiała poczekać myślę pół roku lub rok aby w nich chodzić. Po wysłaniu zamówienia koleżanka poinformowała mnie , że Danielki zazwyczaj wypadają większe, ale było już za późno, no i miała rację. Kilka dni temu zamówiłam rozmiar mniejsze i liczę na to, że będą pasować, jutro odbiór z paczkomatu

Ładny kolor. Super wykonanie. Lekkie skórzane stabilne i przede wszystkim wytrzymałe. W ostatnich synek chodził cały rok przedszkolny. Polecam

Bardzo fajne buty

Buty bardzo wygodne i dobrze wykonane. Jedyny minus to rzepy, które wybitnie szybko się wyrabiają, ale mam wrażenie, że dziecku jednak szybciej noga urośnie, niż buty się rozlecą

Danielki beżowe z misiem rozmiar 25

Danielki kupiłam dla wnusia.Buciki bardzo solidnie wykonane i bardzo ładne.Wnusio zadowolony.Do przedszkola w sam raz.Napewno kupię ponownie tylko już numer większy. Zakup udany.
Poprosiłam o szybką wysyłkę, gdyż wyjeżdżałam a buciki mi były potrzebne i doszły w idealnym czasie DZIĘKUJĘ
świetne buty , bardzo wygodne dla dzieci , moje dziecko pokochało je od pierwszego dnia
Dostawa i realizacja bardzo szybko Buciki wygodne, pięknie się dopasowały do małej stópki
Takie właśnie pierwsze bucikidla synka wymarzyłam kupić już bardzo dawno i oczywiście nie zawiodłam się !!!

Najlepsze buciki!

Bardzo polecamy, zwłaszcza jako pierwsze buty. To nasze kolejne zamówienie i jak zwykle się nie zawiedliśmy.
Kupiliśmy już kilka par butów profilaktycznych, aby ograniczyć chodzenie na palcach. Sprawdzają się doskonale, produkty godne polecenia!
Podoba mi się wygląd, to że są wysokie i usztywniane
Szybko buty których potrzebuje dla dziecka.
Buty lekkie wstaniecie raz do przedszkola rozm 29 zgodny z tabela .
Sprawna i szybka wysyłka, zwrot bardzo szybko zrealizowany.
Wszystko zgodnie z opisem, przesyłka ekspresowa, bezproblemowy kontakt. Polecam

Najwyższa jakość

Przejrzysta strona, duży wybór i personalizacja pod potrzeby dziecka, niezmienna jakość na przestrzeni lat

Danielki

Danielki – polski producent obuwia profilaktycznego i ortopedycznego dla dzieci Danielki to rodzinna firma z wieloletnią tradycją w produkcji obuwia dziecięcego, ceniona za jakość, funkcjonalność i t...