Opinie łącznie (565) Opinie (320) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 9 paź 2024

onthewallplakaty.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówienia oraz ekspresową dostawę produktów. Obsługa klienta oraz łatwość kontaktu z personelem są oceniane wyjątkowo pozytywnie, często podkreślana jest otwartość i pomocność. Zdecydowana większość recenzentów pozytywnie ocenia jakość wykonania produktów, podkreślając estetykę i staranność. Klienci doceniają możliwość personalizacji zamówień, w tym zmian w projekcie i dopasowania treści do potrzeb. Recenzenci często określają produkty jako oryginalny i trafiony pomysł na prezent, szczególnie na jubileusze i urodziny. Większość klientów jest zadowolona z zabezpieczenia przesyłek, choć sporadycznie pojawiają się uwagi o uszkodzeniach ramek.

Opinieonthewallplakaty.pl

Po raz trzeci zamawiałam plakat jubileuszowy i jestem zadowolona z usługi. Wydruki i ramki są w porządku, a dostawa szybko zrealizowana. Produkty są dobrze zabezpieczone, więc docierają bez uszkodzeń. Gorąco polecam!

To już moje kolejne zamówienie w tym sklepie - realizacja bardzo szybka, towar starannie wykonany i dobrze zabezpieczony do transportu. Polecam!
Świetny plakat, wyeksponowane imię jubilatki, historia różnych wydarzeń z roku narodzin, podanie życzeń które są wydrukowane, no i jakość druku oraz rozmiar nie taki znów mały. Tak więc super prezent. Polecam!

Świetny pomysł na niebanalny prezent .

Świetny, niestandardowy pomysł na prezent urodzinowy. W każdym momencie realizacji zamówienia chętnie udzielana pomoc, podpowiedź, zastosowano ciekawe rozwiązanie tj.umieszczeno zdjęcie osoby, która ma zostać obdarowana. Na pewno skorzystam z tej formy podarunku kolejny raz. Dziękuję 😁👍
Szybko i sprawnie . Bardzo fajny plakat z dużą ilością informacji 👍Polecam serdecznie
Ekspresowa realizacja zamówienia! Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą! Polecam :)
Miły i szybki kontakt, dokładność i szybka wysyłka, a plakat cudo!!! Polecam
Super współpraca i przemiła obsługa, terminowe wykonanie i bardzo fajny prezent wysokiej jakości. Polecam!
Zdecydowanie 5/5. Wszystko zrealizowane przed czasem, profesjonalne zabezpieczenie paczki, a plakat cudowny! Szczerze polecam
Wszystko jak trzeba i na czas. Już drugi raz korzystałam i z pewnością jeszcze wrócę.
Plakat idealny. Zgodny z oczekiwaniami. Niestety antyrama przyszła uszkodzona. Cały dolny róg był uszkodzony.
Piękne wykonanie , wspaniała pamiątka i przypomnienie historii dawnych lat , dziękuję

Szybko i sprawnie

Bardzo szybka realizacja, super produkt. Jestem bardzo zadowolona i myślę że to fajny prezent będzie:) dziękuję
Bardzo miły, pomocny kontakt Na Cito załatwiony plakat. Sprawił jubilatce radosc

Polecam plakat

Plakat sam w sobie bardzo fajnie wykonany, chociaż spodziewałam się faktycznych wycinków (chociaż jednego wyróżniającego się a nie nadrukowanego). Minus jedna gwiazdka za dłuższą dostawę niż było napisane na stronie. Być może to wina przewoźnika. Niemniej jednak zależało mi na czasie. Będę polecać, bo plakat pomysłowy i dobrej jakości.
Z M
Zofia M.
Bardzo fajny plakat, dobrze wykonany, przesyłka błyskawiczna
A A
Anna A.
Wszystko zgodnie z zamówieniem. Dostawa szybka a towar dobrze zapakowany

onthewallplakaty.pl

Sklep internetowy z personalizowanymi plakatami urodzinowymi