piubiu.pl

Opinie łącznie (1114) Opinie (479) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają szybkość realizacji zamówień i dostawy jako główną zaletę obsługi. Obsługa sklepu jest oceniana jako profesjonalna, miła i pomocna, co wpływa na pozytywne doświadczenia klientów. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, zgodne z opisem i odpowiadające oczekiwaniom klientów. Klienci często chwalą zgodność towaru z opisem i zamówieniem, co buduje zaufanie do sklepu. Klienci doceniają szeroką dostępność rozmiarów. Pojawiają się sporadyczne uwagi o brakujących rozmiarach.

Opiniepiubiu.pl

Zadowolona klientka.

Bardzo dobrze i estetyczne zapakowanie zamówienia. Duży plus! Sztywne pudełko eliminowało ewentualne uszkodzenia w transporcie. Szkoda że nie otrzymałam wszystkich zamówionych artykułów (zwrot pieniędzy na konto). W ofercie sklepu były (skarpety bezuciskowe ), ale ja ich nie dostałam.
M B
Maria B.
W Państwa sklepie udało mi się kupić biustonosz w moim idealnym rozmiarze, którego Felina już nie produkuje. Bardzo się cieszę, planuję częściej korzystać z zasobów piu biu. Ploecam
Myslę że bardxiej komfortowe i ladniejsze opakowanie by się przydalo do takich biustonoszy.Wysyłka na czas bez zarzutu.
Kosyiumsupervdobrze sie w nim czuje chociaz szkoda ze nie ma rozmiaru 41 e wtedy byłby idealny dla mnie
Profesjonalna obsługa. Dobrze zabezpieczony produkt. Oby po praniu się nie skurczył. Jakość bawełny, wykończenie bardzo dobre.
Bardzo sprawna i szybka realizacja zamówienia i to w okresie okołoświątecznym. Wszystkie produkty okazały się takie jak na prezentowanej ofercie. Jestem bardzo zadowolona.
Świetny produkt, super szybko, sprawnie i sympatycznie. Serdecznie polecam ❤️
Polecam ten sklep, chociaż produkt okazał się za duży i musiałam odesłać.
Szybka wysyłka towar dobrze zapakowany polecamy
Bardzo miła obsługa. Bardzo pomocna. Szybka wysyłka. Piekny stroj.
Szybkie i łatwe zamawianie, błyskawiczna realizacja👍
Zamówienie zrealizowano terminowo. Towar jest wysokiej jakości
Polecam strój cudny szybka dostawa
Super produkt i super obslługa . Pani bardzo miła i profesjonalna , slużąca dobrą radą. Szybka dostawa
Dziekuje bardzo wszystko na czas i zgodnie z zamówieniem polecam
Wszystko zgodnie z zamówieniem
Świetny produkt i obsługa
Szybka i profesjonalna obsługa.
Polecam serdecznie zakupy..
Wszystko w jak najlepszym porządku, jestem zadowolona z zakupu