Klientki bardzo często chwalą wysoką jakość produktów, podkreślając trwałość, staranność wykonania i zgodność z opisem. Wielu klientów podkreśla doskonałe dopasowanie bielizny, idealnie dobrany rozmiar i wygodę noszenia. Klientki bardzo pozytywnie oceniają szybkość i sprawność realizacji zamówień oraz staranne pakowanie przesyłek. Wiele opinii podkreśla wyjątkowy komfort użytkowania, lekkość produktów i ich niewidoczność pod ubraniem. Obsługa klienta jest oceniana bardzo dobrze, klienci doceniają pomoc, doradztwo i miłe podejście pracowników.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieCorin Lingerie
Szybkość wysyłki.
Ponadto na podstawie mojego zamówienia tzn : rozmiaru, kształtu miseczek, wybranego modelu, jako klientka życzyłabym sobie abyście przesyłali wraz z towarem inne propozycje biustonoszy odpowiadające moim parametrom. Dziękuję
Przez wiele lat szukałam dobrego stanika i często kończyło się rozczarowaniem. Tutaj zamówiłam swój pierwszy i jest na prawdę genialny ! Jedyne co to żałuję że wzięłam trochę cienki fason ale już wiem jaki będzie kolejny ;) cudownie trzyma biust, ramiączka świetnie się trzymają i w końcu nic mi się po boku nie wylewa bo dobrałam go idealnie sama też internet 🙈
gratuluję firmie świetnego produktu, jest taki jak w opisie, realizacja zamówienia perfekcyjna, życzę dalszych dobrych pomysłów i kontynuacji współpracy z najlepszymi ekspertami
To kolejne zakup bezszwowych majtek, tym razem w bezpośrednio w sklepie Corin. Bielizna starannie zapakowana, miłym zaskoczeniem była ważna ulotka z instruktażem badania piersi i wskazaniami o właściwościach idealnego biustonosza dla wygody i naszego zdrowia. Kolejne zaskoczenie to drobny, przydatny prezent. Miło, dziękuję:) Polecam i na pewno wrócę do zakupów u Was:)
Bielizna
Od czterech lat korzystam, tylko z tej firmy - jest super. Kupuję tylko majtki i stanik, gdyż mam swój ulubiony model. Teraz poluję na różne kolory dotyczące mojego rozmiaru- 65 F.
jestem bardzo zadowolona z szybkości dostawy zamówionego towaru, mam nadzieję że z bielizny również będę zadowolona.
Pełen profesjonalizm. Produkt, opakowanie, formularz zwrotny, rachunek. Dostawa bez zastrzeżeń.
SUPER BIELIZNA
Bielizna jest delikatna, przylega do ciała, można wybrać kolor. SUPER się nosi. Idealna .
Jak zawsze błyskawiczna dostawa. Towar pięknie zapakowany.
Sam biustonosz doskonale dopasowany, jest bardzo wygodny.
Corin jeszcze nigdy mnie nie zawiódł.
ELA
Od lat jestem zwolenniczką biustonoszy typy spacer firmy Corin. Doceniam je za duży komfort noszenia oraz minimalizm. Nie odznaczaja sie pod bluzkami i pasują pod te bardziej delikatne i transparentne.
cudowne
CORIN to marka dla Kobiet ; cudowna , wygodna , kolorowa , zmysłowa ; gorąco polecam :)
Odpowiedź ze sklepu Corin Lingerie
Dziękujemy pięknie:). To niesamowite uczucie, kiedy ktoś tak odbiera nasze produkty:)
Pozdrawiamy gorąco z Pabianic!
Jakość doskonałą jak zawsze!
Rewelacja
Biustonosz piękny. Pasuje idealnie. To nie jest mój pierwszy i ostatni zakup. Polecam serdecznie
Wykonanie i termin dostawy
Witam obsługa ok towar jest ok jedno warte uwagi opakowanie towaru jest do poprawy brak nawet zwykłej reklamówki tylko papier pozdrawiam
Odpowiedź ze sklepu Corin Lingerie
Miła Klientko! Staramy się być EKO, stąd brak reklamówek. Pozdrawiamy serdecznie z Pabianic, Zespół Corin
Jak zawsze dobry zakup
Niewidoczne pod ubraniem, niezwykle lekkie i wygodne
Wszystko jest super. Wybralam biustonosz Virginia 17871. Swietny biustonosz ,uzywam tylko ten od dluzszego czasu.Polecam
Barbara K
Jestem bardzo zadowolona biustonosz pasuje idealnie
Świetny biustonosz, pięknie unosi i utrzymuje biust, bardzo komfortowy