Hurtownia kwiatów sztucznych terjansklep.com.pl

Opinie łącznie (3494) Opinie (1395) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają błyskawiczną realizację zamówień i szybką wysyłkę produktów. Jakość kwiatów i produktów jest bardzo wysoko oceniana, klienci często opisują je jako trwałe, realistyczne i piękne. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, indywidualna i bardzo pomocna, co buduje zaufanie i lojalność. Produkty są bardzo dobrze zabezpieczone i zapakowane, co klienci zauważają i cenią za dbałość o szczegóły. Klienci doceniają szeroki wybór produktów oraz różnorodność asortymentu dostępnego w hurtowni. Ceny są najczęściej określane jako atrakcyjne i konkurencyjne. Pojawia się pojedynczy głos o dużej różnicy między cenami hurtowymi a detalicznymi.

OpinieHurtownia kwiatów sztucznych terjansklep.com.pl

Od lat jestem zadowolona z dostarczanych przez hurtownię kwiatów i dodatków. W przypadku brakujących pozycji, kontaktują się i wybieramy wspólnie najbardziej pasujące dla mnie kwiaty, za co serdecznie dziękuję. Nie wiem, czy coś jeszcze można byłoby poprawić, bo jak dla mnie jest wprost idealnie.

Odpowiedź ze sklepu Hurtownia kwiatów sztucznych terjansklep.com.pl

Bardzo dziękujemy za ciepłe słowa. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.
To było moje drugie zamówienie z tej hurtowni, i po raz drugi jestem usatysfakcjonowana usługą - zarówno jakością zamówionych kwiatów i dodatków jak i szybkością realizacji. Bardzo chętnie przeglądam ofertę tej hurtowni - jest ciekawa, dobra jakościowo i dobrze wyeksponowana. Polecam!

Odpowiedź ze sklepu Hurtownia kwiatów sztucznych terjansklep.com.pl

Oooo jak nam miło. Bardzo dziękujemy za ciepłe słowa. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie. Kwiaty są bardzo dobrej jakości, wyglądają jak żywe. Pięknie dopełnią wystroju kościoła na ślubie. Idealnie dopasują się do kompozycji, w których ciężko użyć żywych kwiatów
Rewelacja! Kwiaty wyglądają niesamowicie naturalnie, jak żywe. Cały proces zakupu bezproblemowy-cały czas wiedziałam, na jakim etapie jest zamówienie. Do tego błyskawiczna wysyłka. Polecam każdemu z czystym sumieniem!

Odpowiedź ze sklepu Hurtownia kwiatów sztucznych terjansklep.com.pl

Bardzo nam miło. Przepiękne kompozycje. Polecamy się na przyszłe zakupy.
Kwiaty zachwyciły wszystkich gości na imprezie z okazji powitania lata. Gorące podziękowania dla całego Zespołu Pracowników. Zaraz wracam po ponowne zamówienie tym razem w kolorach jesieni

Odpowiedź ze sklepu Hurtownia kwiatów sztucznych terjansklep.com.pl

Bardzo nam miło. Cieszymy się niezmiernie, że goście byli zachwyceni dekoracjami kwiatowymi. Czekamy na kolejne zamówienie do realizacji. Pozdrawiamy cieplutko.
Już drugi raz zamówiłem kwiaty. Jestem bardzo zadowolony z towaru, kwiaty są bardzo realistyczne, przesyłka przyszła bardzo szybko. Na pewno to nie był ostatni zaku

Odpowiedź ze sklepu Hurtownia kwiatów sztucznych terjansklep.com.pl

Super. Dziękujemy i zapraszamy ponownie.
Jak zawsze mam najlepszą opinię o hurtowni, bezproblemowym kontakcie, szybkiej wysyłce, pięknych kwiatach i dodatkach. Bardzo dziękuję całemu zespołowi obsługującemu klientów.

Odpowiedź ze sklepu Hurtownia kwiatów sztucznych terjansklep.com.pl

Ooo jak miło czytać taką opinię. Dziękujemy ślicznie. Pozdrawiamy i do następnego razu.
Po raz kolejny korzystam z Państwa sklepu kupując produkty, Wszystko ładne, świetnie popakowane. Jest tylko jeden , ale ogromny minus zbyt duża różnica pomiędzy cenami hurtowymi, a detalicznymi. Rozumiem stawiacie na HURT, ale można chyba zmniejszyć różnicę obniżyć detal. Nie wszyscy kupują hurtowo.

Odpowiedź ze sklepu Hurtownia kwiatów sztucznych terjansklep.com.pl

Dziękujemy za opinię. Zapraszamy na zakupy hurtowe. Pozdrawiamy serdecznie.
Wszystko jest na najwyższym poziomie Duży asortyment, ekskluzywne kwiaty, bardzo przyjazne ceny, szybka wysyłka Najlepsi ❤️ Polecam

Odpowiedź ze sklepu Hurtownia kwiatów sztucznych terjansklep.com.pl

Ooo jak nam miło. Bardzo dziękujemy za ciepłe słowa.Pozdrawiamy serdecznie.
Towar zgodny z moim oczekiwaniem w dobrej cenie. Bardzo szybka dostawa. Nie mam żadnych zastrzeżeń. Dziękuję i pozdrawiam

Gorąco polecam

Realizacja zamówienia i wysyłka bardzo sprawna. Kwiaty piękne zgodnie z opisem . Jestem bardzo zadowolona . Polecam

Odpowiedź ze sklepu Hurtownia kwiatów sztucznych terjansklep.com.pl

Dziękujemy za polecenie. Pozdrawiamy i zapraszamy ponownie.
Kwiaty, główki wyrobowe, gałązki i inne dodatki, mają niemal naturalny wygląd w stroikach, co zachwyca wszystkich znajomych i nie tylko. Do firmy mam ogromne zaufanie, chociażby dlatego, że jest świetny kontakt z obsługą, a zamówiony towar bardzo szybko do mnie dociera. Przy tym jest bardzo dobrze zabezpieczony, bez obaw, że coś zostanie uszkodzone. Dziękuje za to serdecznie TerJan!

Miód na nasze serca!

REWELACJA

Jednym słowem REWELACJA! Kwiaty piękne, jak żywe. Ekspresowa wysyłka. Serdecznie polecam 🙂

Zamawiałam pierwszy raz , i jestem bardzo zadowolona. Jakość bardzo dobra, szybka wysyłka.Polecam 10/10

Polecam szczerze.

Zgodność towaru z zamówieniem, szybka realizacja. Jakość towaru przerasta oczekiwania . Towar premium.

Odpowiedź ze sklepu Hurtownia kwiatów sztucznych terjansklep.com.pl

Bardzo dziękujemy za miłe słowa. Pozdrawiamy.
Zamówione kwiaty- piwonie- piękne. Zdjęcia są takie jak te kwiaty. Warto zamówić, gorąco polecam. Piękne jak żywe

Odpowiedź ze sklepu Hurtownia kwiatów sztucznych terjansklep.com.pl

Bardzo dziękujemy za polecenie.Jest nam bardzo miło.
Polecam świetna obsługa, indywidualne podejście do Klienta. Szybka dostawa.
Świetny wybór, szybka realizacja i dobre ceny. Kwiaty piękniejsze niż na zdjęciach. Polecam! Jeszcze tu wrócę :)

Odpowiedź ze sklepu Hurtownia kwiatów sztucznych terjansklep.com.pl

Bardzo nam miło. Zapraszamy na kolejne zakupy.
Wszystkie produkty które zamówiłam są przepiekne,zgodne z opisem.Szybka wysyłka,dobrze zabezpieczone.Polecam!!

Odpowiedź ze sklepu Hurtownia kwiatów sztucznych terjansklep.com.pl

Bardzo, bardzo dziękujemy. Cały zespół staje na wysokości zadania, aby klienci byli zadowoleni i wracali na kolejne zakupy.
zdecydowanie polecam, super kontakt, szybka dostawa a kwiaty - przepiękne

Bardzo dziękujemy za polecenie. Pozdrawiamy