Klienci bardzo pozytywnie oceniają szybki czas realizacji zamówienia i dostawy. Bezpieczeństwo oraz jakość pakowania przesyłek są regularnie chwalone jako duży atut sklepu. Obsługa klienta jest opisywana jako bardzo miła, pomocna i elastyczna w rozwiązywaniu problemów. Klienci doceniają również szeroki wybór produktów oraz wysoką jakość oferowanego asortymentu, który spełnia ich oczekiwania. Niektórzy klienci zwracają uwagę na problem z dostępnością niektórych produktów, szczególnie szkliw i farb. Sporadycznie pojawiają się także uwagi dotyczące opóźnień w realizacji zamówień.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinie1240.design
bardzo szybka reakcja od zamówienia produktów do dostarczenia .
Odpowiedź ze sklepu 1240.design
Dziękujemy serdecznie za opinię 🙂 Cieszymy się, że realizacja zamówienia przebiegła szybko i sprawnie.
Raczej niczego bym nie zmieniała no może żeby czasami były szybciej realizowane zamowienie
Odpowiedź ze sklepu 1240.design
Dziękujemy za wysoką ocenę i cieszymy się, że jest Pani zadowolona ze współpracy z nami 🙂
Weźmiemy pod uwagę Pani sugestię i postaramy się jeszcze szybciej realizować zamówienia, choć w praktyce zajmuje nam to zazwyczaj 1–2 dni, co jest naszym standardowym czasem realizacji.
Wszystko super
Jedyny sklep, który ma szkliwa od spectrum i świetne transfery. Bardzo dobre, wydajne, nie pierwszy i nie ostatni raz zaopatruje tutaj moja mała pracownie :)
Odpowiedź ze sklepu 1240.design
Dziękujemy za tak wielkie zaufanie i obiecujemy trzymać tak dalej! :)
Ofeta jest ciekawa i często satysfakcjonująca, brakuje mi czasem dokłądniejszych opisów właściwości szkliw, uwag, na co uważać, kiedy kolor wjdzie kompletnie inny itp., chodzi mi nie o plotki", ale o konkretne uwagi albo producenta, albo osób pracujących z powyższymi. O cenach nie wspominam, bo każdy chce żyć, ale prsgnęłabym nieco niższych:)
Odpowiedź ze sklepu 1240.design
Dziękujemy za szczegółową opinię! 😊 Doceniamy Twoją sugestię dotyczącą bardziej szczegółowych opisów szkliw i praktycznych uwag – dołożymy starań, aby w przyszłości móc dostarczać jeszcze bardziej pomocne informacje.
Pakowanie super - wysyłka trochę za długo trwa
Towar jest świetnie zapakowany, zabezpieczony przed zniszczeniem. Ale wysyłka mogłaby być trochę szybsza.
Odpowiedź ze sklepu 1240.design
Dziękujemy za miłą opinię! Paczka została wysłana już drugiego dnia, więc dotarła w standardowym czasie podanym na naszej stronie :)
Doceniam sprawne dostarczenie zamówienia.
Odpowiedź ze sklepu 1240.design
Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię!
Szybka realizacja zamówienia.
Bardzo miła i pomocna obsługa.
Odpowiedź ze sklepu 1240.design
Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię i nie możemy się doczekać realizacji kolejnych zamówień :)
Bardzo fajny i sprawny sklep!!
Szybką realizacja, duży wybór i dobra strona sklepu. Polecam bardzo!!!
Szybka realizacja.
Odpowiedź ze sklepu 1240.design
Bardzo dziękujemy za opinię oraz docenienie :)
Szybko i profesjonalnie
Odpowiedź ze sklepu 1240.design
Serdecznie dziękujemy za docenienie :)
Odpowiedź ze sklepu 1240.design
Bardzo dziękujemy za opinię i wysoką notę! :)
Szybka wysyłka, wszystko dobrze zabezpieczone. Polecam