1240.design

1598 reviews since 15 gru 2023

Ważny od: 22 gru 2023
1240.design spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo często chwalą szybki czas realizacji zamówień i ekspresową dostawę. Zabezpieczenie przesyłek i solidne pakowanie są często pozytywnie oceniane przez klientów. Oferta sklepu jest oceniana jako bardzo szeroka i bogata. Obsługa klienta jest opisywana jako profesjonalna, pomocna i elastyczna. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, często ulubione przez klientów. Klienci narzekają na częsty brak wybranych produktów i ich długotrwałą niedostępność. Ceny są uważane za wysokie.

Opinie1240.design

problemy z dostępnością szkliw

Szkliwa super, ale nie o produkt tutaj chodzi, a o jego dostępność. Bardzo ciężko jest je "upolować" pomimo zapisania się na mail informujący o dostępności. W efekcie, po natychmiastowej reakcji, kiedy pojawiły się na stronie i po zapłaceniu i oczekiwaniu na wysłanie, okazuje się że sklep sprzedał za dużo szkliw w stosunku do aktualnej ilości, co poskutkowało tym, że jednego koloru szkliwa nie otrzymaliśmy w zupełności. Skoro jest, aż takie zapotrzebowanie, może warto rozważyć sprowadzanie większej ilości towaru?

Odpowiedź ze sklepu 1240.design

Dziękujemy za przesłanie opinii i uwag. Pragniemy wyjaśnić, że każda z naszych dostaw jest starannie planowana i dostosowywana do bieżącej sytuacji rynkowej. Często, mimo naszych starań, jesteśmy ograniczeni przez możliwości producenta lub różnego rodzaju zakłócenia i opóźnienia w dostawach. W efekcie niektóre produkty mogą docierać w mniejszych ilościach lub w większych odstępach czasowych. Dokładamy wszelkich starań, aby zapewnić dostępność towaru, jednak wiele czynników pozostaje poza naszą kontrolą.
wszystko było super

Odpowiedź ze sklepu 1240.design

Bardzo się cieszymy i zapraszamy do ponownych zakupów!
terminowość, zgodność z zamówieniem

Odpowiedź ze sklepu 1240.design

Dziękujemy za miłe słowa! Nie możemy się doczekać, obsługi kolejnych zamówień :)

dokładność pakowania

szybka wysyłka,dokładność pakowania

Odpowiedź ze sklepu 1240.design

Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię!
Wysyłka ekspres.

Odpowiedź ze sklepu 1240.design

Cieszymy się, robimy co w naszej mocy! :)
Polecam.

Dziękujemy!
Super obsługa

Odpowiedź ze sklepu 1240.design

Serdecznie dziękujemy i cieszymy się z docenienia naszych starań! :)

Jesteśmy firmą, która powstała z pasji do ręcznie robionej ceramiki. W naszym sklepie znajdziesz wysokiej jakości artykuły dla ceramików, w tym szkliwa ceramiczne, farby podszkliwne, narzędzia oraz ak...

Wyświetl wszystkie profile