profumolabo.com

8170 reviews since 14 sie 2023

Ważny od: 17 sie 2023
profumolabo.com spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci bardzo chwalą błyskawiczną wysyłkę oraz sprawną realizację zamówień. Wysoko oceniana jest profesjonalna i przyjazna obsługa sklepu. Użytkownicy doceniają także piękno, oryginalność oraz szeroki wybór zapachów. Opcja zamawiania próbek pozwala lepiej poznać ofertę i dobrać perfumę do własnych preferencji. Perfumy, flakony i opakowania uchodzą za estetyczne, eleganckie i solidne, co wpływa pozytywnie na ogólne wrażenia z zakupów. Większość klientów jest również zadowolona z jakości produktów. Opinie na temat trwałości zapachów są podzielone – część klientów wskazuje na zbyt krótkie utrzymywanie się woni. Sporadycznie pojawiają się także uwagi dotyczące zmian w składzie produktów oraz tego, że nie każdemu odpowiada każdy aromat.

Opinieprofumolabo.com

Ekspresowa realizacja

Jeszcze nigdy nie otrzymałam tak szybko swojej przesylki- 14 godzin i jest! I to jeszcze jaki efekt wow. Zapach jest obłedny, jakościowo, trwałosciowo super! Dziś każdy w pracy mnie zaczepiał czym ja pachnę:)

Aura

Zamówiłam sugerując się składem i opiniami o zapachu. Nie do końca spodziewałam się tego, co czuję w perfumach, ale odłożyłam i może po zmacerowaniu ułożą się bardziej gładko i miękko 😉 Dodam, że mam już próbkę Tokyo L i z pewnością kupię pełnowymiarową wersję. Dziękuję za błyskawiczną dostawę. Pozdrawiam Zespół P

Pozdrawiamy :)
Terminowa przesyłka. Towar zgodny z zamówieniem. Co można poprawić??…. Sposób zapakowania.. pudełko dziurawe…. / słabo zabezpieczone/Towar można „prześwietlić”..całe szczęście kurier nic nie zgubił.. Pozdrawiam Tadeusz.

Dziękujemy bardzo za wysoką ocenę i zapraszamy ponownie na zakupy :-)
Rewelacja ‼️. Kupie kolejne. Choć byłabym też za ekstraktem perfum. Są dostępne tylko wody perfumowane. Dotyczy zamówienia z próbką Tonka fever.

Odpowiedź ze sklepu profumolabo.com

Dziękujemy bardzo za wysoką ocenę i zapraszamy ponownie na zakupy :-). Posiadamy w sprzedaży również wkstrakty perfum, takich zapachów jak Carmen de Noir, Exotica Intense czy Nectar de Amor.
Blyskawiczna przesylka . Zamówienie w niedzile w poniedzialek odbiór. Zdecydowanie najszyprze przesylki jakie w zyciu zamawialem sa wlasnie od perfumy labo. Towar zgodny z opisem a zapachy naprawde godne polecenia.

Dziękujemy bardzo za wysoką ocenę i zapraszamy ponownie na zakupy :-)
To mój początek przygody z ProfumoLabo, kupiłam dwie próbki i Tulum skradły moje 💓 . Dziękuję za produkt, sprawnie zrealizowane zamówienie. Czekam na uzupełnienie stanów magazynowych, żeby kupić flakonik. ❤️ Monika

Odpowiedź ze sklepu profumolabo.com

Dziękujemy bardzo za wysoką ocenę i zapraszamy ponownie na zakupy :-) Nectar de Amor Tulum Edp 100ml juz ponownie w sprzedaży :-)
Zamówiłam próbki Carmen de Noir oraz Elixir intense - niestety na nazwie intense się kończy, bardzo szybko się ulotnił, nie minęła nawet godzina, jak zapach w połączeniu z wodą, czy to ubrania czy to najczulsze punkty na ciele - znika w moment. Sam zapach bardzo ładny, ciekawy - posiadam Erba Pura i niestety tutaj się trochę zawiodłam, odbiega od niego. Co to Carmen - zapach piękny, zmysłowy, tutaj w składzie olejek co jest plusem bo na skórze trzyma się dłużej. Jest wyczuwalny dla mnie i otoczenia, przez jakieś 2/3 godziny, później zaczyna znikać. Być może duże flakoniki są trwalsze i intensywniejsze? :) Projekcja i trwałość Elixir mocno przeciętna. Projekcja i trwałość Carmen średnia.
Zaskoczyła mnie bardzo ekspresowa dostawa , zamówione wieczorem a o 13 następnego dnia były do odbioru.Zapach piękny .
Zamówiłam 4 próbki, aby znaleźć ten jeden. Zapachy są rewelacyjne, wszystkie tak piękne i trwałe, że co miesiąc będę wymieniać butelki z zapachami. Na ten moment wygrywa Tulum. Obłędny zapach.

Dziękujemy bardzo za wysoką ocenę i zapraszamy ponownie na zakupy :-)
Zapach cudny 🥰nietuzinkowy. To nie perfumy wybierają chwilę. To chwila staje się wyjątkowa, gdy otula ją ten zapach. Elegancja, charakter i odrobina magii zamknięte w jednym flakonie.

Dziękujemy bardzo za wysoką ocenę i zapraszamy ponownie na zakupy :-)
Zapach piękny. Moja 3 butelka. Przesyłka błyskawiczna. Nic nie musicie robić lepiej bo wszystko jest wspaniałe . 100 punktów na 100👍😄🥰

Odpowiedź ze sklepu profumolabo.com

Dziękujemy bardzo za wysoką ocenę i zapraszamy ponownie na zakupy :-) Dziękujemy za bycie z nami.
Perfumy neckar de amor tullum są przepiękne!! Bardzo eleganckie i wyjątkowe pod każdym względem. Zamówiłam 8 ml , żeby sprawdzić zapach i już żałuję. Zdecydowany faworyt!!

Dziękujemy bardzo za wysoką ocenę i zapraszamy ponownie na zakupy :-)
Wszystko super jestwm z wami od dawna fajnie bylo by dosac jakas probke by kupic kolejny zapach mam juz 6:)
Perfumy są boskie. Zamawiam małe flakoniki, które mieszczą się do torebki. Dla mnie najlepszy Nectar De Amor jest obłędny 🥰

Dziękujemy bardzo za wysoką ocenę i zapraszamy ponownie na zakupy :-)
Niespodziewałam się tak ekspresowej przesyłki! Fajne perfumetki, super zabezpieczone. Niestety zapachy bardzo do siebie podobne, mają coś w sobie co drażni mój nos, ale nie skreślam zwłaszcza French Kiss. :)

Odpowiedź ze sklepu profumolabo.com

Bardzo nam przykro, że nasz zestaw próbek nie do końca przypadł Pani do gustu. Jednakże zawiera ona głównie mocne i intensywne zapachy, na obecną pogodę proponujemy lżejsze perfumy, takie jak Perla del Sol lub Aura.

Trwałość zapachów

Proponuję dopracować część zapachów pod względem trwałości. Wiele pięknie pachnie, ale niestety bardzo krótko. Są też takie, które mają niesamowitą trwałość

Dziękujemy bardzo za wysoką ocenę i zapraszamy ponownie na zakupy :-)
Polecam perfumy są bardzo dobrej jakości, trwałość i projekcja całodzienna,wysyłka ekspresowa.Dostałam gratis próbeczkę , która bardzo mi się podoba, oczywiście pewnie niedługo zakupię pełno wymiarowy flakonik

Dziękujemy bardzo za wysoką ocenę i zapraszamy ponownie na zakupy :-)
Za dużo powiedzieć, nie moge bo dopiero co otworzyłam itowar a byly to moje pierwsze zakupy w sklepie. Wiec te pierwsze zakupy przebiegły bardzo pozytywnie. 👌

Błyskawiczne zamówienie

Zamówione jednego dnia po południu kolejnego już było u mnie! Zapach zjawiskowy niezwykle. Maga trwały

Dziękujemy bardzo za wysoką ocenę i zapraszamy ponownie na zakupy :-)
Podobają mi się:exotica intens,Aura,Virgin Island.French KissX.Maja długą projekcję.Nie spodobały mi się,;Carmen i Nectar deAmor.Są ,płaskie, i jest w nich dziwna nuta..nie umiem określić..papier,drukowany papier,coś chemicznego,co blokuje piękne rozwijanie zapachu

• profumolabo.com
  • hello@profumolabo.com
  • Warszawa, POL

Profumo Labo to marka powstała z potrzeby dzielenia się pięknem różnorodnych zapachów. Nasz wyjątkowy koncept stworzony został przez ludzi przepełnionych prawdziwą pasją do perfum i zafascynowanych na...