dabia.eu

Opinie łącznie (1130) Opinie (973) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często podkreślają skuteczność produktów, które nawilżają, łagodzą, regenerują i poprawiają kondycję skóry. Szybka i sprawna realizacja zamówień oraz ekspresowa, bezproblemowa dostawa są również wysoko oceniane. Produkty są określane jako bardzo dobrej lub najwyższej jakości, co buduje zaufanie i lojalność klientów. Doceniana jest także estetyka, bezpieczeństwo oraz forma opakowania. Wygodne formuły, dobre wchłanianie się produktów oraz łatwość aplikacji cieszą się uznaniem klientów. Wśród obszarów do poprawy klienci wskazują sporadyczne uwagi dotyczące działania pompki. Pojawiają się także sugestie związane z ekologią, zwłaszcza w kontekście ilości plastikowych wypełniaczy, recyklingu szklanych opakowań oraz potrzeby wprowadzenia bardziej proekologicznych rozwiązań, a także lepszego zabezpieczenia przesyłek.

Opiniedabia.eu

To moje ulubione kosmetyki. Po fazie testowania różnych propozycji rynkowych dla kobiet po 40-tce - Dabi'a jest bezkonkurencyjna. Szczególnie pokochałam maskę do twarzy na noc – Calm & Sleep Recovering Night Mask. Dla kobiet, które lubią po nocy czuć się i wyglądać wypoczęte i rozświetlone to must have pielęgnacji.

🤩🥰 Jest nam niezmiernie miło 🤗 Dziękujemy 🫶
Bardzo dobrej jakości kosmetyki, działają zgodnie z opisem,cera dobrze nawilżona i odżywiona.Otrzymuję je zawsze bardzo ładnie,z dużą pieczołowitością zapakowane i dodatkowo znajduję próbki 🤗,co jest miłe.Jest to już mój kolejny zakup i dlatego szczerze mogę polecić.E.B

Odpowiedź ze sklepu dabia.eu

🤩Bardzo nam miło, dziękujemy serdecznie za zaufanie i wspaniałą opinię 😘🤗

Mam nadzieję że przeczytacie

Serum super, suplementy zobaczymy. :) Jeśli chodzi o logistykę: opakowanie piękne. Taka paczuszka cieszy dwa razy bardziej. Wysyłka sprawna, bez problemów. Gdybym na siłę miała się do czegoś przyczepić to chrupki jako wypełniacz. Nie lubię, ale to bardzo naciągane „ale”. Napewno nie moje ostatnie zakupy! <3

Odpowiedź ze sklepu dabia.eu

Oczywiście, że czytamy 😀 i odpowiadamy: baaaardzo dziękujemy za tak wspaniałą opinię 🫶 a „chrupki” to skropak z kukurydzy - produkt, który pod wpływem wody się rozpuszcza i można nim podlać rośliny. Dzięki temu nie zanieczyszczamy środowiska, a mimo wszystko chronimy produkty e trakcie transportu.😘
Produkty mego. Szkoda, ze tak szybko sie kończą. I szkoda tych pięknych szklanych opakowania. Można by bylo coś zrobić, żeby nie trzeba ich bylo wyrzucać. M9ze większe opakowania. Ja muszę co miesiąc kupowac, bo je uwielbiam i co miesiąc 3 opakowania do wyrzucenia. Zróbcie z tym coś. Pozdrawiam

Odpowiedź ze sklepu dabia.eu

Dziękujemy bardzo za wspaniałą opinię 🫶 i podzielenie się refleksją na temat opakowań 👍 Odpowiadając - narazie nie jesteśmy w stanie zorganizować innego systemu, ale mamy na uwadze w przyszłości wprowadzenie opakowań tzw. Refill. Nam też ochrona środowiska leży na sercu 🍀to dlatego nasze opakowania są szklane, kartoniki i kartony nie mają uszlachetnień, więc nadają się do recyclingu. A wypełniacz w paczkach można rozpuścić w wodzie i podlać rośliny.
To moj debiut z Dabia dzieki Aniaoka :) Przesylka za granice doszla bardzo szybko, pieknie zapakowana poczawszy od produktow po sama paczke. Czuc duuuzo troski zarowno o estetyke jak i bezpieczenstwo szklanych opkakowan. (Milo by bylo miec mozliwosc zaplaty przez Paypal :) )

Odpowiedź ze sklepu dabia.eu

😍 Dziękujemy za komentarz, wierzymy, że będzie Pani zadowolona również z samych produktów. A co do metod płatności - oferujemy szeroki wachlarz różnych metod, w przypadku zagranicznych płatności obsługuje nas firma STRIPE - sprawdzimy czy jest możliwość włączenia PayPal
To moje kolejne opakowanie serum peptydowe opóźniające oznaki starzenia z DABIA. Ja i moja skóra uwielbiamy ten produkt. Dla mnie to luksus stosowania - lekka formuła, szybkie wchłanianie, bez efektu lepkości. Skóra - pełna blasku, nawilżona, ukojona. Dodatkowy plus za szklane opakowanie - luksus dla planety

Odpowiedź ze sklepu dabia.eu

🤩🤩🤩cudownie 🥰🥰Bardzo dziękujemy za tą opinię! Dodaje nam to skrzydeł i nadaje sens naszej pracy 🤗 Pozdrawiamy serdecznie 😘
Użyłam produkt dopiero kilka razy, więc trudno.o rzetelną ocenę efektów, jednak mgiełka do twarzy daje uczucie komfortu i nawilżenia. Zamowienie i dostawa- niezwykle sprawne!

😘 Wierzymy, że po dłuższym stosowaniu nadal będzie Pani zadowolona 😘👌

Wyjątkowa maska nocna

Dawno nie miałam tak doskonałego produktu do nocnej pielęgnacji . Dla mojej dojrzałej , wymagającej skóry maska jest ukojeniem , regeneracją i nocnym resetem . Na pewno zakupię ponownie . Polecam z pełną odpowiedzialnością .

Odpowiedź ze sklepu dabia.eu

😍🥰 Ale super! Bardzo nam miło i dziękujemy serdecznie! Zapraszamy do wypróbowania innych naszych produkty😘🫶
Szybka dostawa. Produkty bardzo dobrze zabezpieczone. Wszystko najwyższej jakości. Używam już od dłuższego czasu i bardzo polecam! Moi ulubieńcy to Tonik mgiełka, serum peptydowe i serum na przebarwienia.

Odpowiedź ze sklepu dabia.eu

🤩😍 Bardzo nam miło, dziękujemy serdecznie za tak wspaniałą ocenę 🫶
Zabrzmi podejrzanie, ale już po pierwszym stosowaniu skóra poczuła ulgę. Świetne produkty. I olejek do mycia twarzy, i serum, i maska na noc. A już zrezygnowana byłam, bo niemal 50-letnia skóra zimą jest bardziej kapryśna niż zawsze - łuszcząca, wrażliwa, podrażniona, czerwona. Dziękuję :)

Odpowiedź ze sklepu dabia.eu

Wspaniale! 🤩 To sens naszej pracy, aby nasze produkty przynosiły realne działanie😍Bardzo nam miło i dziękujemy za opinię 🤩

Kremy i serum super, pompka serum pod oczy wkurzająca

Kremy i serum super. Bezkonkurencyjne dla grymaszącej skóry, po przejściach i suchościach zimy. Serum pod oczy mnie wkurza, a raczej jego pompka - nie można precyzyjnie dozować, wypluwa za dużo na raz. Na jakieś 6-8 oczów ;)

Odpowiedź ze sklepu dabia.eu

😱 zwrócimy na to uwagę producentowi ompek

Duża satysfakcja

Te kosmetyki sa bardzp skuteczne dla mnie bestsellerem.jest mgiełka / tonik,masma nocna i olejek do mycia A osobna paczka z próbkami.mnie rozczuliła.😘

🥰dziękujemy
Używam już serum pod oczy i jestem zadowolona. Teraz kupiłam krem na dzień i serum do twarzy. Dobrze się wchłania i nie „buli” pod makijażem idealnie.

To wspaniała wiadomość! Dziękujemy bardzo za zaufanie 🫶😘
Maseczka nocna rewelacja, wspaniale odżywia skórę. Serum pod oczy w trakcie testów, płynna konsystencja, rozprowadza się bez problemu, dobrze nawilża skórę wokół oka.

🤩Dziękujemy bardzo 😘🫶

Ogólnie o marce...

Wysyłka szybka i profesjonalna. Żałuję, że nie ma bonusu - zwłaszcza w formie próbki waszego produktu. Produkty polecam. Należałoby dać możliwość uzupełniania pojemników - to ekologia, ale też ekonomia. Ponadto żal wyrzucać takie szkło!

Odpowiedź ze sklepu dabia.eu

😘🫶😘 akurat trafiła Pani w okres kiedy jesteśmy przed produkcją nowej partii próbek, co do ekologii - jesteśmy bardzo za, nie wszystko jednak jesteśmy w stanie wdrożyć na tym etapie. Niemniej dziękujemy za docenienie i wysoką notę 😘👍
MASECZKA ROZPROWADZA SIĘ PO SKÓRZE JAK MASEŁKO. JEST DELIKATNA I AKSAMITNA. SZYBKO ZASTYGA NIE TWORZĄC SKORUPY.RANO BUZIA JEST WYPOCZĘTA I UJEDNOLICONA.

🤩wspaniale! Cieszymy się bardzo 😘
Jestem bardzo zadowolona z działania tych kosmetyków. W tym zamówieniu pierwszy raz kupiłam krem pod oczy i jestem jego bardzo ciekawa. Pięknie wyglądają te kosmetyki i są skuteczne w działaniu. Cieszę się że mogę z nich korzystać.

Odpowiedź ze sklepu dabia.eu

🤩A my dziękujemy za zaufanie, zakupy, i że zechciała się Pani podzielić opinią 🫶 Czekamy na opinie o Serum pod oczy 👍😘
Nie mam zastrzeżeń do produktów tylko do sposobu zapakowania. Paczka przyjechała porozrywana. Prosiłam również o jakieś próbki do przetestowania i nic nie dostałam, szkoda bo może następnym razem zamówiłabym coś więcej. Napewno z emulsji do mycia i z mgiełki jestem zadowolona. Pierwszy raz zamówiłam serum pod oczy i maskę na noc, jeszcze nie umiem się wypowiedzieć.

Odpowiedź ze sklepu dabia.eu

Szanowna Pani, zdecydowana większość przesyłek dociera bez problemów i w całości, niestety nie mamy wpływu na jakość obsługi po stronie firm kurierskich. W tym wypadku widać zaniedbanie po stronie przewoźnika. Bardzo nam przykro. Jeśli nie jest Pani zadowolona z obsługi może złożyć Pani reklamację w firmie kurierskiej.
Produkty, których używałam do tej pory były świetne, więc zakładam, że i BRIGHT&GLOW takie są 😊 Mam 1 uwagę, która nie dotyczy produktów tylko opakowania. Kupuję Wasze produkty również ze względu na czysty skład, gdyż leży mi na sercu dbanie zarówno o siebie, jak i naszą planetę. Dlatego też trudno mi się pogodzić z ilością wypełniaczy ze sztucznego tworzywa, którymi wypełnione jest opakowanie. Czy jest szansa, że będziecie jakoś inaczej zabezpieczali paczki przed uszkodzeniem ich zawartości ? Pozdrawiam, Iwona

Odpowiedź ze sklepu dabia.eu

Dziękujemy za opinię i od razu wyjaśniamy, że stosujemy wypełniacz ekologiczny, który rozpuszcza się w wodzie. Jest to SKROPAK wykonany z naturalnej skrobi roślinnej, głównie kukurydzianej lub ziemniaczanej, co czyni go materiałem w 100% biodegradowalnym i kompostowalnym. Nam też zależy na środowisku a DABI’A znaczy NATURA🍀

Super produkt, polecam!

Przyjemnie odświeża, bardzo drobniutka mgiełeczka o bardzo przyjemnym zapachu

🤩Wspaniale! Dziękujemy bardzo 😘