bawelna-tkaniny.pl

Opinie łącznie (3077) Opinie (1947) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień i szybkie dostawy. Większość kupujących podkreśla wysoką jakość tkanin i materiałów, które często spełniają lub przewyższają oczekiwania. Obsługa klienta oceniana jest jako miła, profesjonalna i pomocna, co znacząco wpływa na zadowolenie z zakupów. Produkty odpowiadają opisom i oczekiwaniom klientów. Użytkownicy są również zadowoleni z bezpiecznego i estetycznego pakowania materiałów. Sporadycznie pojawiają się drobne rozbieżności między otrzymanym produktem a opisem lub zdjęciem, zwłaszcza jeśli chodzi o odcienie kolorów. Nieliczne uwagi dotyczą także sposobu zabezpieczenia przesyłek.

Opiniebawelna-tkaniny.pl

Aksamit bawełniany ciemnozielony

Kupiłam aksamit bawełniany na wieczorową suknię - nie spodziewałam się, że będzie aż tak piękny! Kolor głęboki, świetna jakość i gramatura zgodna z oczekiwaniami (300). Aksamit przyszedł nawinięty na wałek, żeby nie było śladów zagnieceń. Do tego przemiły kontakt z załogą sklepu. Jestem bardzo zadowolona, polecam!
Jeszcze nie szyłam ale zamówione tkaniny przyszły szybko, satyna bawełniana ma dokładnie taki kolor jak na zdjęciu, nie prześwituje, drelich podobnie. Zakładam, że po praniu będzie wszystko ok i planuje zamówić inne kolory satyny.
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Kupowanie przez internet specyficznych kolorów i ich mieszanek (mieszanka fioletu z błękitem) zawsze niesie jakieś ryzyko w postaci nie tego odcienia, co się spodziewamy. Materiał ma jednak idealny kolor, właśnie taki połysk jakiego potrzebuje i czuje, że kostium z niego zrobiony będzie piękny Nie daje zdjęcia, bo mój telefon na pewno przekłamie kolor

Szybciutko

Wszystko dotarło szybko, jedyne co mnie zaniepokoiło to sposób w jaki musiałam otworzyć paczkę. Musiałam naciąć paczkę, a z racji, że materiał w środku nie był zabezpieczony to bałam się, że go zatnę razem z folią.
Szanowni Państwo - sam fakt, że jest to mój bardzo kolejny zakup w Państwa firmie, świadczy, że cenię sobie jakość waszych tkanin i obsługę. Na pewno będę kupowała tkaniny zgromadzone w waszych magazynach oraz korzystała z usług Waszej firmy. Dziękuję.
Toujours un plaisir de commander auprès de vous, rapide, efficace les tissus conforme a leurs descriptions et découpe parfaite... avec en complément toujours un fiche technique des tissus que l'on achètent que j'apprécie beaucoup et je ne manque pas de rajouter a la tissuthèque bien utile lorsqu'on a des chutes
I have placed orders with this website before, and all of my previous experiences were completely satisfactory, which is why this situation feels like an unfortunate exception. The order was placed on February 4 with DHL delivery (1–2 days), which was more expensive than the standard option. It was important for me to receive the order quickly. The payment was received by the seller on February 5, but as of today, February 9, the order has still not been delivered. I am disappointed that the stated delivery time was not met, despite using DHL and paying extra for faster shipping. I hope the service returns to its previous high standard.
Doskonała jakość w bardzo dobrej cenie, na pewno jeszcze nieraz zamówię. Kolor materiału różnił się mocno od tego ze zdjęcia, ale na szczęście też ładny.
Narazie jeszcze nie wykonałem zamierzonego projektu.Mysle że ten artykuł będzie dłużej odporny na promienie UV.to znaczy nie wypłowieje po jednym sezonie.L.P

Wysoka jakoś tkanin

Zdecydowanie polecam. Szeroki asortyment i wysoka jakość oferowanych tkanin. Szybka wysyłka. Bardzo dobry kontakt z obsługą klienta.
szybka dostawa, materiał zgodny z opisem; jedyny taki sklep z materiałami jaki znalazłam z taką organizacją realizacji zamówień; polecam:)

tissus de qualité

tissus de qualité, dimensions des motifs précisé sur les photos, beaucoup de gros motifs , avoir aussi plus de tissus avec petits motifs, envoi rapide , satisfaite de vos tissus
bardzo dobra jakość materiałów, ogromny wybór, przystępne ceny i rewelacyjna obsługa klienta. Jak zawsze jestem mega zadowolona.

Top !

I'm so excited with my order ! The fabrics are so beautiful I can't wait to use them. I'll definitely order again in the future ! I also bought a suprise pack of 1kgs with scraps and remnants. I was expecting to receive a multitude of little bits of fabrics but not at all ! I received 3 large fabrics (2 plain and one with prints), I can definitely create clothing with those while I was only expecting to make accessories. __________ Je suis ravie de mon achat. Les tissus sont très beaux et j'ai hâte de les utiliser. Je vais commander d'autres tissus dans le futur. J'ai également acheté un colis surprise d'un kilos de chutes de tissus. Je m'attendais à recevoir plein de petits morceaux de tissus mais pas du tout ! J'ai en fait reçu 3 tissus différents, tous très grands (2 tissus uni et un avec motif).
Materiał bardzo dobry, nie ma żadnego nieprzyjemnego zapachu. Nie jest też niczym impregnowany więc od razu można Szyc.

Obsługa zamówienia

Zamówienie zostało pomylone, ale obsługa szybko odpowiedziała na reklamacje i wysłała poprawny materiał. Sam materiał jest zgodny z opisem i dobrej jakości
Piękne kolory, wyczerpujące informacje o tkaninach na stronie sklepu, szybka i profesjonalna transakcja. To czego potrzebowałam znalazłam tylko tutaj.
Szybka dostawa,cudne materiały dobrej jakości. Długo szukałam tak fajnej bawełniany pościelowej.
Świetna jakość materiałów w dobrej cenie. Kolory bardzo podobne do tych na zdjęciu.
Szybkość dostawy. Przydałyby się zdjęcie lepiej oddające kolor tkaniny.