bawelna-tkaniny.pl- Logo - Opinie

bawelna-tkaniny.pl

Opinie (333) w ciągu ostatnich 12 miesięcy  Opinie łącznie  (475)

5 lip 2024
Tkaniny bardzo dobrej jakości (satyna bawełniana- można szyć piękną suknię wieczorową, nie ma taniego sztucznego połysku, i surówka bawełniana - gruba o mocnym splocie). Szybka wysyłka, ale najważniejsze są ceny - za ekskluzywnie prezentujące się produkty (nie strzępią się, są grube i przyjemne w dotyku, zalety można by jeszcze wymieniać, najlepsze tkaniny jakie miałam w rękach) ceny 2 razy niższe niż u konkurencji (ten sklep sprzedaje 1 mb w cenie jak 0,5 MB w innych sklepach). serdecznie polecam, na pewno wrócę po więcej!

7 lip 2024
różnica w kolorze tkaniny w internecie i w rzeczywistości, brak opisu, że tkanina nie ma wykończonych brzegów, stracone pieniądze.

Opinie nt. sklepu bawelna-tkaniny.pl

Resetuj

Isolant en 300 est beaucoup trop fin😔

Les tissus sont parfaits mais l isolant en 300 est beaucoup trop fin.... Rien a voir avec les isolants que j achetais chez vous il y a quelques annees 😔 Je vais devoir me trouver un autre fourniseur pour cet article
16 wrz 2024
Jedynym minusem jest to że nie ma napisane gdzie jest szerokość materiału( dotyczy materiałów ze wzorami )
26 wrz 2024
12 wrz 2024
Paquet ouvert tissus très salé et trempée
16 sie 2024
15 sie 2024
15 sie 2024
29 sie 2024

Farbowanie w praniu

Ładne kolory, ale czerwona bawełniana tkanina bardzo farbuje w praniu
13 lip 2024
4 lip 2024