dontalia.pl

Opinie łącznie (1619) Opinie (1102) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą szybkie tempo realizacji zamówień i dostaw. Wielu klientów docenia atrakcyjne lub konkurencyjne ceny. Opinie o obsłudze są przeważnie pozytywne, klienci podkreślają uprzejmość i profesjonalizm pracowników. Klienci cenią także szeroki wybór produktów dostępnych w ofercie sklepu. Jakość produktów i usług oceniana jest w większości pozytywnie – klienci otrzymują przesyłki zgodne z zamówieniem i dobrze zapakowane. Pojawia się jednak zastrzeżenie dotyczące polityki cenowej oraz pojedyncza negatywna opinia o firmie kurierskiej realizującej dostawy.

Opiniedontalia.pl

Tak trzymać

Odpowiedź ze sklepu dontalia.pl

Szanowny Kliencie, Dziękujemy za wysoką ocenę! Cieszymy się, że nasze produkty przypadły Ci do gustu. Mamy nadzieję, że wkrótce znów zrobisz u nas zakupy. Do zobaczenia! Pozdrawiamy, Obsługa Klienta Dontalia
Serdecznie polecam ❤️

Odpowiedź ze sklepu dontalia.pl

Szanowny Kliencie, Dziękujemy za tak wspaniałą recenzję! Jesteśmy dumni, że nasze starania zostały docenione. Mamy nadzieję, że wkrótce znów będziemy mieli okazję Cię obsłużyć. Pozdrawiamy, Obsługa Klienta Dontalia
szybkość realizacji

Odpowiedź ze sklepu dontalia.pl

Szanowny Kliencie, Dziękujemy za miłe słowa! Cieszymy się, że jesteś zadowolony z zakupów w naszym sklepie. Twoja opinia jest dla nas bardzo cenna. Zapraszamy ponownie! Pozdrawiamy, Obsługa Klienta Dontalia
Szybko,sprawnie ,bez problemów.

szybka realizacja zamowienia

Odpowiedź ze sklepu dontalia.pl

Szanowny Kliencie, Bardzo dziękujemy za pozytywną opinię! Jesteśmy szczęśliwi, że nasze produkty i obsługa spełniły Twoje oczekiwania. Do zobaczenia przy kolejnych zakupach! Pozdrawiamy, Obsługa Klienta Dontalia
Bardzo profesjonalnie. Szybka realizacja zamówienia

Szybka dostawa

Szybka obsługa,atrakcyjne ceny

wszystko ok

Szybko i na temat

Odpowiedź ze sklepu dontalia.pl

Szanowny Kliencie, Dziękujemy za podzielenie się swoją pozytywną opinią! To dla nas wielka motywacja do dalszego działania. Zapraszamy do nas ponownie! Pozdrawiamy, Obsługa Klienta Dontalia
Szybko sprawnie bez problemów 😄

Odpowiedź ze sklepu dontalia.pl

Wszystko zgodnie z zamówieniem, niskie ceny, szybka realizacja.

Odpowiedź ze sklepu dontalia.pl

Szanowny Kliencie, Bardzo dziękujemy za tak pozytywną opinię! To dla nas ogromna radość, że jesteś zadowolony z naszych usług. Czekamy na Twoje kolejne odwiedziny na naszej stronie! Pozdrawiamy, Obsługa Klienta Dontalia
Szybka dostawa, zgodna z zamówieniem.