maxtime.pl

Opinie łącznie (1088) Opinie (206) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo wysoko oceniają poziom obsługi, podkreślając profesjonalizm, uprzejmość i zaangażowanie pracowników. Szybka wysyłka i realizacja zamówień są jednymi z najczęściej chwalonych aspektów, budujących pozytywne doświadczenie zakupowe. Klienci bardzo często podkreślają dobry, sprawny i rzeczowy kontakt ze sprzedawcą, który odpowiada na pytania i służy pomocą. Wielu klientów docenia, że otrzymany towar jest zgodny z opisem lub zamówieniem, co wpływa na ich zaufanie do sklepu. Opinie o jakości produktu są w większości pozytywne. Część klientów chwali atrakcyjne ceny oraz dodatkowe promocje, co pozytywnie wpływa na ich satysfakcję z zakupów. Pojawiają się pojedyncze krytyczne uwagi dotyczące jakości konkretnych modeli produktu.

Opiniemaxtime.pl

Bardzo dziękuję za tak szybką usługę grawerów i wysyłki. Zegarek jest piękny, tabliczka śliczna. Bardzo dobry kontakt z obsługą klienta. Cieszę się, że wybrałam ten sklep i z pewnością tu wrócę.
Wszystko ok. Dostępność towaru i szybkość realizacji zamówienia na najwyższym poziomie. Jest jednak jedna rzecz, która powinna moim zdaniem ulec zmianie. Mianowicie chodzi o automatyzację procesu składania zamówień. W tych czasach wygląda to trochę archaicznie, kiedy najpierw muszę złożyć zamówienie, potem osobno potwierdzić a POTEM OSOBNO ZROBIĆ PRZELEW🤦‍♂️ Polecam zainteresować w rozwój sklepu internetowego. Pozdrawiam serdecznie!

Jakość zegarka Tissot

Wysyłka i sklep są w porządku. Ale jestem bardzo rozczarowany jakością zegarka Tissot. Głównie chodzi o fabryczny pasek który po godzinie rozpioł się z koperty. Pasek jest tak sztywny i tak niedopasowany że teleskopy są wygięte w łuk i sie odpinaǰą bo jest zero luzu między kopertą a stykiem paska siła je non stop wyrywa z koperty. Niechce mi się go reklamować i odsyłać, więc zamówiłem sobie drugi pasek oryginalny który odziwo pasuje teraz idealnie. Pozatym rozumiem że w tanich zegarkach indeksowanie wskazówki chronografu nie trafia w punkt, ale myślałem że w Szwajcarskim zegarku sobie z tym poradzili, ale widać że mają też już gdzieś jakość. Nie lubię oddawać zegarków i jakoś to przegryzę, ale niesmak pozostaje.

Przepiękny zegarek mąż mega zadowolony. Bardzo szybki czas dostawy. Polecam z całego serca
Dziękuję.wsztstko w jak najlepszym porządku towar zgodny z zamówieniem

Pasek Tissot Couturier 18mm

Wszystko ok, szybka wysyłka, oryginalny produkt.
Profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka
Szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem
Super, pasek pasuje idealnie. Bardzo dobry produkt.
Jestem zadowolony wszystko w porzadku
Wszystko ok zegarek super expresowa dostawa
Profesjonalna obsługa i kontakt, cena zegarka atrakcyjna na tle konkurencji. Dodatkowo grawerunek za symboliczny grosz. Szybka wysyłka. Polecam!!
Zegarek p9ekny ....
Zegarek dostarczony w całości. Grawer wedle oczekiwań.