Opinie łącznie (1102) Opinie (193) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 29 sty 2019

maxtime.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci często podkreślają bardzo szybką realizację zamówień oraz błyskawiczną wysyłkę. Obsługa klienta oceniana jest jako profesjonalna, miła, zaangażowana i pomocna. Większość klientów jest zadowolona z jakości otrzymanych produktów. Klienci chwalą bardzo dobry, szybki i sprawny kontakt ze sprzedawcą. Pozytywnie oceniana jest również zgodność produktów z opisem i zamówieniem. Doceniane jest staranne oraz ładne zapakowanie produktów. Pojawiły się pojedyncze krytyczne głosy dotyczące jakości produktów oraz sugestia dotycząca możliwości poprawy zabezpieczenia paczki.

Opiniemaxtime.pl

Bardzo dziękuję za tak szybką usługę grawerów i wysyłki. Zegarek jest piękny, tabliczka śliczna. Bardzo dobry kontakt z obsługą klienta. Cieszę się, że wybrałam ten sklep i z pewnością tu wrócę.
Wszystko ok. Dostępność towaru i szybkość realizacji zamówienia na najwyższym poziomie. Jest jednak jedna rzecz, która powinna moim zdaniem ulec zmianie. Mianowicie chodzi o automatyzację procesu składania zamówień. W tych czasach wygląda to trochę archaicznie, kiedy najpierw muszę złożyć zamówienie, potem osobno potwierdzić a POTEM OSOBNO ZROBIĆ PRZELEW🤦‍♂️ Polecam zainteresować w rozwój sklepu internetowego. Pozdrawiam serdecznie!

Wszystko było OK.

Wszystko było OK

Jakość zegarka Tissot

Wysyłka i sklep są w porządku. Ale jestem bardzo rozczarowany jakością zegarka Tissot. Głównie chodzi o fabryczny pasek który po godzinie rozpioł się z koperty. Pasek jest tak sztywny i tak niedopasowany że teleskopy są wygięte w łuk i sie odpinaǰą bo jest zero luzu między kopertą a stykiem paska siła je non stop wyrywa z koperty. Niechce mi się go reklamować i odsyłać, więc zamówiłem sobie drugi pasek oryginalny który odziwo pasuje teraz idealnie. Pozatym rozumiem że w tanich zegarkach indeksowanie wskazówki chronografu nie trafia w punkt, ale myślałem że w Szwajcarskim zegarku sobie z tym poradzili, ale widać że mają też już gdzieś jakość. Nie lubię oddawać zegarków i jakoś to przegryzę, ale niesmak pozostaje.

Przepiękny zegarek mąż mega zadowolony. Bardzo szybki czas dostawy. Polecam z całego serca
Wszystko pięknie, dziękuję.
Dziękuję.wsztstko w jak najlepszym porządku towar zgodny z zamówieniem

Pasek Tissot Couturier 18mm

Wszystko ok, szybka wysyłka, oryginalny produkt.
Profesjonalna obsługa. Szybka wysyłka
I G
Iwona G.
Szybka dostawa. Towar zgodny z zamówieniem
Bardzo ładny sikor

Super, pasek pasuje idealnie. Bardzo dobry produkt.
Jestem zadowolony wszystko w porzadku

maxtime.pl

Firma Max-Time istnieje od 2001 roku, natomiast początki tradycji prowadzenia przez Nas sklepu z zegarkami sięgają 1995 roku. W tym czasie została umocniona pozycja na rynku markowych zegarków, przez ...

Wyświetl wszystkie profile