Opinie łącznie (2444) Opinie (2444) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Produkty często spełniają oczekiwania klientów, są zgodne z opisem i w bardzo dobrym stanie. Obsługa klienta jest opisywana jako miła, pomocna, profesjonalna i zaangażowana w rozwiązywanie problemów. Klienci najczęściej doceniają bardzo dobre zabezpieczenie oraz estetykę pakowania przesyłek. Atrakcyjne ceny są często wyróżniane przez klientów jako jeden z głównych powodów wyboru sklepu. Większość klientów uznaje opisy i zdjęcia za wiarygodne oraz pomocne przy podejmowaniu decyzji zakupowych. Zwroty i reklamacje są rozpatrywane sprawnie i bezproblemowo, co wzbudza zaufanie klientów. Sporadycznie pojawiają się uwagi negatywne dotyczące pakowania przesyłek.

OpinieL66.pl

Rewelacyjny sklep!!!

Jestem pod ogromnym wrażeniem tego sklepu! Zakupione pierścionki są piękne, do tego bez śladów użytkowania (według opisu i zapewnień obsługi są nowe i tak właśnie wyglądają). Zamówiłem w sumie w trzech różnych punktach, jeden musiałem zwrócić, gdyż był za duży, ale w każdym z tych trzech przypadków kontakt ze sprzedającymi był fantastyczny! Nikt nie próbował mi niczego "wciskać", wręcz odradzano mi np. zakup i zmniejszenie rozmiaru u złotnika, utwierdzając w przekonaniu, że lepiej kupić po prostu mniejszy rozmiar. W każdym z punktów, z którymi miałem kontakt dbano o satysfakcję klienta i spełnienie oczekiwań. Ceny złotych wyrobów są znacznie lepsze niż w markowych sklepach, co jest poniekąd zrozumiałe, lecz jeśli chodzi o jakość i wzornictwo, jakoś specjalnie im nie ustępują. Moja Żona jest ogromnie zadowolona z prezentu, co mnie cieszy podwójnie😉 Muszę jeszcze nadmienić, że zwrot tego jednego pierścionka przebiegł błyskawicznie i bez absolutnie żadnego "dąsania" czy wymówek. Dlatego też osobiście jestem zachwycony i na pewno będę zaglądać co jakiś czas w poszukiwaniu kolejnych błyskotek 👍😉

Wspaniała obsługa, a zakupiony sprzęt w znakomitym stanie!

Tak pomocna i życzliwa obsługa to prawdziwa rzadkość obecnie - kupując on-line, zadzwoniłam z kilkoma pytaniami i nie tylko rzetelnie i miło udzielono mi wszystkich odpowiedzi, lecz ponadto Pan obsługujący mnie przeszedł sam siebie, żeby przesyłka dotarła do mnie w terminie, na którym mi zależało. Komunikacja 10/10 :) Również sprzęt (mała elektronika) był w 100% zgodny z opisem - znakomity stan i jakość, wielce udany zakup :) Bardzo dziękuję i serdecznie polecam zakupy w tym sklepie!
solidna i rzetelna witryna internetowa,prawdziwe realne zdjęcia,choć przydało by się trochę więcej , na przykład w pierścionkach -zdjęcie przedmiotu na palcu. szybkie wysłanie zamawianego produktu przez sprzedającego,oraz troska o to czy przesyłka dotarła i czy jest wszystko w porządku. ceny przystępne,i realnie do przyjęcia.Naprawdę polecam i na pewno będę stałą klientką .daję z czystą satysfakcją wszystkie gwiazdki.

Telefon zgodny z opisem, polecam sprzedawcę

Zakup przebiegł bez żadnych problemów. Telefon dotarł bardzo dobrze zabezpieczony, a pudełko było fabrycznie zaplombowane. Sam telefon wygląda jak nowy – bez najmniejszych śladów użytkowania, zgodnie z opisem. Wszystko zgadza się z ofertą, IMEI również. Wysyłka była szybka, a sprzedawca na bieżąco informował o statusie zamówienia i odpowiadał na moje pytania przed zakupem. Jestem bardzo zadowolony z zakupu, szczególnie biorąc pod uwagę atrakcyjną cenę. Zdecydowanie polecam.
Towar zawsze zgodny z opisem, szybko wysłany. W L66 było zakupionych już kilkanaście rzeczy i zawsze wszystko na wysokim poziomie. Obsługa klienta bardzo dobra. Zdarzyło mi się odesłać towar, to zwrot pieniędzy był błyskawiczny. Polecam L66 z czystym sumieniem.
Wszystko ok bardzo szybko i sprawnie polecam jedyne co mi brakuhe jakieś profity dla klientów którzy kupili w wazzym skkepie conajmniej 2 razy ja kupiłam trzeci albo czwarty raz pozdrawiam i dziekuhe man na okuu was jeszcze bransoletke ale musze uzbierać gotówkę
A B
Anna B.
Podoba mi się, że przy każdym wystawionym przedmiocie jest szczegółowy opis. Dodatkowo jest podany telefon do punktu sprzedającego i można telefonicznie zweryfikować swoje wątpliwości. Transakcja sprawnie przebiega, szybka wysyłka towaru i 100 % satysfakcji ;)

Doskonała cena i rewelacyjna obsługa klienta!

Transakcja przebiegła idealnie! Bardzo atrakcyjna, doskonała cena za zakupiony produkt oraz błyskawiczna wysyłka. Obsługa klienta na najwyższym poziomie – pełen profesjonalizm i świetny kontakt. Zdecydowanie polecam ten sklep wszystkim kupującym
W paczce był towar najwyższej jakości zadowolenie zakupem 100% bo niby używany a w ocenie przez osoby grające w amatorskiej lidze łyżwy hokejowe użyte raz do jazdy amatorskiej lub prób nauki jazdy na lyzwach
A B
Anna B.
Zakupy w L66 są na 5 gwiazdek. Towar w 100% zgodny z opisem, nawet gdy jest jakiś defekt w przedmiotach używanych jest podana zawsze informacja. Paczka jest zawsze super zabezpieczona a wysyłka szybka. Na pewno tu wrócę po kolejne zakupy, polecam gorąco L66 ;)

Zamówienie kontrolera

Zamówiłam kontroler, przyszedł bardzo szybko! w jakiś 1 dzień lub 2. Natomiast był także świetnie zapakowany! Kontroler sam w sobie działa dobrze, oraz był w dobrym stanie kiedy przyszedł! Pozdrawiam Dominika który go pakował!
Bardzo jestem zadowolona z zakupu,na początku się obawiałam ze będzie puste pudełko bo dwa razy się nacielam ale jak przyszła paczka i otworzyłam to się zgadzało. Jestem naprawdę zadowolona z telefonu jest taki jak właśnie chciałam dziękuję bardzo i będę korzystać z waszej strony .
Kolczyki zamówione otrzymałam szybko Są bardzo ładne choć trochę za małe dla danej osoby więc poprosiłam o wymianę Zaakceptowano moją prośbę bez żadnych problemów Polecam miła obsługa tego lombardu Dziękuję z pozdrowieniami
Bardzo dziękuję za szybką przesyłkę. Towar pierwsza klasa za dużo mniejszą cenę. Nic nie musicie robić lepiej, wystarczy że będziecie mieli atrakcyjny towar w dobrej cenie. Serdecznie pozdrawiam Danuta Łęcka.

Firma godna polecenia

Całość poszła szybko i sprawnie - zamówiłem w sobotę, przyszło we wtorek. Zamówienie zgodne z opisem i, oczywiście, kompletne. Polecam z całego serducha i pozdrawiam Pana Jakuba pakowacza!
Idealny kontakt ze sprzedawcą ,mozliwosc lekkiej negocjacji ,zwrot nadpłaconej kwoty bezposrednio na konto , to juz kolejny mój zakup u sprzedajacego i POLECAM SERDECZNIE ,rzetelni , słowni , złoto piękne i ceny bardzo konkurencyjne :)
Lepiej wybrać inną firmę kurierską. Wasza przesylka w centrum logistycznym w Poznaniu była już w piątek o 4 rano ale nie przekazano jej do dostarczenia więc dostałem ją w poniedziałek wieczorem. Dostarczenie bransoletki z Ostrowa do Poznania (120 km) zajęlo 5 dni.
Widziałem na żywo osobiście ale rozmiar bym musiał powiększyć więc odpuściłem choć bardzo mi się spodobał. Zachęciła mnie jednak cena. Wysyłka bardzo szybko i towar zabezpieczony idealnie. Jestem bardzo zadowolony. Pozdrawiam
Jestem bardzo zadowolony z zakupu smartwatcha w sklepie L66.pl a szczególnie bardzo miłą rozmowę z Panią ze sklepu Jarocinie która konkretnie rozmawiała na temat tego artykułu. Towar dotarł baz zastrzeżeń dziękuję bardzo. Zachęcam do zakupu w sklepie L66.pl

Zakup zestawu matchbox

pomimo dużych zawirowań, udało się dość do porozumienia. wysłano zły produkt, natomiast zestaw mi się spodobał i pozwolono go zostawić w zamian za wcześniejszy.

• l66.pl
  • sklep@l66.pl
  • Wrocław, POL

L66.pl

Skupujemy i sprzedajemy biżuterię, elektronikę oraz elektronarzędzia. L66 to sklep online, w którym możliwy jest zakup wszystkich produktów dostępnych również w oddziałach stacjonarnych. W swojej of...