Klienci bardzo często chwalą błyskawiczną realizację zamówień oraz szybkie dostawy. Produkty często spełniają oczekiwania klientów, są zgodne z opisem i w bardzo dobrym stanie. Obsługa klienta jest opisywana jako miła, pomocna, profesjonalna i zaangażowana w rozwiązywanie problemów. Klienci najczęściej doceniają bardzo dobre zabezpieczenie oraz estetykę pakowania przesyłek. Atrakcyjne ceny są często wyróżniane przez klientów jako jeden z głównych powodów wyboru sklepu. Większość klientów uznaje opisy i zdjęcia za wiarygodne oraz pomocne przy podejmowaniu decyzji zakupowych. Zwroty i reklamacje są rozpatrywane sprawnie i bezproblemowo, co wzbudza zaufanie klientów. Sporadycznie pojawiają się uwagi negatywne dotyczące pakowania przesyłek.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpinieL66.pl
Rewelacyjny sklep!!!
Wspaniała obsługa, a zakupiony sprzęt w znakomitym stanie!
Telefon zgodny z opisem, polecam sprzedawcę
Doskonała cena i rewelacyjna obsługa klienta!
Zamówienie kontrolera
Firma godna polecenia
Zakup zestawu matchbox
L66.pl
- l66.pl
- sklep@l66.pl
- Wrocław, POL
L66.pl
Skupujemy i sprzedajemy biżuterię, elektronikę oraz elektronarzędzia. L66 to sklep online, w którym możliwy jest zakup wszystkich produktów dostępnych również w oddziałach stacjonarnych. W swojej of...