Opinie łącznie (268) Opinie (176) w ciągu ostatnich 12 miesięcy

Ważny od: 7 maj 2025

psiamilosc.pl spełnia wszystkie Kryteria jakości Trusted Shops Uwzględnione

Klienci doceniają błyskawiczną dostawę oraz sprawną realizację zamówień. Wysoka jakość produktów i ich zgodność z opisem są często podkreślane w opiniach. Profesjonalizm i uprzejmość obsługi klienta spotykają się z bardzo pozytywnym odbiorem. Dodatkowo, przystępne i konkurencyjne ceny oferowanych produktów są chwalone przez kupujących. Sporadycznie pojawiają się uwagi dotyczące niewielkich problemów z zabezpieczeniem przesyłek podczas pakowania.

Opiniepsiamilosc.pl

Perfekcyjna mata dla dużego psa na tylne siedzenie samochodu wykonana niezwykle starannie, warta każdej złotówki. Materiał bardzo solidny, niezwykle estetyczny i trwały, od spodu wzmocniony usztywniająca wkładką, która po tygodniu podróży z dużym psem nie uległa najmniejszemu odkształceniu. Pies większość drogi śpi wygodnie, co jest najlepszą oceną. Plus dodatni za solidne z@czepy do montażu maty do zagłówków. Świetny kontakt tel z Panią Kasią z Psiej miłości. Błyskawiczna wysyłka Inpostem. Polecam z czystym sumieniem. Eugeniusz
Właśnie takiej maty samochodowej szukałam :)! Utwardzona podstawa, boki solidnie mocowane do siedzeń. Sierść nie lata jak dotychczas po całym samochodzie, zostaje w obrębie legowiska - dzięki skóropodobnemu wykończeniu bardzo łatwo ją odkurzyć :) Dodatkowo dołączony jest pas do zabezpieczenia psa. Świetny kontakt z obsługą sklepu, wysyłka ekspresowa! Polecam 🙂

Lękowa sunia

Mam sunie która boi się jazdy samochodem, zawsze jeździ pod nogami wciśnięta w kąt.Teraz pierwsza podróż wygodnie na leżąco i nawet podnosi głowę i zaczyna się interesować tym co dzieje się dookoła. Dziękuję.

Polecam z całego serca ♥️

Polecam!! bardzo szeroki wybór dla każdego pupila🐶 Profesjonalna miła obsługa, dostawa bardzo szybka. Przede wszystkim ceny przystępne naprawdę dobrych produktów. Moje pieski zadowolone a to dla mnie najważniejsze🥰 Bożena Rukat
Bardzo dobry a w zasadzie doskonały kontakt ze sprzedawcą. Towar zgodny z opisem.
Wszysyko przebiegło znakomicie
Szybka dostawa, dobre ceny polecam
Wszystko super! 😁
A L
Aneta l.
Szybka bezproblemowa realizacja Super polecam❤️

Szybki i dobry kontakt. Wysyłka błyskawiczna. Szarpak wysokiej jakości, już przetestowany i jesteśmy bardzo zadowoleni :)
Polecam. Bardzo sprawnie i szybko. Dobrze zapakowany produkt.

psiamilosc.pl

Jako właściciele krnąbrnego cane corso niejednokrotnie szukaliśmy akcesoriów i innych produktów żeby jak najlepiej zaspokoić jego potrzeby. Liczne rozmowy z zaprzyjaźnionymi Hodowcami, Pasjonatami ps...