Klienci bardzo często podkreślają szybki czas realizacji zamówień i dostawę. Produkty oceniane są jako wysokiej jakości, trwałe i zgodne z opisem. Klienci chwalą profesjonalną, miłą i rzetelną obsługę klienta. Doceniają także przystępne i atrakcyjne ceny oferowanych produktów. Pozytywnie oceniany jest szybki i sprawny kontakt ze sklepem.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniepsiamilosc.pl
Perfekcyjna mata dla dużego psa na tylne siedzenie samochodu wykonana niezwykle starannie, warta każdej złotówki. Materiał bardzo solidny, niezwykle estetyczny i trwały, od spodu wzmocniony usztywniająca wkładką, która po tygodniu podróży z dużym psem nie uległa najmniejszemu odkształceniu. Pies większość drogi śpi wygodnie, co jest najlepszą oceną. Plus dodatni za solidne z@czepy do montażu maty do zagłówków. Świetny kontakt tel z Panią Kasią z Psiej miłości. Błyskawiczna wysyłka Inpostem. Polecam z czystym sumieniem. Eugeniusz
Polecam z całego serca ♥️
Polecam!!
bardzo szeroki wybór dla każdego pupila🐶
Profesjonalna miła obsługa, dostawa bardzo szybka.
Przede wszystkim ceny przystępne naprawdę dobrych produktów.
Moje pieski zadowolone a to dla mnie najważniejsze🥰
Bożena Rukat
Szybki i dobry kontakt. Wysyłka błyskawiczna. Szarpak wysokiej jakości, już przetestowany i jesteśmy bardzo zadowoleni :)
Polecam. Bardzo sprawnie i szybko. Dobrze zapakowany produkt.
Jakość produktu i szybkość realizacji zamówienia
Bransoletka jest piękna
bardzo szybka wysyłka, towar zgodny z zamowieniem polecam
Bardzo dobre kapsulki na stawy dla pieska i szybka dostawa. Moj piesek uwielbia je. Polecam serdecznie.
Polecam! Przesyłka zgodna z opisem, realizacja w terminie.
Fantastyczny sklep z bezkonkurencyjnymi cenami, w moim użytkowaniu czterech maltańczyków szampony w tej cenie to jak uśmiech od Boga
Odpowiedź ze sklepu psiamilosc.pl
Dziękujemy i zapraszamy ponownie :)
szybkość dostarczenia zamówienia
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa.
Odżywka super, polecam.
Szampon jest wydajny, pięknie pachnie Jest przystępnej cenie. Piesek cudnie wyglad śierść czysta lśniąca i pachniąca Gorąco polecam ♡♡♡♡
Karma super. Ale faktura, o którą prosiłam jest bez NIP mojej fundacji.
Odpowiedź ze sklepu psiamilosc.pl
Sz. P. Faktura o którą Pani prosiła jest wysłana bezpośrednio do KSEF, faktura zawiera NIP Pani Fundacji który Pani podała.
Pozdrawiamy