Klienci najczęściej chwalą bardzo szybkie tempo realizacji zamówień i dostaw. Produkty są oceniane jako wysokiej jakości, często spełniające lub przekraczające oczekiwania klientów. Obsługa klienta jest postrzegana jako miła, rzetelna i profesjonalna. Zamówienia są realizowane zgodnie z opisem i oczekiwaniami klientów.
Jak Trusted Shops zapobiega dodawaniu fałszywych opiniiOpiniepsiamilosc.pl
Szybki i dobry kontakt. Wysyłka błyskawiczna. Szarpak wysokiej jakości, już przetestowany i jesteśmy bardzo zadowoleni :)
Bardzo dobre kapsulki na stawy dla pieska i szybka dostawa. Moj piesek uwielbia je. Polecam serdecznie.
Fantastyczny sklep z bezkonkurencyjnymi cenami, w moim użytkowaniu czterech maltańczyków szampony w tej cenie to jak uśmiech od Boga
Odpowiedź ze sklepu psiamilosc.pl
Dziękujemy i zapraszamy ponownie :)
Bardzo szybka i profesjonalna obsługa.
Odżywka super, polecam.
Szampon jest wydajny, pięknie pachnie Jest przystępnej cenie. Piesek cudnie wyglad śierść czysta lśniąca i pachniąca Gorąco polecam ♡♡♡♡
Szybkość wysyłki i jakość towaru
Szybka dostawa. Nie mam uwag.
Wszystko super
przesyłka dostarczona na czas w stanie nienaruszonym
Preparat na pchły i kleszcze kot, pies Vectra 3D
Polecam. Szybka wysyłka. Dostawa na czas. Produkt zgodny z opisem. Dobrze zabezpieczone. Spełnienia oczekiwania.
W sumie było O.K.
Dzień dobry,
W sumie to w zasadzie wszystko było O.K., po za tym, że w opakowaniu było trochę którejś z pianek.
Chyba lepiej pakować tego typu produkty w pudełka z wypełnieniem.
Jest wtedy pewniej, że paczka "miotana" przez kuriera się nie rozszczelni.
pozdrawiam - paweł laskowski
Vectra Pies Kot na pchły i kleszcze
Szybkość dostawy, jakość towaru.
Świetny towar i szybka , sprawna dostawa. Polecam.